Bir an önce yeni favorilerime koşmam lazım,,,
Printable View
Bir an önce yeni favorilerime koşmam lazım,,,
https://invst.ly/6zpua
FİBO'yu bir de buradan bakınca döndüğü yer çok ilginç. Bu daha iyi oturmuş.
İbnelik( çok pardon ) yapılan kağıtlarda oyun büyüktür mide bulandırmak istiyorlar inat edip beklemek gerek.
Satışa 9999 lot emir yaz, birileri almaya başlayınca sil.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Acemsah abine sor saldırı yapmayı biliyorsunuz.Hani 40 ve 50 sine ne oldu .
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kahraman sen de mi adele gittin.
Giydirip duruyor,, satışları dolduruyor. Yiyorsa al diyor,,,
olsada giydirsek,,,
Motorlar ters çalıştı mekik uzaya gideceğine mağma ya doğru gidiyor .
12,20 temizledim stop 12,00
hani atalarımızın bir sözü vardır klavuzu karga olanın diye başlar ya 40-50 diye olacak diye atlayanlara uyuyor,ben okudukça arkadaşlara üzülüyorum umarım kimsenin zararı yoktur umarım çok fazla kazanırlar,burada şurada aldım buradan sattım diyenlere inanmıyorum zaten herkes de iyi biliyor,1997 den beri bu kağıdı takip ederim bir çok kere alıp çıktım kar edemedim,herkese bol kazançlar benimki sadece bir düşüncedir yatırım tavsiyesi değildir...
temizledin mi ? şimdi tümden altına pisleyecek desene :) gitgel kardeşim senin tarzını sever oldum be.
12 de kacarim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son tango,,,,,,,,,
heryeri kredi,,,,,
13,00 dan sabah zararına kaçtım ben de... onu bile ite kaka verdim....hiçbir haberi beklentisi olmayan bu hisseye bir daha anca 10,xx li fiyatlarda bulaşırım....neden 10,05 ten 14,56 ya fırladı? ve neden 14,56 dan 12,05 e geri geldi belli değil....resmen oyuncak olmuş bu hisse....kalanlar umarım çok kazanırlar....zararına satmam diyordum ama dayanamadım ....herkese bol kazançlar...YTD...
Kaçan kaçana spek abi beğendin mi yaptığını karpuzlar elde kaldı şimdi.
12.05 e yığdı satmaya çalışıyor. 1 er lotla hareket gösteriyor,,,
Bir lot bir lot alış nedir? yaa.... Adam kafa buluyor.
kansızlaştı,,, bozuk,,,
12.05 8000 lt satmak için çırpınnıyor,,,
okeye dönüyor,,,
tavana & tabana kadar ne kadar var, kendimce yüklü heybeye atasım var kısmi portföyle, daha aşağılara giderse de daha önce yaptığım gibi ekranı kapar beklerim
nedense daha önce yaptığı gibi 10.xx lara çekeceğini düşünüyordum fakat ani yüklü hacimle aşağı salması bu sefer negatif ortamda sonrası için pozitif düşünmeye itiyor beni. kısmet tabi ama 11.xx lere pek fazla sarkıtmaz gibi geliyor hele 10.xx lar pek beklemiyorum yukarı sert dönüş yapacak gibi her an (bugün bile buralaradan dönebilir gibi)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Fantazi yapıyor. Meydan onun.
tehlikile arkadaşlar size destek çıkım dedim ama arada benide yedi...1,000 TL ALDI.
50 lira olsun söz 10 mislini verecem sıkma canını üstad.
Bugünün hakkı taban ama yapmaz ki namıssız.
12.05 yazdıklarını sildi şimdi de
Bu fiyatlardan alım fırsatı verdiyse eğer ky yi dökene kadar çok bekletir bizi. Kahraman beye bile 1000 tl taktılar 😅 bizim spek yaman bey çıktı
derinlik atabilecek yok mu ?
Taban yap ta boşal rahatla.
şemsiye,,,
Rusya ya gönderdikleri deriler tavuk derisi mi çıktı yoksa neden düştü ki bu kadar.
Aga böyle teneke olmaz. Diyeceksiniz ki neden? Beni strese sokup azar azar düşürüp sonra uçuracaksa
Hastalığa kaldıktan sonra gelen paranın ben taaaaaa..... Ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk 15-73 sonra 14-56 da spek abim döşeyin bana dedi biz beceremedik bu işler böyle atamayana atarlar .. üçüncüye şans verirse manki kablodan ders alıp sıra bana gelecek.:)