ayni tuzagi yillardir kuruyor zaten...bu senede kurmasin amk.
Printable View
ayni tuzagi yillardir kuruyor zaten...bu senede kurmasin amk.
28 şubata kadar beklemeye devam ..
kaldı 22 gün .. o zamana kadar pozitif bir performans sergileyecektir. bilançoda negatif bir süpriz yapmazsa bu yıl için dönüş zamanı olabilir.
finansallar yeniden bozulursa hisseleri uzun zaman taşımaya devam ederiz . Neyseki gıda konusu kriz döneminde pek etkilenen yapıda değil.. hatta öncelik halini alıyor.
Ben derim ki bu Emeklilik Fonları bir ışık görmese toplar mıydı 2 küsur milyon lot Bizim Boz Eşekten :)
En son 7.30 ları gördüğünde de endekse göre sağlam duruyor hissi vermişti, daha sonra sert aşağı vermişti bu mendebur kağıt... Umarım dejavu yaşatmaz bize..
Grafik çok net bir fincan kulp formasyonu oluşturmuş, başka bir hisse olsa en az 12.500 lere çıkar ama bu hissenin sahibi kesinlikle buna engel olur, benden tavsiye grafiğe bakarak bu hisseye giren çarpılır, benden söylemesi, söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir.
genelde emeklılık fonlarını hamal olarak kullanıyor city ve deutche.. bunlara ne zaman hısse sattıysa yuklu sekılde sonrasında hısse 3 te 1 fiyatına düştü .. tum buyuk dususler oncesı yabancılar bu hısseyı emeklılık fonlarına yıktılar..
korkum su kı yabancılar bısey mı bılıyor da dıbınde bıle olsa hısseden cıkmaya devam edıyorlar ..
islem hacmi yine yerlerde...Bu hisse de bizlerden ve tahta yapıcıdan baskası yok bence..Citi den de Deucthe den de emeklilik fonlarından da kedisi alı sat yapıyor.600.000 lere cıkıp gunlerdir bu işlem hacminde olması cok ilginc.birde yıllardır bu sekilde.Ne planlıyorsanız umarım hayrımıza olur…"Muuuu"
emeklilik fonlarının hazıne calısanları yada yonetıcılerının bu kurumlardan ayrıldıktan sonra gıttıklerı kurumlar ıncelense daha net ortaya cıkar resım..
kımsenın hesap fılan verdıgı yok .. emeklılık fonlarının yonettıgı fonların hısse senedı pıyasasında % 20 kar etse veya ılgılı yılı % 10 zararla kapatsa hesap soracak veya ödüllendirecek bir ikişi veya kurum yok bu ülkede.. böyle bir süreç bile yok :)
peki yüklü hisseye sahip bir yabancı kurum bunu elinden nasıl çıkarabilir sizce istediği dönemlerde ? bunun alıcısı olabilecek büyüklük kimde var ? elindeki malları yıkabileceği bunun için de hesap vermeyeceği karşılığında belirli imtiyazlar sağlayabileceği ufak bir azınlık ile bu işler dönüyor.
Bu sene kimin yılıydı beyler bayanlar..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP *** BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. *** BIZIM *** Bilgilendirme Politikası
Bilgilendirme Politikası.
Bilgilendirme Politikası
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Yönetim Kurulumuz, aşağıda belirtilen hususu karar altına almıştır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel
Durumlar Tebliği ve uygulanmasına ilişkin Özel Durumlar Rehberi hükümleri çerçevesinde' ekte yer alan "Bilgilendirme
Politikası"nın kabul edilmesine ve uygulanmasına, Şirket internet sitesinde yayınlanmasına, bu kapsamda yapılacak her
türlü iş ve işlemin ifası için Yönetim Kurulu Üyelerinin görevlendirilmesine karar verilmiştir. Saygılarımızla Bizim
Toptan Satış Mağazaları A.Ş.
-KAP-
Selam kanka son durumun nedir:)
İnşallah.. Tek şık tek doğru cevap
Kapanış pastası yok mu Sn. Derinlikler🤔🤔
Buyrun :)
http://666kb.com/i/e12jj7fx77euth1ot.png
Aşırı borçlu değilllerse ,teorik olarak yüksek faiz ve enflasyon ortamı perakendecilere,özellikle gıda perakendecilerine yarar.Bizim'in konsepti ve vadeleri biraz farklı olsa da ilk bakışta ciro/pd oranı cazip görünüyor.
Emeklilik Fonları son 4 gün alış yönünde gene önde, doçe ve citi de az biraz katılmışlar, ekli linkte, görüntü olarak atamıyorum, sorry kanka😖😖
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...4&d=1549713419
ben bu linkleri acamiyorum nedense?tiklayinca birtek " g"harfi cikiyor.nedenini bilen var mi?tesekkurler
işlem hacmi yerlerde yine,neyseki satan yok...:)
eline sağlık derinlikler
Amma naz yaptın arkadaş.Kır şu orta dişi :)
https://i.hizliresim.com/DYGVn1.png
Yukarıda azı dişi 8.40 ben oraya kadar heyecansız olma taraftarıyım üstadım