TOGGdan haber gelmeli büyük ihtimalle bfren bu işi alacak malum Gemlik'e de yakın işte asıl bomba o bence.
Printable View
TOGGdan haber gelmeli büyük ihtimalle bfren bu işi alacak malum Gemlik'e de yakın işte asıl bomba o bence.
2022/12
108 milyon
2022/9
68 milyon
Değerli Ortaklarımız,
Otomotiv yan sanayi sektöründe yer alan Şirket’imiz, ana ortağımız Robert Bosch GmbH’a bağlı olarak otomotiv ana sanayi firmalarının ve yedek parça piyasasının gereksinim duyduğu, otomobil ve hafif ticari araçlar için servo fren sistemleri üretimini sürdürmektedir.
2022 Ocak – Aralık döneminde, 2021 yılının aynı dönemine nazaran toplam üretim %24, otomobil üretimi ise % 48 artış göstermiştir.
Otomobil ve hafif ticari araçlar için fren donanımları üreten ve direkt ana sanayi tedarikçisi olan Şirket’imizin 2022 yılı satış cirosu, 2021 yılına göre %112 oranında artış göstererek 2022 yılı ciromuz 678.144.850 TL seviyesinde gerçekleşmiştir.
Şirket’imiz, ana ortağımız Robert Bosch GmbH’ın müşteri memnuniyetine verdiği öneme bağlı kalarak ve bu bilinci ön planda tutarak çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda kalitenin müşteriye karşı bir saygı olduğu anlayışı da genel prensiplerimiz içindedir. Başarıyı ancak tüm çalışanlarımızla yakalayabileceğimiz prensibiyle hareket ediyoruz. Bugüne kadar önemli katkıları bulunan iş ortaklarımıza, eski ve yeni çalışanlarımıza ve tüm müşterilerimize en içten saygılarımızı sunarız.
Saygılarımızla.
BOSCH FREN SİSTEMLERİ
SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU
d) Ana sözleşmeye ilişkin açıklamalar
30.12.2022 tarihinde şirketimiz yönetim kurulu tarafından Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2023-2027 yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıl süreyle uzatılmasına ve kayıtlı sermaye tavanının 450.000.000,00 (dört yüz elli milyon) Türk Lirası'na arttırılmasına karar verilmiştir. Konu ile ilgili 6 Ocak 2023 tarihinde Yönetim Kurulumuzun 30.12.2022 tarihli kararı doğrultusunda, Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2023-2027 yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıl süreyle uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanının 450.000.000,00 (dört yüz elli milyon) Türk Lirası'na arttırılması amacıyla Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde yapılması planlanan tadillere ilişkin uygun görüş verilmesi talebiyle 06.01.2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur. SPK tarafından başvurumuz 14.02.2023 tarihinde E-29833736-110.04.04-33168 sayılı yazısı ile onaylanmış olup tadil metnine uygun görüşü verilmiştir.
Esas Sözleşme tadil tasarısı, Ticaret Bakanlığı'nın da onayını takiben yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır.
Esas Sözleşme tadil tasarısı, Ticaret BakanlıgÌâ€*ı'nın da onayını takiben yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır.
17 ya da 24 Marta kadar sabır:)
https://i.hizliresim.com/7hmkidd.png
Serrayıldızdan alıntıdır eline sağlık!