He he he verim bekle.. Yakında çoşacaksın.
Printable View
He he he verim bekle.. Yakında çoşacaksın.
Patron mali kaptırmış spek e uyup şimdi spek biz vefakar yatirimciya zulm ediyor [emoji3][emoji35]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeserin üzerinde yüksek bir değerleme potansiyeli birikti neden mi, çünkü klser egeserin piyasa değerinin 9,25 katı.
Aralık ayında 9.10 liraydı, bu enflasyon ve kur sarmalına rağmen 7.50'lerde, toprağı altın eden sayın Polat bunu nede tezek olmasına engel olamıyor, yatırımcıya yazık.
Tahtacida ne yapacağını şaşırdı..Bı tarafı KALK GİDELİM derken diğer tarafi HALT ETME OTUR diyor[emoji3]Kaleseramik yönetimine tahtacisina çalışanına ve ortak olan insanlara hayırlı olsun[emoji122][emoji122][emoji122]
.
Klser halka arz olunca Egser bu fiyatlardayken neden pahalı hisse alma sırasına gireyim diye düşünmüştüm, gerçi isteyene sadece 50 lot vermişler ama yine de 7 tavan az değil, ikiye katladı nerdeyse, bizimki bırak tavanı 7 kuruş çıkamıyor, nasıl bir baskı varsa artık, 8 üstü bizi biraz rahatlatır bu haftaki kapanışta.
Hadi USAG(K)um tavana az kaldı[emoji122]
Şirket matematiksel anlamda bu kadar kötü fiyatlanmayı hakediyor mu ? Yeni araştırmaya başladım. gelecek bilanço açısından tahmini olan bilgi arkadaşların yorumlarını beklerim.
Klser 7. tavan, Uşak da 2. tavanı yaptı, Egser hala ıkınıp duruyor.
Seramikçilerin en kötüsüymüş meğer, üç kuruş için bu kadarı da yapılmaz ki yahu, kaldırın takozu gitsin.
Ya bilanço mafiş.Ya çok iyi mal toplamaya çalışıyor.Ama şurası gercekki bu Egser de son yatırımın.Malinida almam güven kaybetti..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeser bıktırma taktiği bunlar, kaleser ile bı ne rasyo, nerdeyse 10 kat, ayıp ayıp adnan bey adnan beeey.
Kaleseramik zaten aya gittide Uşak seramikte geliyor.Boyle giderse hafta içi onada arkadan bakarız.bir %5lik bile gücü olmayan EGE SERAMİK[emoji35]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle iki gün daha durursa
vallahi bende dayanamayıp geri girecem
yeter da
bırakında gitsin
beni bulaştırmayın yine buraya..
Piyasada orta olcekli bütün kağıtlar uçtu.Bu hafta sonu buda farkedilip yol verirler gibi geliyor.Yoksa elindeki kalanida kaptiracak TAHTA ci.
Bilonço tarihi ne zamanmış
Spek mali toplafigi günü n ertesi günüCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl rezil bir tahtadır arkadaş, eksiye geçti hisse, 10 tavan çeken buymuş sanki.
Sıkıntılı bir tahta, bilançosu kötü gelmese bari.
Bilanço en geç 9 ağustosta açıklanacak...
9 ağustos en geç gönderim tarihi ise
bugün sağlam eksi kapatırsa bugün gelebilir bence bilonço
Tahtacı biz yorumculara çok kızmış olmalı gelene gidene veriyor..Tahtacı neysede Yönetimin kağıdının bu durumda olmasını takmamasi ilginç.Ve başında Adnan Polat gibi toplumda saygı duyulan biride olması dahada ilginç.Para herseyi bozar dememişler boşu boşuna.Yatirimci ilişkilerini arayan oldumu..?
Aslında şubata kadar beklenecek kağıt benim takip ettigim 10/15 kağıttan biri ismen..bu işlem hacimleri ile kar rekoru kıran olur yılsonunda.Aman ha benim şahsi görüşüm.yanlisda düşünmüş olabilirim.inceleyin sizde..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KLSER bugün 8. tavan, Usak 2 tavan yapmasına rağmen bugün de primliyken bizimki yine ekside, bu durum yönetimin hiç de umurunda değil maalesef.
25'liradan 53 liraya çıktı ve hala millet alıyo ama bunun yüzüne bakmıyor, bunun itibarı sıfırlandığını gösteriyor, valla onların adına ben utanıyorum.
Para hırsı herşeyi yener.Ama büyük kaybeder.
Egeser hala mı bekliyeceksin, kaleseri bırak kalekimde kTladı bunu yuhhhh.
Alıma devam inşallah, kaleser=10 Egeser... Görüşelim dostlar, para kazanalım.
Bugün Klser ve Usak artık ara vermeli bu kadar yükselmeleri normal değil, Egser gitmeli artık, enkaza döndü iyice.
Şu tabloyu hak etmiyor bu şirket.
https://resmim.net/cdn/2023/08/08/SRRkKG.png
Kaleserciler, yeter kale, egesere dökülün...
Bugün diğer primli seramikçilerden hafiften bir geçirgenlik var gibi, daha fazla olmalıydı.
Spek açık çek aldı galiba bütün mali toplamak istiyor.
8,10 fiyata 60 bin koyan kaşınıyor.
Takoz koyan, yıkılacaksın. Ateşle oynama.
Tahtanın önüne takoz koyuyorlar, çok rezil bir tahta.
Bu arada Usak yönetimi kap atıyor fiyat hareketleri için, bizimki de neden çıkmadığını açıklasın.
Sağol spek, 3 bin küsur daha heybede haaa sağol.
bizim düldül aylardır borsadaki yükselişe duyarsız kaldı,şimdi azıcık kıpırdadı ama bu kez borsaya satış gelecek gibi...şimdi sanki aylardır uçmuş gibi düşüşte en önde koşmak ister.