furkan kim ?
Printable View
furkan kim ?
mücahit birinci istifa etmiş.. disipline yollanmış. oradan paketlemişler :drunk:
demekki rüşvet ağı gerçekmiş ..:drunk::drunk: mi ?
öyle ise neden tutuklanmadı.
Şimdi kavga etmeyelim de bu bir günlük olay değil zaten belliydi endüstri bölgesi ilan edilmeseydi yinede çıkacakmıydı?
Siz teknikçisiniz buna inanıyorsunuz saygı duyarım ama bofacılar yani sizin tabiriniz ile badem bıyıklılılar teknikle çok alakalı olduklarını düşünemiyorum
sasoş grafı rica edilmiş haber gelmiş vs beni bağlamıyor ben geçen bozkurtada söyledim teknik nederse onu yaparım görüşümüde paylaşırım ben formasyonları kovalarım graflarda hele böyle dönemlerde çok tahtada formasyon yakalarım trade edrim yalnız belli noktalar vardır bunun üzeri kapanışlarda Kene olurum elimdeki 2 tahtada stoplossumu koyar beklerim böyle thy ve sasa böyle benim için şuanda.
grafta anlatalım
https://i.hizliresim.com/nhkxwxj.png
3.35 bölgesinden toplamaya başladım takası kamu alımları ile hareket etmye başladı yani badem ınsıder dersine çalışmış :)formasyon kırılımı oldu teğit bölgesinde oklu bölge 2-3. alımlar yapıp kene moduna girdik.
3.98 ve çanak hedefi 4.30 bölgesi mevcut alıcı gelirse yalnız bazı indiktörler şişik durumda günlükte bu şekilde takip edilmeli.
kolay gelsin
Şuanda İst da 2 ilçe belediyesi üzerinde ak partiye geçirmek için çalışıyorlar , sıkıntı bahçeli tarafı bu yargılamaların bir an önce başlayıp tamamlanmasını istiyor bu hikayelerin şuanda komisyon hikayesinin önüne geçtiğini rahatsız olduklarını bildiriyor yakın kişiler ama bunlarda uzatma derdinde bir çok iddia var .
Saray zihniyeti sahada: Vekil, yargı ve patron aynı masada
Geçmişte işçilerin grevine karşı söylediği sözlerle tepki çeken AKP Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya ile birlikte eski patron Mehmet Erdoğan'ı evinde ziyaret etti. Ziyaretin içeriği paylaşılmazken, kamuoyunda "yargı ve siyaset iş dünyasında buluştu" yorumları yapıldı.
Bu kokuşmuşluklara rağmen susan savunan kimseler onların suç ortağıdır
KIŞLADAĞ ALTIN MADENİ YILLIK SU RAPORU 2024
DIŞ İLİŞKİLER BÖLÜMÜ ÇEVRE YÖNETİM BİRİMİ
TÜPRAG METAL MADENCİLİK A.Ş.
KIŞLADAĞ ALTIN MADENİ
2023 yılında Kışladağ Altın Madeni su ayak izi hesaplanmış, 1 g altin başına
temiz su tüketimi 166 L olarak belirlenmiştir. Su riski ile mücadele ve yeraltı suyu kaynaklarından
ham su çekiminin azaltılması amacı ile 2023 yılında atıksu arıtma tesisinde arıtılmış suyun yeniden kullanımı çalışmaları yapılmıştır.
https://www.tuprag.com.tr/doc/kislad...aporu_2024.pdf
Başkan buraya yazamadığım mevzular var yalnız hikayenin altı zaten dolu değil dolu olsa şimdiye kadar yargılama bitmişti eş , dost, ilçe belediyeleri, çalışanlar bunların hepsi hiç birşey olmazsa örgütten ceza vermek için olan bitenlere bakınca , ben bahçelinin bu yönde düşündüğünü ona çok yakın kişiler duydum çünkü imamoğlu olmasa Mansur olur oda olmasa Özel olur bu satten sonra isim fark etmez , imamoğlu ve özel bilmiyormu bu yola çıkıldığında bu işlerin başına geleceğini
Türkiye'de konkordato başvuruları arttı: Bu iki sektör öne çıktı
Sevgül Kolyiğit
17.08.2025 17:29
Türkiye'de konkordato başvuruları bu yıl hızla yükseldi. Son verilere göre bu yılın ilk 8 ayında yapılan konkordato başvuruları geçen yılın toplamını yüzde 73 aştı. Başvurular bu iki sektörde yoğunlaştı.
https://www.hisse.net/haber/turkiye-...ne-cikti-12886
8’inci dönem toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetin verdiği zam teklifini protesto etmek üzere Memur-Sen, Kamu-Sen, Birleşik Kamu-İş ve KESK yarın iş bırakma kararı aldı. Konfederasyonlar, ayrıca kitlesel açıklama yapacak.
Ee sonrası bir sms gönderirsin tazminatsız işten çıkarılacaksınız sonra kim takar sendikayı grevi adamlar asgari ücretlinin 3 katı maaş alıyorlar bırakırlarmı sözde gündem yaratıyorlar o memurların yarısından çoğu zaten torpilli girdi mahkemeye verse bile geri almazlar elleri mahkum durmak yola devam
geçen burada yazdığım bir konu vardı mehmet şimşek konfor kaybedilmesi diye geldi bu hikayede birileri yine paralarını katlayacak birileri yine fakirleşicek , bu anlattığım seneryo bütün kurumlar için geçerli benim gördüğüm sendika şuanda yapılan kayıkçı kavgası çünkü hepsi hükümete yakın sendikalar konforlarını kaybetmemek için biraz zaman geçsin onlarda kapalı kapılar ardında analşırlar.
