global terli herhalde 10242 lot sattı yoruldu
https://i.hizliresim.com/e1v8xu4.PNG
Printable View
global terli herhalde 10242 lot sattı yoruldu
https://i.hizliresim.com/e1v8xu4.PNG
mail attım kamuoyuna açıklanmamış bir durum mu var diye sordum bakalım ne cevap gelecek?
7020 TL den alırım 6000 den alırım şeklinde düşünmeliyiz. 9. ay III. çeyrek bilançolar görülmeden çıkış olmaz . Savaşlar bitmeden İhracat yapan firmalar kar edemez. Dolar baskılanması bitmeden kar edilemez. Ayrıca KAr yok çünkü Yatırım var idi. Şimdi Yatırım bitti Yeni kontratlar bağlandı. Vs vs . Çok ağlayınca kağıdımız çıkmayacağına göre duruma göre pozisyon almaya devam . ALARK EGEEN ULKER AGHOL hepsi düştü . EGeen e özgü bir durum yok . O yüzden beklemeli ve yatırım yaparak toplamalı ortalama maliyeti aşağı çekmeliyiz. Korku yaratmak küfür ve benzeri hakaretler borsa yatırımcısının tarzı olamaz. Kasım ayına kadar ortalama malıyetinizi aşağı çekmelisiniz. Herkes kendi şartları ile pozisyonlanacak. 8 gün yıllık izin toplu yapılmış kurumsal bir karar eleştirilecek bir konu değil. Moral bozmaya gerek yok , Saygılar...
Egeen almaya hiç niyetim yoktu esasında..
ama patron kampanya yapınca dayanamadım.. :P
biraz çıkarsa satar geçerim..
olmazsa da canı sağolsun..
bekleriz..
herkese hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim sevgili Egeen dostları..
Patronlardan bir tek KOÇ a belli oranda güvenirim o kadar.
Bizde çoğu patron küçük yatırımcıyı şirket sahibi yapıp kaybolur.
Eskiler bilir lio,köytaş,egs ler ,emsan,raks ve daha niceleri var böyle.
Bir tek halka açıklığı yüksek olupta tırsmadığım Logo,Sarkuysan,İndeks var
18000 binden satmayan 7000 binden neden satar hayırdır
Şimdilik durdu gibi.Son 20 dakikadır kesti satışı.Eğer bu kadarla kalırsa seans kapanmadanda atabilir satış kapını
O kadar yatırım yapıldı boş demek.
Serbest bölge boşşşşşş demek
2 fabrika binasına çöp deposu bile yapılmaz demek.
Böyle bir günde böyle sert basarak azcık içinde umut olanıda kırmak.
Bakalım ileriki günler neler gösterecek.
Bir tuzukuru kadar bile olamıyacakmı?
Daha önce sik görülen bir durum değil bu.acaba bölünme yaklasiyormu.ufukta bir cisim varmi
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doctrine hoca bir değerlendirme yapar mı acaba?
Hoş bu saatten sonra 1-2 sene daha ekranı kapatmaktan başka çare kalmadı
Hiç bir sermaye değişimi artık iş yapmıyor, yeni halka arz sisteminde çöktü oda iş yapmıyor. Tekover dedikleri iş biraz iş yaptı oda bitti. Yeni ilgi odağını arayıp bulun Mesala çok ucuz kalan sanayi kuruluşları olabilir. Egeen Malasef bugün kanalı kırdı, hedef 3000 gibi bir yer.
Bedelsiz sermaye boş bir rakamdır. Bedelli ise faydalı ve dolu bir rakamdır. Fakat adamlar bedelliye bile acımıyor, Trabzon %85 düşürüldü, insanların emeği calındı. Defter değeri 1/1 veya altında kalan şirketlere gidin, en kötü Tüpraş alın ama bu bedelsiz ayağından kendinizi kurtarın.
Bir egeen bir cumhuriyet altini ediyordu. Bugun karsiligi 29.300.
Egeen ise 7110.
Hayaldi gercek oldu.
Filizof sonunda Bayraktar'i bitirdi ve egeeni boldurttu.
Bolunmeden onceki fiyatini gormesi icin herhalde cok sure gececek.
Yorumsuz.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Habertürk son dakika
Hürmüz Boğazının İran Meclisince kapatılmasına onay verildi!Bu saatten sonra 10 fabrika da birleştirebilirsin elektrikli dingile de geçebilirsin.
20/06/2025 - 20/06/2025 tarihinde
nominal tutarlı alış işlemi ve/veya
EGE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.
12.687
payları ile ilgili olarak -
7.060 7.475
TL fiyat aralığından TL toplam
0
TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
birlikte
sermayesindeki paylarım/oy haklarım
20/06/2025
tarihi itibariyle
/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
%
Mustafa Bayraktar haber göndermiş ve elinde 17 bin lot daha varmış.Satış yaptım der.12 687 lot
Bizler geri alım beklerken yaptıklarına bak.:vk::vk::vk:
Patron satışında tırsarım ve 14 binde onlar verdiğinde bende vermiştim.
Şimdi alım yeri yada 6 aylık bilançoyu beklerim.
aldırır aldırmaz artık burası biraz askıda.
Dünyada manyak lakin bizim borsa 1.5 yıldır Demokrasiyi ve Adalet Hukuk kavramlarını mı?Fiyatlıyor ne bu yahu devamlı ne haber olursa düşmek.
Endeks dahil Faiz de bekleyeceğim biraz.YTD.
Arada zıplayan hisselerimle oynaşırım.
Bildiği işi yapanlar satış yaparsa bilmediği işi yapanlar ne yapsın?18300den vermediğine sevindim o da ky gibi düşükten satmak zorunda kaldı ilahi adalet!
Gnydn.Bu adam cuma günü Abd nin bombalayacağını bildiği için mi,acil ihtiyacı olduğu için mi,kumarda kaybettiği için mi sattı?Yoksa başka birine devredip tahtada operasyon mu yaptıracak?Şu an satışlara devam edecek mi çok önemli.ytd
Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
Özet Bilgi
Sürdürebilirlik Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Bağımsız Denetim Kuruluşunun Ünvanı ANY PARTNERS BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş.
Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği 01.01.2024-31.12.2024
Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi -
Tescil Tarihi -
Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su -
Açıklamalar
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama
Standartları'na uygun olarak hazırlanacak Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlarına yönelik zorunlu güvence denetimi ve ilgili
düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere 2024 faaliyet yılı sürdürülebilirlik raporunun zorunlu güvence denetimi
için ANY PARTNERS BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş.'nin seçilmesine söz konusu seçimin yapılacak ilk Olağan Genel Kurul toplantısında pay
sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu
konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili
bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Neden hep geriden geliyor bu haberler???
Mübarek adam önce 8 gün üretime ara imkansız mimkansız ardından pay satışı!Uyarmış da anlamamış:)
Moral bozacak birşey yok, kötü günler bitti, daha kötü günler gelecek o yüzden mutlu olalım. 6000 olmadığımız için mutlu olmalıyız, hatta 5000 olmadığımız için musmutlu olmalıyız der böyükkk üstad. Her yerden y( alıyoruz ) hedefimiz magmaya kadar sondaj..
bunlara da gün doğdu!
#egeen çok hızlı gidiyor. Haftaya 5000 seviyelerine hazırlanın.demiş!Borsa Gerçekleri, KY dostu, Trader, Random Commenter
temmuz ayı bedelsiz ayı diye güzellemeler yapanlar da kuyruğunu kıstırmış hiç ses etmiyorlar oysa geçen yıl zafer naraları atılıyordu!
https://x.com/Sacro_Trade/status/1815326102023176216
Ayhan ÖZELden sonra Sinan AKIN geldi kağıdın düşüş trendi başladı!14 Ağustos 2024ten beri!Gaziemir yeni fabrika dedik sonuç yok taşınma yok modernizasyon yok deneme üretimi yok prosedür derken !
Haber de buydu!
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Ayhan Özel 14.08.2024 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır. Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Mehmet Sinan Akın getirilmiştir.
1993-2007 yılları arasında Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüş olan Mehmet Sinan Akın, 2007 yılında grup şirketi Ege Fren A.Ş.nin genel müdürlüğüne getirilmiş ve bu görevi 2022 yılına kadar başarıyla sürdürmüştür. 2022 yılında görevini yardımcısı Tayfun Üzele devretmiş ve Ege Fren A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermeye devam etmiştir.
Mehmet Sinan Akın, yeni atandığı Ege Endüstri Genel Müdürlüğü görevine ek olarak, Ege Fren A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de sürdürmeye devam edecektir.
işte işaretli yer bu haberin geldiği dönem tesadüf işte
https://i.hizliresim.com/cniaqh8.PNG