Haklısınız....Ancak,........
Son derece haklısınız ...şirket iyi olursa bedelli de olsa iyi olur, bedelsiz de.
Ancak ortada iyi yönetilmeyen...boğazına kadar borç içerisinde...kontrolsüz genişlemeye çalışan ve yatırım planlamalarını sağlıklı yapmamış ..bir de beklentisiz ve daralmış inşaat piyasası gerçekliği altında ölmüş eşekten farksız bu şirket.
Ha unutmadan bir de ac gözlü sabancı aşiretini de eklersek buyrun cenaze namazına...
Ytd
Gusgr örneğinizi bu şirkete uyarlamak güç.. zira sigorta sektörü 10 yıldır ilk kez bu kadar olumlu...ve 10 yıllık düşüşte ky ları da bedelli açıklaması ile once silkeleyip döktuler...sonra 6 ay icinde hissenin hakim ortağı Vakıfbank ve varlık fonu fiyatları nominalin altına çekerek piyasadan topladıklarını 2 kat kar ile devrederek iyi bir trade gerçekleştirdiler.
Alıntı:
Originally Posted by
44sahap
1.52 maliyetli güneş sigorta almıştım. Benden bir süre sonra yüzde 100 bedelli açıkladı. O zaman piyasa da kötüydü. Kağıt 0.95 e kadar düştü. Sonra biraz topladı ve 1.18 gibi bir fiyatta bedelliye girdi. Bize 1 nominal değerle hisse verdiler. Bedelliye katıldım. Ve kağııt iyi bilançoyla birlikte yaklaşık iki ayda 1.80 lere kadar çıktı. Tabi ben daha aşağılardan ama zararımı çıkartıp para kazanarak sattım. Sağlam şirketlerin bedelli yapması hisse için orta ve uzun vadede kesinlikle iyi oluyor.
Kısada bedelli istemeyenler satar. Kağıt düşer ama bedelliden sonra iyi olur. Bedelli tarihi ve şartları açıklansın. Yine bakarız duruma. Bence orta vadede iyi olur. Ytd...
Cimer' e yazıyoruz..Vurguna hayır diyoruz..!
Sayın Cumhur Başkanım,*
BIST100 endeksinde işlem görmekte olan Afyon Çimento A.Ş. yönetimi tarafından %300 bedelli olarak sermaye artışı kararı alınmış olup yönetim kurulu tarafından SPK' 'na onay için müracaat edilmesi kararı alınmıştır.Daha 2015 yılında %3.200 üzerinde bedelli sermaye artışı yapılan şirket hisselerinde küçük yatırımcı mağdur edilmekte olup işbu mesajımızın dikkate alınarak ilgili yüksek oranlı bedelli sermaye artışına onay verilmemesi hususunda çekincelerimizin dikkate alınmasını saygılarımla arz ederim.*
QUOTE=lion21;3870299]sessiz kalma Cimere % 300 bedelli artışını sende şikayet et, şikayetimi şuanda yaptım..[/QUOTE]