Ben katilirim buluruz saglam avukat
Printable View
Ben de katılırım.Bu sadece para kazanma meselesi değil.Toplum olarak hukuksuzluğu normalleştirmemeliyiz.Bugün bu meseleyi kabullenirsek yarın daha ciddi bir konuda haksızlıkla karşılaşmaya devam ederiz.
Hikmet bey en doğrusunu söylediniz en fazla 2 ay birde 10 ağustosta bilançosu var duran var satmıştı 76 milyon dolar a oda hisse kar olarak yansıyacak tek yapmamız gereken şey ilgili mercilere şikayet edip hakkımızı aramak ve sabretmek
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK çağrı muafiyetini kabul etmez . Karar veren bir kişi değil . Bir kurul. Varsayımlar üzerine hesabı bırakınız . Varsayımlar içerisinde hepimizin ölebileceği de var. Aklınıza durmadan ölümü getiriyor musunuz ? Adam , tahta yapıcı kansızın biri , sinir harbi yapıyor .
Bende varım ama inşallah gerek kalmaz eğer adalet ve hukuk varsa zaten Red gelecek ama spk her şey açık ken karar vermemesi speklerle ortak olduğunu resmen kendini apaçık ilan ediyor 2 satırlık bir cevap bu kadar bekletmenin tek sebebi spekülasyonlara çalışmaktır
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ERHAN11, haklısınız bende %99 kabul etmez diyorum. Ama biz kötü ihtimalleri de düşünmek zorunda değil miyiz?
Çağrı muafiyeti talebi yapılmadan önce bu hisseye o kadar güveniyordum ki borsayla hiç alakası olmayan bir arkadaşıma boştaki paranı gel burada değerlendir hiç risk yok diyerek hisse aldırdım. Şuan da acayip mahçubum arkadaşıma karşı. Yani hiç ihtimal vermediğimiz, beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız şuanda. O sebeple kötü senaryoya da hazırlıklı olmamız lazım bence.
Süreç uzun sürer ama yapmalıyız. Danıştaya kadar yolu var, sorun değil. Sanırım bu süreçte hisseyi elimizde tuttuğumuzu belgelememiz yeterli olur, daha sonra satsakta içerik olarak zararımızın maddi ve manevi tazmini ibaresiyle başvururuz, manevi tahribatınıda tazmin etmemiz lazım.
Doğru zamanda burdan iletişim kurarız.
Maalesef üzülerek söylemek gerekirse kanun yasa olmadığı için düşük ihtimalde olsa muafiyet talebi kabul görebilir. Tıpkı kimsenin muafiyet isteme olacağını aklının ucuna getirmediği gibi abd Avrupa yada gelişmiş ülkelerde asla böyle bir talepte bulunamaz
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl kanun kural yok diyebiliyorsunuz.gayet acık ve net bir tebliğ var .spk nın muafiyet verme şansı hiç yok.istesede veremez.yapabileceği tek şey biraz oyalamak zaman kazandırmak. spk da bunu yapıyor.
Bende varım kesinlikle...
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Her şey olabilir lakin benim aklıma çok geldi bu muafiyet talebi hatta arkadaşlara muafiyet istemişler diye 1-2 kez espri yapmıştım.
Lakin tebliğin 18. maddesini de defalarca okudum muafiyet isteyebilirler mi diye ve istediler.
Şimdi aklıma bişey daha geliyor :) Muafiyete verilmeyen cevazı mahkemeye taşıma konusu...olur mu olur onu yapan bunu da yapar. Lakin haklıyız güçlüyüz kazanan daima birlik olanlar olmuştur. Haksızlığa karşı her türlü itiraza davaya müdahil olurum.
Hikmet bey kanun yasa var uygulayan yok ben bu hakkaniyete saygım var ama hiç ümidim yok zaman kazanmak diyorsun spk alet olmasın kararını versin o zaman ucu açık bir zaman var. Kaç gün içerisinde karar vermesi gerekir o da belli değil manipülasyona ortak olmak yasa yada kanun mu işte bizdeki hak adalet kavramları bunlar. İlkokul çağındaki çocukların bile red geleceğini inandıkları halde hergün hissenin erimesine ky nin para kaybetmesine sonuçta kanun yasa dediğimiz spk neden olmuyor mu acele karar vermemekle?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle organize bir durumla karşı karşıyayız. Sorsan yasal hakları var, kanuni prosedür işliyor derler. Kararı açıklasınlar bizde yasal prosedürü başlatırız. Bundan sonra burda yazan soysuz manüpülatörlerin yazılarının da ekran görüntülerini alıp dosyalıyorum, mahkeme sürecinde hepsinden hesap sorulacak.
Biz kimsede hakkımızı bırakmadık, bırakmayız.
:notr::28:
Spek la bukadar da olmaz yazik degil mi bu adamlara...:yahoo:
Cocuk bahcesinde sandim kendimi bir an:oleyo:
Arayin hocam her yol aciktir
Aradaşlar red gelirse bende mahkemeye kadar Sizlerle varım . muafiyet talep öncesinde kademelerde milyon lotlar vardı şimdi başı boş bırakılmış tahta kendi halinde takılıyor hafasında. karar çıktığından beri gün aşırı cimer bimer spk ya şikayet dilekçelerimi iletiyorum. cimer bimer aynı gün beni arıyorlar spk ya gerekli şikayetiniz iletildi diye ama spk henüz dönüş yapmadı. oraya yaptığım tüm şikayetlerin de gerekirse mahkemede delil olarak göstereceğim. spk kararının çok uzayacağını sanmam ama seçimlerden sonra muhtemelen cevap gelecektir.
neysem tatil donusu bakariz artik 1,10 sanki pahali gibime gelmeye basladi
1,0 filan olabilir.
Kosta tam kaşar sin haa söyleyen oldumu
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Organize suclar genel mudurunden selemler :halay:
Organize suçlar genel md.lugunu bilmem bir organize ib....lık olmasın karaktersiz
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sa:wave:na tatile geliyorum Turkiyem beni karsila....
Arkadaşlar bu tip adamlara kemik atmayın...
Ignore liste atın gitsin değmez...
imzamda yöntemi yazdım....
Diger konuya gelirse hurgz de yapılan adiliğin köpekliğin zirvesi...
şirkete yazdım bende protesto ettiğimi ve tüm yasal mesuliyeti firmada olduğunu belirttim...
Burada spk sonucunu bekleyip aksi bir kararda organize olup dava açarız bu dava hem maddi hemde manevi kayba yönelik artı olarak manipülasyon davası açarız...
bunlar tam bir yamyam... gidin dilenin adiler...
birde utanmadan kabe örtüsü showu yaparlar... adiler...
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
SPK'dan olumsuz bir haber gelmesi durumunda karara itiraz etmek için ortak avukat tutmaya bende varım...
Zaten en başından bunu belirtmiştim...
Bu gurup 3 Krş için bunları yapıyor ya, bir gün gelecek biz tüketicilerin ne kadar değerli olduğunu anlayacak! :rules:
Olumsuz bir haber geleceğini sanmıyorum önümüzde seçim var siyasi istikrar olursa eğer bu fiyatlar kelepir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuanda nereden baksak 10-15 kişi olduk. Bu iyi gelişme. Birlik olursak daha güçlü oluruz. Malum bu tür davalar çok uzun süreçler gerektirir ve bireysel hareket etmek bıkkınlık verebilir. En sonunda lanet olsun uğraşmıyorum diyebiliriz. Ama birlik olursak hem maddi hem manevi bizim faydamıza olur.
Şimdilik beklemede kalalım zamani gelince yine buradan haberleşiriz.
Bu arada kulağınız delik olsun spk ve şirketler mevzuatına hakim sıkı bir avukata ihtiyacımız olabilir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum . SPK nın cevap verme tarihini de seçimden sonraki bir -ikinci haftalar olarak tahmin ediyorum . Çünkü 23 mayısta muafiyet talep edildi .Bir ay seçimden sonra doluyor . Tahminde bulunurken kurguladığım mantık şu : Tebliğ ; muafiyet istenir de , spk tarafından reddedilirse , bir ay içerisinde çağrının sonuçlandırılmasını emrediyor. E malum şirket iktidara yakın duruyor . Seçimden önce muafiyet talebini reddeden kararını açıklasa , süre iki aydan da kısa oluyor. Halbuki muafiyet talep etmeyen şirketlerin tebliğ e göre zaten iki ay kullanma hakkı var . Demirören , muafiyet talebini , haklı gerekçesi olduğu için değil, zaman kazanmak için istedi . Bunu da bir şekilde spk ya iletmiştir . Tabi bu hesabı tahta yapıcı da biliyor . Kağıdı aşağı çekerek umutsuzluk aşılıyor . Ama bu yıldırmadan sonra , yukarı çerken de dökülenler olacaktır. Yukarı çekmeye başlaması için , önünde daha bir hafta var gibi tahmin yürütüyorum . SPK açıklamasından önce yavaş yavaş yukarı çekmez ise , ürküttüklerinden mal almaya vakti kalmaz. Yazdıklarım benim kişisel tahminimdir.
Maliyetim 1.50 lerde. Buralardan maliyet düşürmek Mantıklı mı. Daha da dusermi acaba. Tecrübeli arkadaşların yorumunu merak ediyorum. 1.ler gerçekten görülebilir mi. Zaten olumsuz u satın almıyorum şu an. ???
Sanirim birilerini yine bana kizacak ama !
Kumarda kaybedilen parayi kimseye iyade etiklerini duymadum...!
Borsalarda yanlis islem yapilsa bile cezasi yapana kesilir
Yani siz ne simdi deylim ki SPK karar Verdi Cagri olmaz diye...
Mahkemede gittiniz ve deyelim ki kazandiniz (bence 000 ihtimal)
ne o sizden A.D. fiyatini mi vereceklerini saniyorsunuz yassss is ....
Bu adam tahtayi kapatir bu fiyatlari ruyanizda gorersiniz....
Baskasina satar deyelim ki 50 mil. dolara olmaz olmaz ihtimal degil!
Yeni cagri fiyati 0,50 kurus olur...
Yani Demiroren en buyuk hissedar ve adam Meftaaaa
Okadar kapi var ki kafayi usutursunuz....!
Ornek size A.D. Milliyeti alirken 300 mil. dolara aldi ve 50 mil. dolara
satti Demirorene. ARASTIRIN gecmisi bulursunuz rakamlari.