Sosyal medyada bir ses kaydı cikardilar.
Chp ve hdp ile ilgili. Yayiliyor şuan, kolayca bulup dinleyebilirsiniz.
Printable View
Sosyal medyada bir ses kaydı cikardilar.
Chp ve hdp ile ilgili. Yayiliyor şuan, kolayca bulup dinleyebilirsiniz.
Pakistan iç savaşa doğru gidiyor.
Orduda bölünmeler olduğu söyleniyor.
Bakalım Çinliler ne yapacak?
Metiner ne yapmış böyle? Hançerlemiş...Sen de mi Brütüs?Alıntı:
"AKP'li Mehmet Metiner, "Bu darbeyi biz kendi kendimize yaptık! Çünkü diktatörlük inşa etmemiz gerekiyordu, demokrasiyi askıya almamız gerekiyordu! Bu işi biz yaptık-yaptırdık yani!"
https://www.diken.com.tr/katalonya-i...rmaya-basladi/
Alıntı:
Katalonya, iki yıldır boş tutulan daireleri kamulaştırmaya başladı
10/05/2023 01:01
''Nebi sav:
...Sonra baktım, bir topluluk gördüm ki dudakları deve dudağı gibi, görevliler dudaklarını kesiyorlar ve ağızlarına ateşten bir taş koyuyorlar, aşağılarından çıkıyor.
Cebraile bunların kimler olduğunu sordum.
“ Yetimlerin mallarını haksızca yiyenler!” dedi.
Sonra yine bir topluluk gördüm, derilerinden sırım kesilip ağızlarına tıkılıyor ve:
“ Yediğiniz gibi yiyiniz” deniliyor ve bu, onlara en iğrenç bir şey oluyor.
Ey Cebrail, bunlar kimler?
'Bunlar, halkı çekiştirenler, laf taşıyanlar ki, insanların etlerini yerler, sövüp sayarak onların iffetlerine, namuslarına dil uzatırlar.' dedi.
Yine baktım bir topluluk, önlerine sofra kurulmuş, üzerinde benim gördüğüm etlerin en güzelinden kebaplar var, etraflarında da leşler. Onlar o güzel etleri bırakıp bu leşlerden yemeğe başladılar.
Cebraile bunların kimler olduğunu sordum.
“ Bunlar zina edenlerdir. Allahın helal kıldığını bırakırlar da haram kıldığına giderler” dedi.
Sonra yine baktım bir topluluk, karınları evler gibi. Bunlar Firavun bağlılarının yolu üzerinde bulunuyorlardı.
Firavun bağlıları, sabah ve akşam ateşe sunulurken bunlara uğruyor.
Uğradılar mı bunlar bir fırlıyorlar, fırlayınca da her biri karnının aşağı bastırılmasıyla düşüyor ve dolayısıyla Firavun bağlıları bunları ayaklarıyla çiğniyorlar.
Cebrail’e bunların kimler olduğunu sordum. Şu cevabı verdi:
“Bunlar karınlarını şişirmek için faiz yiyenlerdir.''
'' Onların durumu kendisini şeytanın dokunup çarptığı kimsenin durumu gibidir...“
Sonra baktım bir takım kadınlar göğüslerinden asılmışken bir takım kadınlar da baş aşağı ayaklarından asılmış.
Ey Cibril bunlar kimlerdir?
'Zina eden ve çocuklarını öldüren kadınlardır' dedi..'' (Elmalılı tefsiri)
TheRealLaine
@thereallaine
BREAKING: Private residence of Pakistan's Prime Minister Shalehbaz Sharif torched by Imran Khan supporters.
This is the equivalent of Trump supporters burning down Biden's private residence.
@GeneralMCNews
Yavuz Ağıralioğlu: "Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim."