-
Haklisiniz. Doviz hareketlerinden 10 uzerinde aciklamasini bekliyordum. Ama buda gayet iyi bir bilanço. Hele defter degeei ile kiyaslanirsa
Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.
-
Bu zamanda iyidir bu bilanço
-
Şirketin piyasa değeri şu an sadece 82.000.000 TL.
Borcu var evet lakin sadece borçlanıp yaptığı otelin değeri Aralık 2016'ya göre 130.000.000 TL . 1/2'si 65.000.000 TL yapar.
Ben piyasanın bilançoyu ve yıl sonu karlılığı artık fiyatlaması gerektiğini düşünüyorum.
Kaldı ki borsa da her zaman beklenti satın alınır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Acikcasi endex de genel bir problem olmadigi takdirde 3.xx yapacagini düşünüyorum.
Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.
-
Tüm bunlar yanında önemli olan yeni ve güçlü alıcıların gelmesi ve 1.600-1900 aralığında mal alanların elindekileri tutmasıdır.
Son zamanlarda yatırım,oyak, şeker,marbaş, citi ve şirket mal alanlar.
Hisse yarın açılışta diri olur , kendini belli eder , katılım olur ve satış gelmezse uzun zamandır beklediğimiz fiyatları görebilir.
Yok satış gelirsevbir süre daha konsolidasyon devam eder.
Son olarak artan ciro, FAVÖK ve karlılık yanında şirketin güven tesisi şart.
9 aylık ve yıllık bilançoda karlılık beklentisi ile birlikte ben yeni dönemde A grubunu hedefleyeceğini de düşünüyorum.
Halka açık lotların son 6 aylık ortalama ile çarpımı 30 milyonu geçmeli.
-
Telefon eden arkadaşlar haklı olarak diyorlar ki endeks 110.000 ve defter değeri 1.950 olan 45 milyon sermayeli ve 2.8 milyon lotu şirketçe geri alınan , 700 bin lotu daha geri alınacak ilk 6 ayında 7.6 milyon kar açıklayan hisse neyi fiyatladı da endişe ediyorsun.
Yine diyorlar ki halka açıklık görünenden daha az malın çoğu belirli ellerde ve sütten ağzı yanan patron yoğurdu üfleyerek yiyiyor.
Ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin.
-
Utanmasa eksiye geçecek.
3 aylığa göre karını neredeyse 2 kat geçen seneye göre %55 arttırmış şirketin haline bakın.
YKB 400.000 lot blok satarken teb alıyor. Nasıl süper ilişki değil mi?
Ayıp,yazık,günah her şeyin bir adabı var bu ne ya ...
Görünen o ki şirketin hisselerine akbabalar çullanmış vaziyette.
Şirket buna bir dur demedikten sonra bu kervan böyle yürür.
-
Yılbaşından bu yana 1.000.000 lot hisse alan YKB 19 Haziran/Temmuz ayı içinde de epey mal almış ve kısa bir süre önce satmıştı. Bugünkü satışlarla birlikte iyi bir kar elde etmiş oldu.
Bugün takasta citi yabancıdan da 75.000 lot mal çıkmış gözüküyor.
Bir süre hissenin oturmasını ve aklı başında bilançodan anlayan yatırımcıları bekleyeceğiz.
Yatırım tavsiyesi değildir.