.
Merkez bankası faiz artışı yapacak mı ?
.
Printable View
.
Merkez bankası faiz artışı yapacak mı ?
.
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,88990
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,89217, en düşük 3,88860, en yüksek 3,89800
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 224 milyon dolar
yurtdisinda mi yasiyorsunuz bilemiyorum ama eger Turkiye de yasiyorsaniz, yazilarinizdan anladigim kadariyla herseyin ne kadar kotuye gittigini isaret ediyorsuz. Fakat durum bu kadar vahim ise, inanin ne o dolarlariniz ise yarar ne de buyuk bir cesaret ile bu seviyelerden girdiginiz bitcoin leriniz...
... bu başlık altinda yazan, en küçük (dogum tarihi) benim. tahminim bu yönde.. BİTCOİN konusunda dusuncem şöyle, 2008-2009 yillarinda başladığım, fiziki altin istifleme dusuncemle tipa tip ayni. tatli bir anı.. 68.73 GR/TL' den ilk altinimi alirken. banka gorevlisi, şube müdürü desem yüklü bir alim. " acı, acı gülümseyerek yuzume bakıyordu. tek bir enstrümana bu miktarı baglamamak konusunda. ikna çabaları sonuc vermemisti.. yasal olarak bir bankada kendi adima hesap açabilecegim dogum günümün ilk haftasında gerceklesmisti. cok şükür. sari tenekeler bizi yolda birakmadi. simdi sira da BITCOIN ve TÜREVLERİ..
banucan destek ve dirençleri öğren ona göre trade yap. bunlar üzülerek de söylesem paranın sosu, kapitalizmin kremasıdır. para her şeyi yönetir...
... teşekkür ederim. siz büyüklerim. grafiklere, desteklere, direnclere bakiyorsunuz. ben sunlara bakiyorum mesela: zafer ÇAĞLAYAN elini kolunu sallayarak halen dolaşabiliyor. TÜRKİYE CUMHURİYETİ 'nin savcıları harekete gecmek icin emir bekliyor. taa. en tepeden başlayan ki ben 2008-2009 da ancak farkina varabildim. kokuşma, her alanda çürüme. çözülme. titanigin batışı.. ama ben her zaman risk aldım. diyorum ya. hep satin aldim. satmadim. haaa. dolari bitcoine cevirdim. :). satin almaya devam edecegim
dun gece tv de zaplarken Bloomberg de Ahmet Mengen denk geldi, bitcoin i sordu Baris Esen. Soyle bir grafa bakti, sonra biraz duraksayip "birde bu grafin tersini dusunmek lazim" dedi.
Neyse, umarim sansin acik olur banucann, cesaretinden dolayi da ayrica tebrik ederim!
Bitcoin kazançlı, hem de çok.
Ama...
Acayip riskli...
Kaybettiğimde üzülmeyeceğim bir para ile girmem gerek kendi adıma.
Çevremde arkadaşlarım var,
1000 $ ın az üzerinde almışlardı, şimdi 11.900$
Bu artış alt coinlerde de devam ediyor.
Acayip iştah kabartıyor ama kaybetmek korkusuyla belki iki yıl sonra 50.000$ olacak BTC nin arkasından bakacağız.
Şansın bol olsun.
Altın %1 aşağı da USD %1 aşağı da....
e o zaman gram altın mı alsak
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5-9 Kasım tarihlerinde bir dizi temaslarda bulunmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti. Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı’nda beraberindeki heyetle birlikte akşam 19.50 sularında Türk Hava Yolları’nın TK 1983 tarifeli uçağıyla Londra’ya hareket etti....
.. nedir bu simdi.? iktidar ve muhalefetin sert soylemlerle bir birine girdigi bir ortamda..
Derinliklerin r1 r2 r3 lerini özledik...
bu arada 5,9 KASIM yazıyor yazida
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1500 $ batsa ne olur batmasa ne olur?
Ama çıkarsa :)
Olay da bu zaten. Bana kalırsa 15000 $ kesin olur. 1500$ ile arsa alamayacağımıza göre bekleyip görmek daha iyi.
Ha gün sonunda bana şu olacak gibi geliyor, "Ülen keşke 1500 değil de 15000$ gömseydik..." Bence 50000$ bile olasılık dahilinde.
Altcoin olarak ne düşünüyorsunuz?
Maxcoinmax için çok iyi şeyler deniyor
Litecoin için de...
Basit, mallar singapur üzerinden ithal edilecek.
Bosna hersekten ceviz ithalinde vergi yok, oradan da üretimlerinin on katı ceviz ithal ediyoruz mesela.
Önce cevizler bosna herseğe ithal ediliyor üçüncü bir ülkeden, sonra orada yetişmiş gösterilip buraya sıfır gümrükle geliyor.
Aynı dolap singapurda da yapılır.
Reisin eski mahalle arkadaşı rafel sadi isyan ediyor :Man Adası'ydı Zarrab'tı derken olan yine İsrail'e oldu
http://odatv.com/man-adasiydi-zarrab...512171200.html
Bak sen Rafiye Reisin Kırmızı çizgisini TAKMIYORUZ demeye getirmiş...
reza sarrafzade davasında halla merak edilen Reis ile okçuluğun kıralı olduğu idda edilen Beyzade arasında ceryan ettiği idda edilen tape gündeme gelmedi mi ? yoksa es mi geçilecek ?
