http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Portf...akliklari/MKYO
Printable View
derinlik:
https://i.hizliresim.com/8NLJpA.png
90-91
91-90
90-91
91-90.....
Bu ne yaa Papua Yeni Gine borsası sına mı kayıtlı bu.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
91 e almıyor.90 a vermiyor.
Arkadaşlar cümleten merhaba,
Hisse fiyatı bugün için, 14.kasım 2017 itibarıyla 0.90-0.91 , kapanış : 0.91 Hisse grafiğinde görüleceği üzere bu fiyat aynı zamanda , İsyat'ın bu sene başında, şubat ayında gördüğü fiyattır. Aradan tam 10 ay geçmiş, 2017 bitiyor (yatırımcıyla dalga geçer gibi ) hisse fiyatında hiçbir ilerleme, değer artışı vs yok.
Halbuki 10 ay önce, yani 2017 şubat'ında endeks 87 000'ler de imiş, şimdi ise 110 000'lerde (ay içerisinde 115 000 bile görüldü)
Geçen zaman içerisinde yani 2017/şubat-kasım arasında endeksin 115 000' lere yükselişi ve piyasaya para girişine bağlı olarak nice kağıtlar "aralarında gerçek değerlerini yansıtmayan niceleri de dahil olmak üzere " piyasa değerlerini 3'e- 5'e katladı. Bizimkinde ise tık yok.
2017 şubat ayı, İsyat fiyatı 0.91
2017 kasım ayı, İsyat fiyatı yine 0.91
Sayın İş Yatırım yöneticileri,
siz hiç yönettiğiniz hissenin piyasa fiyatıyla, borsada hangi fiyattan işlem gördüğüyle falan ilgilenmezmisiniz ? Ne işle meşgulsünüz ? Hissenin artması, değer kazanması , yatırımcı memnuniyeti vs.gibi bir sorumluluğunuz yok mu ? Bu bir menkul kıymet yatırım ortaklığı.
İnsanlar buraya dişinden tırnağından arttırdıkları paralarla tamamen kurumsal kimliğinize güvenerek yatırım yapıyorlar. Haliyle herkes hissenin temettü verimi ve endeksin yükselişine bağlı olarak hissenin değer artışı beklentisi içerisinde oluyor, ama netice hüsran. İsyat hisselerinin yerlerde sürünmesinde yatırımcıya karşı hepiniz sorumlusunuz. Hissenin şu an bulunduğu fiyat olan 0.91 ytl arz-talep dengesi, piyasa şartları vs. ile açıklanamaz. Hiç olmazsa bir açıklama bekliyoruz. ...
Elinizdekini kaptırmayın. Karlı bir sene geçiriyor İşyat. 15-16 kuruş verme potansiyeli var. Geçen sene Şubat'taki 0,91 fiyattan 1,05'leti gördü Mart'ta. Bu senede Şubat-Mart arası aynı hareketi yapar sanırım.
Hisse ile mutlu değilseniz, Mart'ta karlı satıp çıkarsınız en azından.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni mutlu etmedi açıkçası.
Portfoyumdeki diğer iki hisse Ereğli ve Hektas bunlarda az hissem var.
Keşke ağırlığımı bunlara vereymisim.
1,5 yıldır param enflasyon karşısında eridi gibi geliyor.
Gerçek enflasyonun %20 nin üzerinde olduğuna inanıyorum.
Maliyetim ilave adımlarla 0,83
Bugünkü kapanış fiyatı 0,91
0,08 krs değer artışı olmuş.
Trade edecek pozisyonda olmadı hiç.
Bir tek şu teskin ediyor beni.sert dususlerde kale gibi duruyor.
Örneğin vize muhabbetinde 98 dususunde.
Ama yukselislere pek katılmıyor gibi.Asıl bunu sorgulamak lazım.
Sıkıntımı var.Nedir.gibi..
Bilanço yukarı da tartışılmış.
Giderlerin çok yüksek olduğu bariz görülüyor.
Acaba örtülü para transferi gibi, yani kaz gibi yolunup farkında olmadan aşırı kar beklentisinemi giriyoruz.
Eskisi gibi temettusunu al yat mantığı değişecek gibime geliyor.
Çünkü para kazanmak zorlasiyor.
Bunu isyatin portfoyune bakincada görebiliyoruz.
Ne bileyim ne diyeceğimi şaşırıyorum.
Portföy umde en cılız hisse bu kaldı.
Şimdi biri kalkıp diyebilir sat kurtul gibilerinden.
Ancak ben bu hisseyi satmak için almadım.
Kendime ikinci bir emekli maaşı bağlamak için aldım.
Ama gel görki sermayem erirse vah ki vah.