En az 20 mevduat olmalı.2 yıllık 18.76
Ayrıca Üfe 20...
Printable View
En az 20 mevduat olmalı.2 yıllık 18.76
Ayrıca Üfe 20...
Arkadaşlar 1 Haziran tarihli BDDK verilerine göre, sektördeki toplam mevduatlar haftalık bazda %2.7 düşüş gösterdi. TL mevduatlar %1.5 azalırken , döviz mevduatlar dolar bazında %1.1 azalmış. Piyasadan mevduat çekilmesini ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
Bayram oncesi nakit lazim olmus da olabulu.. :)
Syg,
Bu hafta da Gulpembe'ye 7.5 TL odedim.
Kayisi sekerfare olan 10 TL normali 7 TL idi.
Kiraz da sanki biraz ucuzlamis geldi.
Karpuz kilo olarak 1 TL ye gerilemis.
Syg,
Tahvil koptu gidiyor
Aktifbank bono faizleri 45 gun icin %18.85...zorlamayla 19 alinabilir...saygilar..
Chucky............yeşil parkalı cadde bebeği
Gösterge rekora doymuyor.Acep malum şahıs 1-3-5 yıllklardaki oranları görünce ne yapıyordur?:halay:
Bakıyorum faiz neredeyse 500 baz puan arttı,dolarda tık yok...Bademler artık merkeze saydırmıyor....Acaba içlerinde biriktirip seçim sonrası mı dökecekler?
Vay chuky gelmiş.hosgeldin[emoji2]
Chuky faizler haftaya ne olur.daha cikarmi?
Güldüren mi 17 oldu bizimki 16.65 den işlemeye devam edecek sanırım .
Mt ye sorayım bakayım niye vermedi 18 i bize
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
95 bin geliyor gibi.Haftaya kırıp 90'ları test edecek mi,bakalım.Yaaa malum şahıs,biz de kriz mriz yok bakın borsaya hergün rekor kırıyor,diyordu.Şimdi ağzına BORSA lafını almıyor.Jöleli de piyasada yok....Yoksa borsa da mı TAMAM diyor?
Finansbank 32 gün -> 17,20
Hiç de hoş gelmemiş... İşine gelince git tek laf etmeden.. borsa, emlak çökkünce gel..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burger 32 gün 17,90 500<
Chuky ne kadar uzun yapalım .sence faiz daha cikarmi?
[QUOTE=blue70;2276043]Temditmi yenimi
temdıt
Chuky den faydalanin bence kulağı ke******.piyasayi iyi takip eder.
Bugün kardeşim temelden girdiği 2 evin tapusunu 1 aylık bir uğraş sonucu aldı.. Müteahhidin söylediği şöyle.. İnşaat masrafları çok arttı.. Artık eskisi gibi inşaat yapmak kolay değil.. Satışlar zor oluyor.. Önümü göremiyorum.. Elimdeki inşaat arsasını başka bi müteahhit arkadaşa sattım..... Bu adam İzmir gibi Ankara ve İstanbul'da fiyat artışının durup da satişların yavaşladığı zamanda fiyatların anormal yükseldiği bir şehirde..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.