bir muddet sonra anlayacaksin ya bu fon senin icin degil ya da uzun vadeli bakmalisin. bu fon +7 de vermis -10 da vermis!
o yuzden git baska islerle ugras gunluk kontrol etme. ama buni bilki bu yil gecen yil gibi olmayacaktir asla
Printable View
oncelerde burada yazmistim yinede diyorum 2021 yili 1200 civari 1500 civari trade yili. yani fonu simdi alan belki 6 ay sonra alanla bir yerde ola bilir.
uretim az olan bir orta dogu ulkesinde dolar yukselecek enflasyon yukselip faizleri yuksedip dolari indirecekler ve yeniden kendiler alip faizi indirip, dolar zirveni gecip yine ayni gun ayni hikaye olacaktir.
Selamlar,
Bu topiğe iki satır bir şeyler okumaya geliyorum ancak ve maalesef spama boğmuşsunuz ortalığı.
Kimseye ne yazacağını söylemek bana düşmez ancak, bu kadar çok yazacaksanız kendinize ayrı bir topik açın lütfen.
Burayı tollemenin ne size ne de bir başkasına faydası yok.
İyi günler.
Ondan haberim yoktu dostum. Halkbank davasından bir ceza ve üstüne ABD Ermeni Soykırımını tanıyorum derse ve arkasından Fransa ve birkaç Avrupa ülkesinden de benzer kabuller gelirse vay halimize. Bir de oradan tazminat ödemeye mahkum edilirsek cümleten geçmiş olsun. Türkiye'nin işi gerçekten çok ama çok zor...
Arkadaşlar tefas ta işlem gören fonların (mesela benden eşimin yatırım hesabına) VİRMAN yapılması mümkün mü?Deneyimi ve bilgisi olan cevap verebilirse memnun olurum.