SP(e)K inceliyordur hocam!!!kim alıyor kim satıyor...kimin eli kimin cebinde..ne de olsa SPK babayiğitleri korumakla görevli...
Printable View
SP(e)K inceliyordur hocam!!!kim alıyor kim satıyor...kimin eli kimin cebinde..ne de olsa SPK babayiğitleri korumakla görevli...
Nuhcm de patlar inşallah!!!
NUHCM Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 102071241 Yıllık Değ%:-37
ciğer burdaysa kedi nerde,kedi burdaysa ciğer nerede...ekonomi büyüyorsa nuhcm niye 10 yıldır yerinde sayıyor! bilançoyu istedikleri gibi düzenlerler...ne de olsa babayiğit ortakları var...kim ne dicek...ha bu bile çok iyi bir rakam.150 milyon sermayesi var bu şirketin..
Skk hep aynı hareketleri yapıyor..ben de seçim zamanı aynı hareketi yapacam!!
Bu hisse tam benlik ya. Baskı Allah baskı. Ne acelem var ne bir şey. Sinir edeyim şu speki. Hanım da hisse sorup duruyordu. 10 lot 10 lot görürsünüz yakında. Ben de 300-500-1000 biriktirme alımlarına başlayayım bakalım.
Bu seviyeler ne Allasen ya. Ayıp yahu bu kadarı da.
Al al ...yıllar geçtikçe level atlarsin..ilk yıl biriktirme derdine düşersin.temettuyle kendini avutursun.sonraki yıllar diğer hisselere bakar kızarsın..söversin..arada uçacak kaçacak diyenler çıkar gönlüne su serpersin... babayiğit ler de milleti düzer.düzen değişmez yani...ama sevinmeliyiz ekonomimiz büyüyor!
Doğru söylüyorsun reis.6 yıldır ufak ufak aldım. Bu ay aldığımla 1500 lot oldu.bir inattır gidiyoruz.satamiyorumda.satınca sanki gidecekmiş gibi hisse kapılıyorum.kolay değil 6 yıl oldu.olsun onlarında parası bekliyor.