Al sat piyasasına girdiğimiz doğrudur..bu işleri becerebileni ben her zaman taktir etmisimdir..yalnız bu işleri beceremedigimi itiraf etmem lazım..her zaman herkes kısmeti kadar kazanacak diyorum...tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum..
Printable View
Al sat piyasasına girdiğimiz doğrudur..bu işleri becerebileni ben her zaman taktir etmisimdir..yalnız bu işleri beceremedigimi itiraf etmem lazım..her zaman herkes kısmeti kadar kazanacak diyorum...tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum..
Trendhound üstadtan alıntıdır...Bilgi bab'ından...YTDAlıntı:
"Borsa ortamı non-lineer, irrasyonel, equilibrium içermeyen yani dengesi olmayan bir ortamdır.
BİST gibi borsalarda pratikte geçerli teori ise 'Kendinizden daha salak birine mümkün mertebe yukarıdan mal kakalama' teorisidir yani bilimsel adıyla Greater Fool Teorisi."
Şahsen ben hisse fiyatı diplerde iken yorum yaparım..atatp de 34 TL lerden yorum yapmaya başlamıştım birkaç ayda 170 leri görmüştü..borsa çok dayak yemesine ve bir çok hisse yarı fiyatına veya üçte bir fiyatına düştüğü bir ortamda atatp hala 94 fiyatindadir..
Tabiki giden bir trenin ön vagonlarinda yolculuk yapmak başka,en son vagonunda yolculuk yapmak başkadır ..buna da yatırımcının kendisi karar verir..
Ama ne olursa olsun bir hissede hikaye gerçek ise ??? Hisse eninde sonunda hikayenin gosterdigi yere gider..fiyatın gideceği yeri hissenin temeli ve hikayesi belirler..
Şu saate kadar matrikste henüz hikayenin fiyatlandigini düşünmüyorum..ama zaman ilerledikce ve somut gelişmeler görülmeye başlandığı vakit fiyatın da hikayeye uyacagini tahmin ediyorum...çünkü kripto piyasasında ciddi bir kar potansiyeli var ve bu gerçekleşip bilançolara kar olarak yansımaya başladığında birileri bunu çoktan bir yerlere getirmiş olacak..
Ben sabır etmekten başka bir şey bilmiyorum..totalde zararım yüzde 45 ten yüzde 10 a düştü...kötü gunlerin geride kaldığını düşünüyorum... insALLAH iyi günleri de göreceğiz...kendim için hep sabır sabır sabır diyorum...başkası ise davranisinda özgürdür..isteyen satar gider...isteyen alıp bekler...isteyen de trade ile hisse ile oynar..
Şöyle...Son 2 yılda pay piyasasında gayet ciddi sayıda yatırımcı kaybı yaşandı ki, kripto piyasası henüz bebek ve yapısal düzenlemelerin tam olarak yerli yerine oturmasının ve potansiyel yatırımcı sayısının (hukuk katliamı başta olmak üzere) ekososyal sebeplerden dolayı yeterli seviyeye ulaşmasının zaman alacağını değerlendirmekteyim...
Zamanla bu piyasa da canlanır belki, bilemem ama kısa vadede zor...Şahsi görüşüm olup YTD...
Şirket temel anlamda 10 numara bunda sıkıntı yok ancak sahipleri piyasanın piri ve yıllardır finans alanında "kaşarlanmış" kişiler...Zaten son 2-3 aydır çizdikleri grafikten de anlaşılıyor...Haliyle benim gibi aşırı temkinli biri için fazlasıyla tehlikeliler...Güzel para kazandım Allah bereket versin...
Herkese bol kazançlar diliyorum...
haftalıkta, 25.20 dikkat çekici bir direnç... yukarıda 26.96 altta 23.36 var.. top palada..