iyi kazandıysan oda iyi kimseye sataşmazsın enazından......:wave::cool::cool::cool:
Printable View
Şubat vade 11.550.........ŞORT açtık............................speği tırtıklamaya devam......
Olm şuna açıkça totom yemedi senle iddiaya girmeye desen. Anlardım :)
şu suriye olayı ayıklansa, fena roket yaptırırlar bence.
Teminat Tamamlama Çağrısında düne göre yükseliş olmuş,
https://i.hizliresim.com/6t5mtcf.PNG
ben hep kazanıyorum tokatçı ama benim kazancımın sana faydası yok bu yüzden sabah akşam burada kazandığımı yazmamın anlamı yok bu piyasada 28 seneye girdi nerde nasıl duracağımı bilirim bilmezsem bunu öğretecek oyun düzeneğine karşı olduğumu çok sefer öğretmiştir.Ben teknikçi analiz uzmanıyım duygusallık yoktur gerilla eğitimi aldım avcı boy çukuruna girmeden önce içerde el bombası varmı diye kontrol eder öyle girerim TUZAK olmasın diye :kahkah:bu yüzden sen beni düşünme bazen saf olurum kulağımın üzerine yatarım rakiplerime alan açayım diye sonuç olarak sen kendini düşün senin elin benim cebimde benimki senin cebinde oyunun kuralı bu :)
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 125 kişi okumaktadır. (25 üye ve 100 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, ALPER+, Ayasofya 2005+, Ceomhs, conan, Dedektifjjdj+, Denizdenizli61, Ebrar+, el turco+, EMLAK, guneyka, işçi74, KARADUMAN, kiraz, lunatic, maverick_nd, sindoma53, smiless, suheyl, tidebringer+, TOKATYILDIZI470+, volkan, Zinedrimed, şahit
Sevgili tidebringer+ ,uzun zamandır yoktun ..iyi misin ? :)
Salih abi petşop mu açıyyon?? Önce halka açak, olmamı:he:
Şort yapmak istedim olmadı şimdi long yapmak istiyorum gene istediğimi vermiyor ..
Bu nassı bi palişkooom oldu ya ..vermiyor da vermiyor :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=HMog...C4%B0M%C5%9EEK
10912.00
Emlak senin anelezler genelde tutuyor
ne yapmağa çalışıyor muhterem bilgin varmı
:)
benim mallar dahada gitmez..2026ya inşeeallah.
bugünlük bu kadar borsa yeter bana. :drunk:
Sen ona soru sordukça o senaryo yazmaya devam eder icci abi sen hiç araya girme, bir senedir kafamı ütüledi afrigaya gidek sekis işcisi olarak deye her seferinde ben engel oldum
Ama artık karışmıycam, petsopmu acıyor, halka mı arz eder bilemem, çokucuza garaoğlanlara sattım onu :kahkah:
Kardemir A devre kesici yedi
Nasıl 1 senaryo olm benim bile aklıma gelmedi, nasıl 1 düşünce içindesin hayretler içindeyim, way be
Aklı kaldı benim totoda
Vermiyom işte sermaye benim değil mi :kahkah:
gidiyorum kokun hala üzerimde çal badem spor:)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post6953568
10930 şort pozisyon reverse long 10880
İris Cibre
@iriscibre
20 si haftası DTH düşüşü 78 bireysel, 102 kurumsal olmak üzere toplam 180 Mio USD
Dolarizasyon 2019'dan beri en düşük seviyeye indi; 41,5%. KKM düşüşü 1,3 MLR USD
Hisse çıkışı 169 Mio USD
Tahvil giriişi 337 Mio USD
Eurobond çıkışı 290 Mio USD gerçekleşti
Son hafta dramatik bir değişim olmazsa;
Hisseden 2.6 MLR USD çıkarken
Tahvile 16,36 MLR USD
Eurobonda 260 Mio USD giriş oldu.
Tahvilin büyük kısmının carry amaçlı kontratlar olduğunu tekrarlayalım...