3,8403 aşağı kırılırsa 3,75 e kadar yolu var gibi ytd.
3.9152 altında benim gördüğüm önemli rakam 3.8306 .240 dk rakamın altında kalmadıkça sorun yok.Gelirse tabi o noktaya :)
https://i.hizliresim.com/WGLZqQ.png
Bende sizlere tekila krizinden bahsedeyim. 1990 lara kadar latin borcundan kurtulmak isteyeb ve onlarin taleplerini riskten daha az kacinan yatirimcilara satan kredi kuruluşları ortalama dolar bazinda 30 cent kazanmislardi. Uluslararası piyasalarin sevgilileri haline gelerek, kendilerini ilk borc krizine sokan banka kredilerini bile golgede birakan para akislarina sahne oldular. Uluslararası medya yeni latin amerikadan ozellikle meksika mucizesinden soz etmeye basladi. Unlu davos konferanslafini yapan insanlarca hazirlanan dunya rekabet raporu eylul 94 te donemin kahramani meksika baskani Salinas dan gelen ozel bir mesaji one cikardi. Uc ay sonra meksika o zamana kadar gordugu en kotu finans krizine suruklendi.bugunun iyi haberleri sizi yarinki guven krizinden uzak tutamayacagi aşikardır. 🤔Hadi iyi geceler.
Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
letonya latsı TL grafiği 6 yıllık bakınız:
https://kur.doviz.com/serbest-piyasa/letonya-latsi#
TL acayip değer kaybetmiş letonya nerede bilmem...
Erdoğan'a cevap verdiler... İsrail'den ateşe benzin dökecek sözler
İsrail yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kudüs'ün Müslümanların kırmızı çizgisi olduğu yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.Erdoğana cevap verdiler... İsrailden ateşe benzin dökecek sözler
İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Emanuel Nahson, paylaştığı yazılı açıklamada, "Erdoğan tanısın ya da tanımasın, Kudüs Yahudilerin 3 bin yıllık, İsrail'in de 70 yıllık başkentidir" dedi. Yerel basında yer alan haberlere göre, İsrail Milli Eğitim Bakanı Naftali Benett de, "Maalesef Erdoğan son yıllarda İsrail'e saldırmak için hiç bir fırsatı kaçırmadı. İsrail, Kudüs'ün İsrail devletinin başkenti olarak tanınması da dahil tüm amaçlarına devam etmeli. Her zaman eleştirecek birileri olur ama neticede birleşik bir Kudüs'e sahip olmak Erdoğan'ın sevgisine sahip olmaktan daha iyi" dedi.
Yerel basında ayrıca, İsrail Ulaştırma ve İstihbarat bakanlıklarını yürüten Yisrael Katz'ın, "Türkiye'nin Cumhurbaşkanından emir almayız. İsrail egemen bir ülkedir ve Kudüs onun başkentidir." şeklindeki sözlerine yer verildi.
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiası ile ilgili bugün yaptığı açıklamada, "İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olarak, bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz. Eğer böyle bir adım atılacak olursa; hemen, beş on gün içerisinde İslam İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'ni İstanbul'da toplayacağız. Kaldı ki bu, bizim diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir." demişti.
Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Amerika'nın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararı almaya hazırlandığı yönündeki haberlerle ilgili üzüntülerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kudüs, Sayın Trump, Müslümanların kırmızı çizgisidir. Filistin halkının yaraları kanamaya devam ederken her gün hak ihlalleri, zulümler, baskılar sürerken İsrail'e destek mahiyetinde böyle bir kararın alınması sadece uluslararası hukukun ihlali değil, aynı zamanda insanlık vicdanına da vurulmuş ağır bir darbedir. İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olarak, bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz. Eğer böyle bir adım atılacak olursa; hemen, beş on gün içerisinde İslam İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'ni İstanbul'da toplayacağız. Sadece bununla da kalmayacağız. Bu Liderler Zirvesiyle de çok daha önemli etkinliklerle tüm İslam dünyasını o zirvede hareketlendireceğiz. Zira sıradan bir olay değil, bu olay. Amerika bütün işleri bitirdi de şimdi bu mu kaldı? DEAŞ ile de işi bitir, bu mu kaldı? Netanyahu, İsrail de kendi içinde iç hesaplaşmalarını bitiremiyor. Biz kesinlikle son ana kadar buradaki mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Kaldı ki bu, bizim diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir. Amerika'yı, bölgedeki sorunları daha derinleştirecek böyle bir adım atmaması konusunda buradan bir kez daha ikaz ediyoruz: Böyle bir şey olamaz. Böyle bir adım atamazsınız. Zira artık dünya bir bütündür. Bu bütünün içerisinde 'Ben istediğim gibi hareket ederim.' noktasında hareket ettiğiniz takdirde bu bölgede meydana gelecek sıkıntıları göz ardı edemezsiniz."
AA
http://www.hurriyet.com.tr/erdogana-...ozler-40668604
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3b8af5f50c.jpg
Burda konusu geçti diye yazıyorum.
TR'nin Filistin Temsilciliği Kudüs Başkonsolosluğu neden İsrail'de sebebini bilen var mı?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vaybe mb faiz artıracak diye döviz ve faizler aşağı geliyor nasıl bir döngünün içindeyiz 3 gün önce neydi ha bu arada dava da satır aralarını takip ediyoruz vay rıza hayat kadını mı temin ediyormuş