ya bu ak sigorta kdr küfür yiyen hisse var mı artı 4 ten nerdeyse kırmızı kapayacak karakterine skym ankara da wc 10 tl sen 7 tl yi asamıyorsun senin ben a. a. skym
Printable View
ya bu ak sigorta kdr küfür yiyen hisse var mı artı 4 ten nerdeyse kırmızı kapayacak karakterine skym ankara da wc 10 tl sen 7 tl yi asamıyorsun senin ben a. a. skym
bıktık amk bıktık bir daha borsaya girenin a. a skym su zarar miminize olsun cıkmassam sonra amk cocukları kripto yatırımını elestriyor n farkınız kaldı 2022 kasım fiyatından dusuk cogu hisse ...
lan o.c ak sigorta sigortalar zirve asımı yaptı sen hala neler pesindesin senin ben a.a
Dün malum şahıs ekgyo parlatıyordu %5 çakmışlar.
al sat rekoru kırdım her halde bugün........ hacim baya yaptım......soygun çok hızlı.......
Bayram öncesi sattığım tüm malları yerine koydum
Bireysel alım olmasa jöle ekibi 9000 altına basacakti 3 günde
Birazdan açıklarını kapatmaya başlar tahminin
beyler inanın çevremde çoğu kişi soyuldu yazık insanlara bu borsanın bu sene hızlıca 2 x i birak 3 x katlamalı çünkü enflasyon ve dolar bazlı batık çoğu kağıt
14-15 nisanda yazmıştım.HALA MESAJLAR FORUMDA....bıst100: 9800 iken...3.05-3.10 geçilmeden kimse bana hisse aldıramaz...hatta geçse de almam..yolu açık olsun...
VİOBDA SADECE SHORT-FLAT GİDİYORUM...Yalan yok..
https://i.hizliresim.com/k2sev05.PNG
sen artık 2 endeksi eksi 0.4 a çekemezsin sebepsiz çekersen manipülasyon vardır soygun vardır yahu bunun bir de dünya karışıklık kısmı var o zaman n olacak en ufak şey de devre kesiyor endeks
10410 Long.
Biraz mallandık bakalım .. yarında odunlarsa kademeli devam ederiz artık yapacak birşey yok
Bozkurt da para bitti petkoyu karşılayamadı bugün oda napsın sebil çeşmesinden akmıyor sonuçta :)
https://i.hizliresim.com/o67x9cn.PNG
TERS ÇANAK VEYA ALÇALAN ÜÇGEN VAR...VE sarı alanda yani 15-17 nisan arası 4.3 milyar para çıkışı var..her gün düzenli...
umarım 9500 ler kırılmaz..yoksa ilk hedef kafadan 9200 olur...9500 ALTINDA kalmadıkça formasyon işlemez...altında çok dikkatli olunmalı..
Formasyon-para durumu bazen magazin bazen gerçektir...ona HERİF KARAR VERİR..
borsadan çıkan para nereye gider. ?
dolar - faiz ?
3 mayıs da S&P havucu var
10479.00
Haydi palişkooommm.depar at ..uçurrrr :rules:
doları düşük tutma çabası artık enflasyonu ters etkiliyor.
yani düşük dolar enflasyonu arttırıyor . bunun matematiğini sonuçları ile birlikte yazmıştı bir analist ama kimdi unuttum.
avrupadan daha pahalıyız sonucuda buradan çıkıyor.
bayramda millet yunanistana gitmiş :)
deniz beye dün şu soruyu sordum..
bugün haber ekonomim sitesinde yazı yayınladılar :oleyo:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...0091&page=2092
sevilen biriyim heral :he:
:drunk::drunk:
Emlak nasıl oluyor o iş ? dolar 40-45 olursa enflasyon düşer diye mi anlayalım
Ekonomist mehdiye denk gelirsen 2 kere zopalar sana söyliyeyim :kahkah:
Valla öyle...Yunanistan bizden daha ucuz...Doların çok baskılandığı bir gerçek...
Dışarıdan para bulsak,sağlam bir devaluasyon yapsak...oradan yabancı gelse...
Doların sağlam bir pik yapması oradanda faiz ve yabancı satışı ile gerilemesi lazım...zirveden %20 kadar...Borsada da sert ralli olmalı...
Enflasyon elbette daha da artar..%30 geçişkenlik varmış..dolar %50 artsa, enflasyon %15-20 daha artar...ama turizm sezonu harika geçer.80 milyar dolar mümkün..
geldik bakalım akşam pazarı varmı bişey...
bulursam atacam yazıyıda yazı videonun içinde geçmişti fatihaltaylının sanırım videosunda.
mesele doların fiyatı değil.
alınan vergiler ... bir depo benzin al bir depo devlete alıyorsun.
bazı otomobiller dışarıda misal 30 bin euro aynısı burada * 3 fiyatı.
haliyle doların euronun bi anlamı kalmıyor :)
dolar yerinde saysa ama vergiler sürekli artınca.. hali ile dolar ucuz olsa bile enflasyon ters tepiyor ve avrupadan pahalı duruma geçiyoruz.
Eski bir viopçu dostum bugün watsapp dan tam 5 ayrı mesaj attı ..
Sabah 10652.00 ışık yanarken kardasın çık dedi ..ııh dedim
105800 de bi daha attı ..ııhh dedim
105500 de ..gene yok dedim ..
105000 de gene yok dedim
En son sen bilirsin dedi ..
kadın sözü dinlemek lazım ya ...en büyük hatam ..heeç dinlemiyorum ..
SPOT eşleşme öncesi, BofA satışı azalttı!
https://i.hizliresim.com/on6apil.PNG
10635.00 Long
Aynen devam ...
akenr 70 olur dedik harbi olacak gibi