Alis 2315 k satis 1885 k. 430 k artida
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alis 2315 k satis 1885 k. 430 k artida
Kim aliyor gorebilen varmi arkadaslar
Kacan a kactigi mahallede bol kazanclar dilerim. Ben halaaa migroscuyum ytd
Tşk ler
Arkadaşlar yonganın takasını paylaşacak olan varmı
Eyvallah
iki ileri üç geri....
Mıgros toplantı kararları veya ne zaman açıklama yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Eli kulağında.... bekliyoruz bizde
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Migros iki günde %4 + yaptı.. Bizi nasıl etkiler acaba. migrosun artması mı iyi artmaması mı
Migros son iki gündür çıkışta..Muhtemelen haberin yaklaştığının işareti olsa gerek..
YTD
Tepkisel al satlara devam malesef
Istedigin kadar kivranabilirsin kipa ben ister
2kipa 1 mgrs
3kipa 1 mgrs
V.s....
10kipa 1 mgrs
Olsun migroslarimi almadan buradan cikmaaaamm
Ytd
https://i.hizliresim.com/YgpPyD.jpg
Veri şirketleri Kipa bilançosunu 10 aylık olması bahanesi ile tablolara koymuyorlar. Buna rağmen bizler rasyoların en azından anlaşılabilmesi için yaptığımız baskılar sonucu bunu kısmi olarak koydurabildik. DD imiz 1.01 olduğu artık görünüyor.
Migros DD=5,16 doğrumudur? Buna gore DD oranlandığında sanki beklenen çok iyi bir oran çıkmıyor. Yanlış olabilirim.
YTD
Migros'un Konsolide bilançosu henüz gelmedi, Vergi dairesine ise rekor zarar göndermiş olduğundan Migro'sun 12 aylık DD i oldukça düşecek, Migros bilançosu zaten bu yüzden önem kazanmaya başladı.Doğrusu bu.
Şu an Kipa'da gelen bilanço birleşme oranını lehimize çevirme yönünde oluştu.
Ek 16399
Şu tahtanın kademe güzelliğine bakin nakış işlemiş resmen
Bakalim kapanis sonrasi migros bilancosu gelecekmi... su ana kadar bir haber yok.
Pardon gelmis sanirim bilmiyordum..
Kapta açıklama yok henuz
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geldi bilanço öz kaynak 918 milyon tl den 1.474 milyon tl uçmuş birleşme oranı için olumsuz malesef Öz kaynak yada İna da çok sıkıntılı oranlar çıkar
öz kaynak göre 1474 + 50 kipa payı = 1.524
1474/1524 = %96.7
178 milyon sermaye / 96.7 = 184 milyon yani artacak sermaye 6 milyon tl
50 /6 milyon = %8.3 çıkar Öz kaynak birleşme oranı %100 üçlü ortalama alınacak gerisini hesaplama nın anlamı kalmadı 27 aralıkta yatırım finans yaptıgı örnek vardı
Bu durumda is mahkemeye gider saniyorum
sn. elfidaa, sizin hesaba göre birleşme oranı 10a 1 mi oluyor yani.
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10a 1 yaparlar herşeyi yapar bunlar
Hesaplarıma göre, değişim oranı patron ne isterse o olacak. [emoji16]
1/5 olabilir, piyasa değerlerine göre. Özkaynaklara göre ise 1/2 olabilir. Gelirlere göre ise ? Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2971 gönderide yatırım finans yaptıgı öz kaynak degerlemesin de migros 918 milyon öz kaynak kipa nın 1,150 milyon iken 0,178 çıktı
918 + (1,150 *3,75 = 43 milyon tl iken ) 918 / 961
şimdi migros öz kaynak 1,474 kipa nın 1,332 olduguna göre (1,332 *3,75 = 50 milyon tl ) 1,474 /1,524
bana göre yanlışlık görünmüyor 9 aylık göre 8,3 milyon tl sermaye artırım olacak idi şimdi 6 milyon tl sermaYE artırımı oluyor
özetle bana göre yf buldugu degerin daha altı söz konusu
bu hesaplar nasıl yapılıyor 6 milyon sermaye artırılırsa kaç tl ye denk geliyor 25 milyon artırırsa kaç tl yada 320 milyon sermaye artırırsa
Arkadaslar, buralara nasil geldigimizi unutmayalim. Ne dipler husranlar hayal kirikliklari moral bozukluklari yasadik. Hepsi atlatildi bir sekilde. Dirayetli durmaya devam!! Sonuc yakindir..
YTD