Bahriyeli abiden bir tiyatro sahnesi hemen paylaşılmış. Bende hemen arakladım, fırsatları hiç kaçırmam :he:
Senin de zamına korum [zamcık] - Levent Kırca (Olacak O Kadar) (youtube.com)
Printable View
Bahriyeli abiden bir tiyatro sahnesi hemen paylaşılmış. Bende hemen arakladım, fırsatları hiç kaçırmam :he:
Senin de zamına korum [zamcık] - Levent Kırca (Olacak O Kadar) (youtube.com)
Ağustos vadeye 12635 den bi dene şort cetonu salladım bakalım.
Tam zamanında şortumu çekmişim, herif resmen buldozer ile bisttin içinden silindir gibi geçti.
12460 flat
Ömür bitiyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
Bir hafta daha gitti ömür sermayesinden.
Bist : 10.647
Euro : 35.14
Oran : 302
Yorucu bir haftaydı iyi tatiller.
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo
Arkadaşlar soruyor naptın vobu bıraktınmı hiç real time online olarak yazmıyorsun diyorlar.
Yazsam nolur yazmasam nolur zaten sürekli kazanıyoruz, cuma kapattığım şortumu sabah fışkırttırdığında 12550 den tekrar açıp onu da az önce 12069 dan kapattım, Her gün para dağıtıyorlar burda dayucuğum dedim.
Herifler endekisin içinden buldozer gibi geçtiler, şuanki mevzuu 10bin desteği kırılır mı yoksa destek tutar mı sorusu
Borsada algılar çok hızlı değişiyor.
Yarın bi bakmışsın bugün satan bi başkasıymış gibi geri alırlar, hep aynı el aynı oyuncu aynı tas aynı hamam.
Amaç ky yi soymak
Endekis çıkarken çıkmayıp bugün endekis düşerken senin hisse en önden düştüyse bilki soyuldun yeğen
Piyasa tam tahmin ettiğim gibi bugün satan taraf isteksiz,oysaki Avrupa borsaları koyu kırmızı
Herifler tam soyguncu mınacolu amukacci ile sikinovskiyi soktu oyuna miksen düşmez bugün