[emoji112]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji112]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede imtiyazlı hisseler yok ve tam avcılara açık bir şirket.Galip özgyo da imtiyaz olmadığı için patronun anahtarını alıyordu yüzde 49.5 ini topladı patron bir yere kımıldayamadı.Burada da toplarsa birisi yüzde elliyi alırlar kuyumcukentin anahtarını valla.Çevikler yapamadı bunu ama galip gibi bir adam affetmez öper bunları.Belkide çeviklerde o kadarmalı istediğini yapamayınca agaya devretti al anahtarları diye bakalım zamanla ortaya çıkar
en sonunda 73 ü gösterdi gözlerim yaşardı valla. A1 alıyorsa işimiz yaş biraz yükseltir atlayana verir malı.
geçen yatırım finansman aldığı mal kendinde mi duruyor yoksa virman mı yaptı bir yere
Devretti demiyorum devretmiş olabilir diyorum.Galip belirli miktar toplayana kadar bildirim yapmaz.yancılar vasıtasıyla alttan alır sonra yukarı çıkarken bildirim yapar özgyo da martıda berada daha birçoğunda böyle yaptı.Burda da yapmış olabilir diyorum kesin konuşmuyorum dikkat ederseniz.Ama şu bir gerçek imtiyaZ olmayan kağıtlara aşık adam
bakalım nereden dönecek.
Yatırım Finans ın aldığı 800 bin kimin acaba.
hepsi bu kadar mıydı, diğer sitede pasta paylaşan ağalar yok ortada göremedik kimin aldığını sattğıın
A1 2 kademeye oynananmıştır inşallah