Birileri kendi malini satmak icin mal kaptirmayin ortalama azaltin dedikce uyduk. Sonra kimss kalmadi. Belki gider bilemem ama nedeni nedir.niye 6 dan 2 ye geldi mesela. Aciklar misiniz syn efe. 5 ten 4 ten satsaydi ky zararda miydi bu kadar.?
Printable View
Birileri kendi malini satmak icin mal kaptirmayin ortalama azaltin dedikce uyduk. Sonra kimss kalmadi. Belki gider bilemem ama nedeni nedir.niye 6 dan 2 ye geldi mesela. Aciklar misiniz syn efe. 5 ten 4 ten satsaydi ky zararda miydi bu kadar.?
Arkadaşlar,
Ben de 2,60'lardan itibaren kademeli alımda olan biriyim.
Hisseyi sürekli iyi veya kötü yönde değerlendirmenin yanlış olacağını düşünüyorum.
1 kere,2 kere hadi bilemedin 3 kere fikrini yazdın .hergün de aynı şey yazılmaz ki .
Her hisse İllaki bir yerden dönecek .bunu anlatmak istedim.
Yahu patron satiyor neden dönsün cok dustu diye hisse alinmaz. Veya dedigin gibiyse dönünce alinmaya baslanir. 6 dan alan adam 5 ten 4 ten ayni mantikla aldiysa hali nicedir. Bu mudur borsa anlaysiin. Yapmayin yav. Forumlarda hergun 9_10 olacak yazildi onlara hic ses etmedin. Neyse ya maliyetin kotu degilmis İnskar edersin
Chaylak baska hisse takip ediyorumusun?
Neyin tartismasidir bu elinizde kac bin lot var bu kadar pervasizca yazisiyorsunuz zararlari cok fazla olan insanlara saygi gosterin buy u k yatirimcilarin dikkatini cekmesi gerek sirket i n kar i oncekinden cok olsun diye dua edelim
¥
Yahu arkadaşlar, bu hisse ne yapıyor, fabrikayı aradım, üretim yapıyoruz, çalışıyoruz, diyor, ama hergün 3-5 kademe düşüyor, tamam şurayı destek yaptı, alım yapalım diyoruz, oradan da aşağı sayıyorlar, lütfen ne yapmak istediğini anlayabilen var mu?
Hissede operasyon yapan amcam ne derse o olur.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aganin acelesi ne anlamadim