Sayın Sancaktar in alımlarına benziyor:)
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın Sancaktar in alımlarına benziyor:)
Ziraat cuma nın devamını getirmiş garantinin boşalttığı malın tamamını ziraat almış kimse mal pazarlayor diye çıgırtkanlık yapmasın artık şimdi sıra tekrar Erciyasta genel kuruldan devam kararı çıkarsa ve arkasından yasak kalkmasıyla olay degişik bir şekil alacak bu sefer onay haberi kadar değerli bir ortam oluşacak bu sürecin böyle işleyecegini bilenler mal topluyor bakalım ne kadar daha devam edecek oyun
Tüm arkadaşlara gösterdikleri cesur duruştan dolayı tebrik ediyorum satış gelmeyince kendi göstermelik satışlarını silmek zorunda kaldılar ve hemen alıma geçtiler biz böyle duruş gösterirsek kazanan biz olacagız bu duruşla isterse birleşme olmasada bu kagıt uçar
3.15 sabah alış yolladım 20 b geldi yarın ola hayrola ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski sahibi parasızlıktan sipariş alamıyordu ondan kurtuldugumuz çok iyi oldu öyle veya böyle ozbalin yüzde 51 i Erciyas holdingin ytdr
son spk kararının artdından hafif syrıklarla atlatdık inş bole haber gelemz yorulduk
bakan acikladi borsaya girmek kolaylasacakmis. sirket olarak. nasil bir yansimasi olur. erciyes bas vururmu
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayrını görün inşaallah.
Genel kurul önem kazandı, sonuçta spk kararı kurulda tekrardan görüşülerek bir sonuç ortaya çıkacak. Bu sonuç inşallah hepimizin hakkında hayırlı olmasını diliyorum
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memlekette ayu kalmadı ayu avcusu olduk daş düşe bülür ayuda çıka bülur ytdt
birleşim oranı 0,305 den olursa(3 TL/0,305 = 8,57 TL (erciyasın borsadaki yeni fiyatı)) erciyasın piyasa değeri(65.78 milyon lot hisse) 563 milyon tl
birleşim oranı 0,658 (3 TL/0,658= 4,56 TL (erciyasın borsadaki yeni fiyatı)) den olursa erciyasın piyasa değeri(73,02 milyon lot hisse) 333 milyon tl
1 - Birleşim oranı arttıkça erciyasın piyasa değeri düşüyor
2 - Birleşim oranı arttıkça hissenin kazanç oranı dahada artacaktır
Kısaca birleşim oranı artınca elimizdeki hisse miktarı artacak , ayrıyetten erciyas borsaya kota olduğunda vereceği tepki daha sert olacaktır
Biraz daha devam edeyim , matematik kurcaladıkça bişiyler çıkıyor
0,305 den birleşim olacak diyelim (özbal 1.39 TL kabul edilirse)
birleşim öncesi toplam piyasa değeri 270,6+28,5 = 299.1 milyon tl
birleşince 563 milyon tl oluyor bir anda
şirketin birleştikten sonraki değeri 563-299 = 264 milyon tl arttı
0,658 den birleşim olacak diyelim (özbal 3,00 TL kabul edilirse)
birleşim öncesi toplam piyasa değeri 270,6+61.6 = 332.2 milyon tl
birleşince 333 milyon tl oluyor bir anda
şirketin birleştikten sonraki değeri 333-332.2 = 0,8 milyon tl arttı
kurcaladıkça bişiyler çıkıyor :) yada ben yanılıyorum :rules:
..............
3 tl dan birleşimi hesap yaparsam doğal olarak şirket değerinin artışı 0 olur :) Gece uyku sersemliği
Birleşim 2 TL dan olursa ve şu anki fiyat 3 tl olursa
Özbal Piyasa Değeri : 41.08 Milyon TL
Erciyas 270.6 Milyon TL
270,6/(270,6+41.08) = %86,81
59.5/0,8681 = 68.54 milyon tl toplam yeni sermaye
68.54-59.5 = 9,04 milyon tl (özbalın birleşim sonunda sermayeye etkisi)
9,04/20.54 = 0,440
1000 Lot özbalın karşılığında 440 lot erciyas verilecek
Birleşme öncesi özbal+erciyasın piyasa değeri = 270,6+41,08 = 311,68 Milyon TL
Birleşme Sonrası (3 TL/0,440 =6,81 TL * 68,54 milyon lot hisse) = 466,75 Milyon TL
Birleşme sonrası piyasa değeri 466,75-311,68 = 155,07 milyon tl arttı
benim bildğim erciyas arz büyüklüğü 600-700 milyon tl olacağı..garantinin raporunda böyleydi
Kademe gören varmı bilgehan bugün paylaşım yapamadı galiba
3,05 ile açtık bakalım hayırlısı zeytin kardeşim kademe atarmısın
3,01 kadar satış yedik bakalım hayırlısı
Borsada adama kolay para yedirmezler
Kozaa. 0.61 e kadar satış yedi
Şimdi 6 larda
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kimse uyanamamış galiba Sancaktar ve Drc yok demekki biz bize kaldık haydi bakalım
Pasta verebilecek varmı alan satan kimmiş bakalım pardon alan yok zaten satan şeref kimmiş bakalım :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:
Arkadaşlar neredesiniz ya sattınız mı yoksa
Herkez ekran kapattı, 24 ağustos'u bekliyor...
Bu bataklığa düştük bir sürü kağıt uçup gitti elimizin altında. Face deki arkadaşlar kaç gündür fonet diyor oda uçtu. artık nerde durur bilmem. Yeminle çok kağıt kaçırdık yaw bunun yüzünden.
Bu da hisse de son durum
Ek 7117
Erciyas sermayesi 59.5 milyon ozballa beraber 65 milyon sermaye oluyor bunun yarısını halka acsalar yani piyasada 30 milyon lot hisse olsa fiyatida 20 TL olsa Erciyas borunun piyasa değeri 1. Milyar 300 milyon oluyor şimdi 3 TL den 7 milyon lot hisse 21 milyon ediyor 21 milyon için 1 milyar 300 milyon piyasa değeri olan şirketten vaz gecilirmi örnek mavi 50 milyon sermaye 50 milyon karı var 44 TL den halka açıldı Erciyas geçen yıl 59 .5 milyon sermaye 40 milyon civarı kar açıkladı 2017 karı sermayesi kadar açıklayan bilir yani 65 milyon sermaye 65 milyon kar ozaman maviden ne farkı var hemde sanayi tabiki bunlar bir senaryo olurmu olabilir ytdr
Arkadaş nerdesin nerdeyse denize düştü sandık nasılsın bakalım dediğimiz gibi bıkmak yok usanmak yok sadece sabır var inanç var hadi hayırlısı çıktık bir yola dönüp arkaya bakmak yok artık kimseyide yolla bırakmak yok tabi ilk hedef 6 burdayız sonra 10 burdayız sonrası Erciyasın tutumuna bağlı
Alista tarafinda bekliyorum
Pasta atacak arkadaş varmı lütfen
Ek 7133
Bari 3,00 üzeri kapatsa
Ozbalda bilançoya bakmıyorum onayı bekliyorum ytdr ama inşallah Azda olsa bir kar yazsın isterim ytdr
Ek 7134
İnşallah:halay: