Belge alma işi 7 sine kadar ertelendi.
Printable View
Belge alma işi 7 sine kadar ertelendi.
Ben belge alabildim ama geçen hafta işe gitmedim buna nasıl imza alınacak ki?
Tatil arzusu bile insan kitlesini sürüleştirebilir. İnsanlar heyecanla sürüleşerek tatile çıkıp yurdun dört bir yanına dağılabilir, taşıdıkları mutantları gittikleri yerlerdeki başka mutantlarla mutasyona sokarak çok tehlikeli bir mutantlar cümbüşüne yol açabilirler. Mesela bir yıl kadar önce İtalya da yaşanan korona faciası kuzey İtalya daki zenginlerin güneydeki yazlıklarına ve tatil beldelerine sürüler hâlinde dört nala koşmalarıyla meydana geldi. Bu sürü davranışının bedeli çok ağır oldu. II. Dünya Savaşı sırasında, işgal yıllarında bile görülmeyen sahneler yaşandı. Işıkları karartılmış sokaklarda askeri araç konvoyları koronadan ölenlerin cesetlerini toplu mezarlara taşıdı.
https://www.veryansintv.com/suru-davranislari
Bu 17 günlük göç inşallah ters bir şeye evrilmez. Mikser gibi karıştı bütün virüsler, bu virüs kokteylinden yeni bir süper mutant doğarsa. Allah korusun.
Valla bu kadar mutasyon var.Bu mutasyon mevzunda benim aklıma takılan bir şey var.Mutasyonların doğası gereği bir kısım mutasyon olasılık olarak daha az zararlı olan bir türe evrilmeli.Maşallah nasıl oluyorsa oluyor her mutasyon daha sıkıntılı bir şekilde oluyor.Yani insan kıllanıyor.
Virüs laboratuvar virüsü ise mutasyonlar neden öyle olmasın.Eğer mutantlar da üretiliyorsa bekle dur adamların insafını.
Virüslerde olumlu mutasyon olmuyor muydu hiç, yoksa dna zinciri miydi sadece? Bilimde vardı liseden hatırladıgım kadarıyla sanki çok nadir de olsa mesela 1 milyarda bir ihtimalle olumlu bir mutasyon oluşabiliyordu. Belki 1 milyarıncı şanslı kişi birimiz olacagız ve bahtımıza göre artık hulka mı dönüşürüz, ömrümüz 200 seneye mi çıkar yada amorti çıkıp gastritimiz mi düzelir belli olmaz. Allahtan ümit kesilmez dedikleri tam olarak bu sanırım.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı fikirdeyim , bütün mutasyonlar virüsün lehine mutasyonlarin bazıları ve hatta çoğu tehlikeyi azaltmali , bu konuyu konuşan da olmaması daha ilginç.
Ben ilk virüs yayılırken gelen görüntüleri hatırlıyorum Çin'de yolda yururken aniden düşüp ölen veya sokakta debelenerek ölen tipler vardı boyle bir ölüm çeşidi başka bir yerde hiç görüldü mü , sadece meraktan soruyorum.