Yok mudurum kulaklik kafede lebtob karsisindayken tek
Yoksa sagda solda takmam
Printable View
Yok mudurum kulaklik kafede lebtob karsisindayken tek
Yoksa sagda solda takmam
tv'de rüya yorumu
Rüya sahibi kadın : Rüyamda geyik gördümm, kocam beni aldatıyomu!
Rüya tabircisi hoca efendi: Geyik, ren geyiimiydi vahşi geyikmi ?
La
başlık yerini tam buldu ha :kahkah:
bugun 2 müthiş haberle güne uyandık sayın seyirciler
1. Merkel bacı dedi ki, pesco Avrupa ordusu kuracağuk. kurun. zate bütçe fena, bu daha yük gettirir
2.carlos ghosn ismini yannış yazdıysak sorry lubnan menşeili reno nissan birazcıkta Mitsubishi ortaklığı CEO chief executive officer emmi halen tutuklu ve kefalet ret. serbes kalamıyor, yani görünmeyen düzeyde level mücadele tam gaz, hadin goçlar yeyin biribirinizi
iki duble içtimi memleket kurtarma hikayesiyle aynı
masada hayallenmesi kolay.
lafla zor o işler
perası olan kuralı koyarr
koyar emme
bunnarın arasındaki eziklerdenden ii problem çıkar
demedi deme
oyar o pesko birbirinin gözünü,
oysunn ...
Merkel bacı gitmeden açıklamayı kodu , gidicek. ama sonra bacı ne diycek. ben öyle bişey demedim. bizden örnek alıcak.
politika insanları kandırma sanatı yav.kim kimi kandurursa. bence bizi de epeyi kandurmuşlarda ayak üstü olduğu için görükmüyo
şimdi bazı şeyler ayak üstü olunca farkına varılmaz, uzunuzun olursa annaşılır.
yalınız tek kötü taraf şu, bizi ab ye almadıkları gibi, pesco ya da almazlar :-)
almasınlarrr
dicem ama zor yaw ...
haa
alsalarr,
bin tane başka dertt,
ayrı ...
bura zate geyik muhabbeti olduğundan
ben esas iki numaraya odaklandım
yani Carlos ghosn efendiye
adamın dili dini cibilliyeti herkese olan yaklaşımımla aynı olduğu gibi hiç umurum değilde
o ka paraya rağmen değil parasını yemek, belkimde gun yuzu dahi göremeycek
tabi şu da var O ka paraya tarafsızlık namumkun bi taraf olmalıydı oldu Terste kaldı buna biz bilardocular konturpiye de derik :-)
sen abi hızlı okudun bir no lu maddenin birbirlerini yemesi durumunu sandın ben onu iki no'ya dediydim ama uzaktan alakası varmıdır elbet bi nebzede olsa vardır netçede ufak bi dünyada yaşıyoz
amma velakin bu Carlos ghosn yani madde no iki bize iki şeyi göstertir
bir hiç kimse vazcayılmaz değil, hatta biz eskiler der ki, karacaahmet vazcayılmaz kabadayılarlan doludur
iki hiçbi yerde gereğinden uzun kalmeyecen para tatlı gelse de bakınız örnek ghosn , adam dahi niye içerde bizatihi zat-ı şahsı yani kendisi, onu bilmiyodur, o yolsuzluk vs tabi paravan bahane, o düzeyde kim neler yapmıyor, o şekil baksan zate 8 milyarın sekizinin içerde olması lazım
pesco ya bizi almamalaıı buyuk dert olur
direkman düşman abi
haklısın bak ...
ööle yüksek mertebelerde ne olduunu biz normal adam annamaz,
anca
annadıını sanır.
vardır bi hesapları,
eleman alıkomak
kamuoyuna sebep göstermek zor diil
gözünün üstünde kaşın var hesabı,
bizde bakarız salya akıtırkene
maksat geyik tabe.