Sanırım FB'liydiniz. Şu an BJK hissedarı mısınız ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sanırım FB'liydiniz. Şu an BJK hissedarı mısınız ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çıkacak dediğimiz hiçbir hafta çıkmadı pazartesi açılış sonrası akşama doğru toplayabilirde hisse kendini:) çıkacak dediğimiz maçlar sonrası çıkmayan ve 4.08-09u taban yapan bir hisse daha ne kadar düşebilirki şahsen 3.75e düşse bi 15000 alım daha yapar mutlu olurum ama mümkün değil.bu olay borsanın 103-104binlere yolculuğunda muhtemelki oda şu an mümkün değil
https://tr.tradingview.com/x/FlNDbY9z/
taraftarı olduğum bjk hakkında düşüncem
d noktası direncinden anlamlı dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum,
işlemlerinizde başarılar dilerim.
Haftalar oldu söyledim tabii boş ya hatta beni burdan uzaklıştırdılar birilerinin fazla canını yaktım sebebi ise onlar hisseyi bizim gibi lere pazarlamaya çalışıyolar işleri bu bende aksi ne bulaşmayın diyodum benim zararım çok bu hissede satamıyorumda 2 seneyi geçti param oldu pul elimdende bir şey gelmiyo inanmayın burda yazanlara her gün paranız gözünüzünün önünde erir gider sağlam güvenilir kağatlar alın düşse bile mutlaka çıkıyolar parada kazandırıyolar sağlıcakla umarım çok fazla kimse bulaşmamıştır hoşcakalın iyi hafta sonları.
Bjk nin yenilmesi fikir, ama Bayern i yenmesi imkansız büyük fikir
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadas, gününde olduktan sonra sadece Talisca ve Babel yeter onlara,bukadar olumsuz dusunce fazla...
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kimi yanılttim sizin gibi bende zarardayim bu hisse nin 2 beklentisi vardı biri Şampiyonlar Ligi biri lig şuan lik gitti Şampiyonlar Ligi de %95 gidecek eee geriye bir beklenti kalıyor mu yokkkkk sadece bir beklenti var oda gazetelerde duyuldu katar lilarin bizim kulüplere olan ilgisi yarın görürüz yenilgiyi nasıl fiyatliyor 4 altına saliyor mu salmiyor mu zaten ligler tatilde bjk düşeceği yere kadar düşer bollinger lere bak düşen kanal varmı yok mu inş yanılirim neyse kalın sağlıcakla ytd
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi