*Güler Yatırım Holding'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2022 yılı 6 aylık dönem net karı 6.497.908 TL
Printable View
*Güler Yatırım Holding'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2022 yılı 6 aylık dönem net karı 6.497.908 TL
Bakın kap geldi. Bu dönem bilqncomuza rta nin karıda eklenecek. Rta ilk 3 ayda zarar yazmıştı solo da . Şimdi 20 milyon kar yazdı. Çok güzel bilanco gelebilir gulere. Zaten 6 milyon karda kendisi etmiş.. süper bilqnco bekliyorum..
Güler Holdıngden kısda sermaye artırımı beklıyorum.
Guler kar beklentim 155 milyon ile 165 milyon arası.. Bugün büyük gün hayırlısı olsun.
145 milyon.
Bereket versin. Hiç fena değil.
Geçen yılın 6A karını üçten fazlaya katlamış..
Enflasyonu da hesaba katmak, yine iyi.
Ama sonuç???
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karlılık geçen yıla oranla oldukça yüksek geldi. 2021 yılında 142 milyon kar elde etmişti. 2022 yılının ılk 6 ayında bu tutarı aşarak 145 mılyon karlılıga ulaştı. oldukça güzel.. hayırlı olur umarım..
2021 yılının ilk 6 ayında 42 milyon 634 bin TL kar açıklamış. 2022 yılının ilk 6 ayında ise 145 milyon kar açıklamış ve bu fiyatın içinde Istiraki olan icg finansalin satın aldığı % 25 lik erham enerji payının değerlemesi yok. Değerleseydi en az 250 milyon kar yazardı. Çünkü erham enerjinin sadece satın alma maliyeti 600 milyon ve bunun % 25 ni icg finansal aldı, icg finansalinda % 90 ni guler holdingin.
Finansal tablo yanlış 2. Çeyrekte satışlar 5 milyon satış maliyeti 18 görünüyor sadece rta satışı 25 milyon :) düzelttirin kar zarar değişecek önemli hata , kendini ışıklar çemaş Rıza gibi görüyor oda hergün hisseleri satar alırdı tam tokatçı oldu çıktı yazık
Tarık 1234,hoşgeldin bu hisse bizi fena yaktı,sen geldi isen zamanı gelmiştir...inşallah ayağın uğurlu gelir
Yıllar önce Vestel 90 kuruş Ken,şirketin değeri Nafiz zorlunun tabiri ile çıkan çöpün değeri kadar olduğu yıllar,apache nick'li değerli bir malimüşavir var idi,vesteli dize getirmişti....sende bu adamı dize getirirsin diye umuyorum...
Milletin aklı ile alya mı ediyorsun sen , bir hata var ise itiraz et sen düzelttir, senin tespit ettiğin bir hatanın düzeltmesını biz niye talep edelim.. bu ülke ne cekıyorsa bunun gıbı karanlıga kursun sıkan soytarılardan çekiyor.. ssen nıye yapmıyorsun desen , benım hıssem yok, hıssen yok ıse burda ne işin var.. suretı haktan gören iyilik meleği, soytarılar. sızı..
Halk TV De açıklama yapan mine Hanım, önemli bir bilgi verdi dedi ki : Bakın, dikkat edin eskiden spk da çalışıp daha sonra aracı kurumlara transfer olan şirketlere iyi bakın dedi, mesela 11 aydır onaylanmayan a1 kapitalin sermaye artırımı normal bir süre mi ? En önemlisi defter değerinin altında işlem gören, rekor kar açıklayan a1 kapital De eskiden spk da çalışıp şimdi a1 kapital transfer olan var mı? A1 kapitalin 11 aydır bedelsiz olmasına rağmen sermaye artırımı neden onaylanmiyor ? Murat gulerin sürekli, icg finansala hisse satıp, sonra dilediği fiyattan geri almasına engel emsal fiyat uygulanıyor mu ? Son 3 yıldır sürekli değer kaybeden ama rekor kar açıklayan guler holdingde hersey normal mi ? % 99 u halka açıkken guler holdingde bedelliye kim onay verdi, peki bedelsiz yapılan a1 kapital neden onay verilmiyor. Bu işlemleri takip eden kim ? Guler holdingin aldığı erhqm enerji ve diğer şirketlerin degerlemeleri doğru mu ? Son 2 yıldır guer holdingdeki , hisse fiyatları, alım satışları, patron ile olan hisse devirleri, 11 aydır onaylanmayqn a1 kapital gerekçesinin açıklanmasını istiyoruz. 11 aydır onaylanmak ne demek ,? Neyi inceliyorsunuz, kimden icazet bekliyorsunuz.. eyy guler holding yeter artık hisse fiyati ni yükselt ve yatırımcin ile barış aksi halde çok ciddi şikayetler artarak büyüyecek. 3 yıldır kan kusturdun..
Derhal ve hemen gulerde bedelsiz yapın, temettü dağıtım kararı verin. Yatirimci ile barışın aksi halde bu pislik dalgasında sizde boğulursunuz.. pazartesi kap bekliyoruz yatırımcı olarak. Aksi halde CHP, iyi parti deva ve gelecek partilerine cimere ve spk ya dilekçeler yazılacak yatırımcılar tarafından.. Derhal ama Derhal guler holdingde yatırımcı ile barışın..
Bıktım artık çekilecek dert değil bu ya. Ilk çıkış fırsatı verdiğinde çıkıp haysiyetli namuslu şirketlere yatirim yapicam. İskontolu dedik aldık 2 seneden beri aynı terane.
Hem adama imtiyazli hisse veriyorsunuz hemde adamın aldığı sattığı lotdan fiyattan rahatsız oluyorsunuz🙂🙂
SPK demez mi sizi patronunuzun imtiyazı var sorun sizin sorununuz🙂🙂
tekrar bedelli yapmazsa iyidir🙂🙂
Bedelli yapmak eskisi kadar kolay değil artık.
Ay sonu pay vadeliler uzlaşma gerçekleştiğinde yere göğe sigdiramadiginiz A1 kapitali bakalım kim kurtaracak!!
Şaholi A1 den hesap açtır ve viop işlemi yapmak istediğini söyle.kac kat teminat istiyorlar onu da buraya yazarsin....
OO Hayek kardesım hoşgeldin, nerelerdesın sen. burdakı cocukların lafına kızıp bızı bırakma. bır degerlendırme yaparmısın, bu borsada neler oldu, aracı kurumların durumları. kım kazandı kım kaybettı. şirketımızın bu donem kar beklentın nedır. sen genelde tutturursun kar beklentını yazarmısın
Şaho gülerde pozisyonun yoksa ,ne işin var burada ,dedikodu yapmayamı geldin
Ezx olanlar içinde A1 kapitalin olduğu kesinmi?
ben demiyorum ! bensattımgitti diyor
hala anlama problemin sürüyor!!!
kaldıki problem olsa ne olacak, gedik gibi sermaye enjekte eder konu kapanır.
Türkiye tarihinde benzeri görülmemiş manipülasyon yapılmış borsada, aracı kurumların hazırlıksız yakalanması gayet normal.
sistem bundan sonra daha güçlü olacak.
patronlar artık daha dikkatli olacaklar.
almam, satmam, bakmam ama taramalarda dikkat çekici bir şekilde göründü.. 3.43 üzeri güzel.. 3.27 altı üzer.. günlük ve haftalık arasındaki uyum için bir sure yaylanması genel durumunu değiştirmez.. haftalıklar ben gidiyorum derse de sanırım kımse itiraz edemez.. para ne derse o olur..
Arkadaşlar uyuyan bir dev bence
Fakat iş yatırımdaki 722 milyonluk görünen borç nedir
Kap geldi, Asy yenilenebilir enerjinin halka arzı hayırlı olsun. Guler holding icg ve pardus üzerinden toplamda yaklaşık % 40 na sahip asy yenilenebilir enerjinin. Hayırlı olsun. Kap bugün geldi
Güler holdıng bugun gelen bu 3 haber zaten defter degerının altında işlem gören güler holdıng ıcın, acaıp bılgıler. Bu şirket 10 tavan ust uste yapsa , yemın ederım kı bana gore kımse bu kâğıt bu parayı hak etmıyor diyemez.
Bugun gelen haberler,
1- Güler Holdıng A1 Kapıtalın % 67 Sine Sahıp, % 44 Ne Dırek Sahıp % 23 Ne İse Dolaylı Paylardan ( İcg Fınansal Ve Rtalb Uzerınden. A1 Kapital Rekor Kar Açıkladı 418 Mılyon Net Kar. 418 Milyon Net Karın % 67 Si 280 Mılyon Net Kar Yapar.
2- Güler holdıng pardusun % 15.20 direk sahıp, pardusun en buyuk enerjı sırketı olan ve karın buyuk kısmının geldıgı ASY YENILENEBILIR enerjınınde % 25 ne ıcg fınansal uzerınden sahıp yanı yaklaşık % 40 ne sahıp. 180 mılyon kar açıkladı pardus. Bır oncekı donem 17 mılyondu yanı 10 kat karını artırdı. Bu karın % 40 yaklasık 72 mılyon yapar.
3- Rtalbde totalda % 30 a yakın payı var , ve ordanda gelecek rakamlar var.
4- ASY Yenılenebılır enerjı halka arz ıcın olaganustu genel kurul toplantısı kararı aldı, halka aarz ıle değerleme yapılacak. Zaten defter degerının altında işlem gören güler holdıng ıcın harika bir akşam.
5- Güler holdıng sadece yılın 9 ayındakı karı 400 mılyon garantı gıbı.
6- Bu şirket başka hangı grupda olsaydı, bakın abartmıorum bana göre en az 10 tavanı vardı. Gıdın borsayı bılen herkese bu degerlerı sorun. Daha ucuzu var ıse borsda söyleyın..
Bu KAP ların hepsı bugun geldı, daha ne olsun be.. kapat gıt artık…
Elimde eskiden kalma lotlarım var tam da ha bugün ha yarın 4 olsun da satarım derken a1 kapital
ve pardus karlarını görünce satmak yerine ek alım yaparak maliyeti yükselttim :)
Attık heybeye dursun kenarda bakalım bir müddet daha
Hiç yazan çizen kalmadı,hiç kimse kalmadığına inanmıyoyum.
Bu şirkete inanan ve güvenen sayısı çok azaldı. O nedenle pek yazan çizen kalmadı.
Ben bu şirkete bir yıl önce yatırım yaptım ve şu an portföyümdeki en eski hisse. Hak ettiği fiyatlara bir türlü ulaşmamış olsa da sabırla taşımaya devam edeceğim.
Güler Yatırım borsadaki en ucuz şirketlerden biri. Bugün çok iyi beklediğim bilançosu geldiğinde piyasanın artık bu ucuzluğu daha fazla göz ardı edemeyeceğini düşünüyorum.
30.09.2022 31.12.2021
Geçmiş Yıllar Karları veya Zararları
206.284.397 77.537.194
Net Dönem Karı veya Zararı
330.737.400 142.069.688
Kontrol Gücü Olmayan Paylar
1.006.656.306 493.282.934
TOPLAM ÖZKAYNAKLAR
1.715.921.080 876.111.202
TOPLAM KAYNAKLAR
3.481.710.472 1.665.237.834