Printable View
ingiltere başbakanı hastaneye kaldırılmış...
Alıntı: Originally Posted by aydinc https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...di-274119h.htm suudi'den dönen ve gönüllü karantina ile evlerine gönderilen kişilerden kapmış bu nine bu virüsü Türkiye'de bu derece yayılımın sebebi umreciler.. Buna sen gibi biri bile inaniyorsa Vay anasini diyecek lafim yok
Alıntı: Originally Posted by Webster Buna sen gibi biri bile inaniyorsa Vay anasini diyecek lafim yok sayın Hasan abicim az önce Haberi çıktı HaberTürk'te ninenin oğlu-gelini suudi'den gelmiş.
Alıntı: Originally Posted by aydinc sayın Hasan abicim az önce Haberi çıktı HaberTürk'te ninenin oğlu-gelini suudi'den gelmiş. Onlari geccen Aaah aydinim ah Haberturk ne diyecekti baska
Bu hafta için tahminlerim BİST 100 Dolar 5,80 Ons 1450 Corana ölüm sıfır Ne güzel olur.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bu hafta için tahminlerim BİST 100 Dolar 5,80 Ons 1450 Corana ölüm sıfır Ne güzel olur. Aaaaa benzin uc tl Bunu atlamissiniz ustadim Doyt dokcanci oldunuz iyice
Alıntı: Originally Posted by Webster Aaaaa benzin uc tl Bunu atlamissiniz ustadim Doyt dokcanci oldunuz iyice Film izlerken uyuya kalmışım da rüyamda gördüm bunları.:) CDS'ler de 110'a düşmüştü.:)
Cds en son 667 idi