Aydın belediyesinde çalışan disk sendikasına bağlı çalışanlar ile hükümete yakın sendikalara geçmeleri için baskı yapıldığı söyleniyor neden KONFOR yüzünden .
Adamların seçimlerden sonra 2 seçenekleri vardı..Diğer seçime kadar ya ekonomiyi düzeltip tekrar birinci parti olarak seçilmek ya da hukuku tatile çıkarıp kendilerini mağlup eden Chp'ye çullanmak..Baktılar bu ekonomi düzelmez rakibe saldırmayı seçtiler..Diploma Ekrem belediye baskını derken zaman geçti..2 yıl daha çullanacaklar yıpratabildikleri kadar yıpratacaklar satın alacaklarını alacaklar sonra seçim..Tabi bu süreçler tarihe kara bir leke olarak geçecek..
rusya -uk savaşı bitse.. bi ralli yabsak.
:drunk::drunk:
youtube da kimse canlı yayın yapamıyor.. neredeyse tüm bağlantılar kopuyor.
devir bilmem kaç olmuş.. millet hala modem aç kapa yapıyor.
dünyanın en pahalı ama en berbat interneti.
:drunk::drunk:
- İnşallah abi. İnsanlık tarihiyle eş savaşlar tarihi, dünya gelimli gidimli olduğu hâlde.
- Suudi Arabistan ve İsrail borsası hafif yükselişle kapanmış.
- Bu çizginin aşağısına inilmez diye düşünüyorum: https://invst.ly/1byzrr
- Bir halt olacağı yok!
- Madem bir halt olacağı yok, üüüleyse patlat bir şiir TEK abi de neşemizi bulalım!
NASIL
Nasıl bir arada yaşayabiliyor
Şaşıyorum
Saçma sapanlıklarımız ile
Mesela ağaçların çiçek açması
Dün cezaevinden tahliye oldu, bugün dehşet saçtı
Antalya'da cezaevinden dün tahliye olan Muhammet Mustafa D. (46), evine gittiği eski sevgilisi Züleyha K. ile yanında bulunan erkek arkadaşı Uğur D.'yi bıçakla yaraladı. Olay yerinden kaçan şüphelinin, cezaevindeyken eski sevgilisini tehdit ettiği de öğrenildi.
İsmi de muhteşem yani adam hapisteyken tehdit ediyormuş cebinde bıçak ile dolaşıyor güzel güzel devam böyle
niye salıyorsunuz mübarekler
ilde orman yangını! Ekipler harekete geçti
Adana’nın İmamoğlu ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda söndürme ekibi sevk edildi. Ankara'nın Bala ilçesinde çıkan ot yangını, ormana sıçradı. Kocaeli'nde çıkan yangınsa 1 saatte söndürüldü.
Sözcü 'den
Haziran ayında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un kardeşi Yahya Tunç’un ByLock kullandığına dair paylaşımları nedeniyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan, birkaç gün içinde serbest bırakılan avukat Burak Bekiroğlu, bu kez Epözdemir soruşturmasına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bekiroğlu’nun paylaşımını ise AKP’li Şamil Tayyar alıntıladı.
Bekiroğlu, Rezan Özdemir hakkında şunları söyledi,
-Rezan’la yurt dışına giden hakim ve savcılar, maçlarda locasına giden hakim ve savcılar, dışarda hafta sonları onunla yemeğe giden hakim ve savcılar, çocuğunun sünnetine giden orada sıraya giren hakim ve savcılar, onunla tekneyle bazen Bodrum'da bazen İstanbul’da denizlere açılan hakim ve savcılar, evinin bahçesinde mangal yapan hakim ve savcılar, İstanbul’daki 65 bin avukatla neden aynı aksiyonları almıyorlar ve bu faaliyetleri yürütmüyorlar?
Rezan’ın özelliği ne? Neden o elini kolunu sallaya sallaya kafasına göre odanızın kapısını şaaak diye açıp içeriye girebiliyor? Herkes eteğindeki taşları döksün yoksa dökerler."
Bekiroğlu'nun bu sözlerini alıntılayan AKP’li Şamil Tayyar, Rezan Epözdemir'in yargıdaki ilişki ağının FETÖ yapılanmasından sonra en büyük çıkar çetesi olduğunu, olayın rüşvet iddiasından çok daha fazlası olduğunu belirtti.
Tayyar yaptığı paylaşımda şunları söyledi,
-Çok önemli. Avukat Rezan Epözdemir’in yargıdaki ilişki ağı çözülebilirse, taş üstünde taş kalmaz.
-Çok iddialı söylüyorum. Yargıda FETÖ yapılanmasından sonraki en büyük çıkar çetesi deşifre olur.
-Hadise, bir rüşvet iddiasından çok daha fazlasıdır. Cumhurbaşkanımız da ‘ucu kime uzanırsa uzansın sonuna kadar gidilmelidir’ dediğine göre, bu temizlik operasyonu için siyasi engel yok demektir. Başlangıç işin yarısıdır, dileğimiz tamamına ermesidir.
Keşke " ucu kime uzanırsa uzansın sonuna kadar gidilmelidir"
Sözüne inanabilsem.
Sıradan bir Akp'liye ucu değecek olsa oradan ötesi olmaz.
Günaydın cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi