VUK ve UFRS cirosunun hesaplamaları farklı. Yani geçen sene UFRS düşük geldi diye bu döneme sarkma olmaz. Bu tür ihracatçı şirketlerde UFRS cirosu daha düşük oluyor. İlk çeyrek UFRS cirosu da bundan düşük olacaktır.
Printable View
Bundan daha dusuk olabilmesi icin 12 milyondan daha fazla gelirin taahhuk edilmemesi gerekir. Gecen sene vuk 259 iken ufrs 248 gelmisti. Bu rakam yok olmayacagina gore bu seneye girecek. Toplam ihtacatin 32 mio oldugu yerde normal sartlarda 6-7 mio arasi sarkma olmali!! Sahsi fikrim bu donem ufrs>vuk olacagi yonunde. Bekleyelim gorelim.
Sent from my iPhone using hisse.net
Şirketin yatırımlarını tamamlama ayları. Geçen sene bu sene hep yatırım yaptı şirket. Ve artık 2.çeyrekten itibaren yapılan yatırımların geri dönüşümleri olmalı artık.geçen Sene ciroya göre ciro%28.5artmış.şirket satışlarıyla %28.5 büyümüş.ufr sye göre bilanço gelince bilanço yu detaylı inceleyen arkadaşlar inşallah bizi aydınlatır.
Durso klasik 1.çeyrek bilançosu. 2.daha güzel 3.çeyrek daha güzel bir bilanço gelmesini temenni ediyorum.
Günaydın,
VUK'u gönderdiklerine gönderdiklerine göre muhtemelen bugün, yarın gelir ufrs. İhracattaki pay azaldıysa ufrs yi daha yüksek görme ihtimalimiz var. Maliyeti var kârı yok VUK recog'ının (netleştirme olacak). Ufrs sonrası daha iyi kritik edilir.
iyi de
bilanço kötü geldi
neden satan yok
neden taban olmadı
nerede o satıcılar
hayırdır?:party::yahoo:
matruşka gibi
oyun içinde oyun
yersen:halay:
Durdo iyo pazarlandi..aslinda 5-6tl civarimdan buralara getirildi.. hergun haber pompalandi..durust patron ,yeni makine falan filan..al sana ..21 den 16 ya
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sokak ağzı İle konuşma burda pazarlama derken her yazanı suçluyorsun borsa tarihoyunları yeri değil hisseler gerçek değerlerini gördüğü için buna pazarlama diyemezsin. 2013 yılında Ülker Holding 2Euro sattı bu şirketi yatırım yaparken bunları hatırlamalısın
Şuanki borsa değeri bizlere göre ucuz yaptığı yatırımları göz ardı edemezsin
Sevgili Metyusanus,
Şurada bir hatan var falan filan dediğinin detayında 15 mio € civarı yatırım var. Doğru yerden pozisyon açmadığımız zaman adına pazarlama demek yanlış olur. Mesela 5-6 dan pazarlandı diyorsak neden içinde olmadık, ya da şirkete inanıyorsak neden 10.50-11.50 arası yeniden pozisyon açmadık. Daha iyi şirketler mutlaka var. Korona'dan çıkışına inanan beklemeye devam ediyor. Ama yeni jenerasyon yönetim evet dürüst. Yani iki majör hareketin içinde olmak önemli. Yatırım zaten doğru zaman ve doğru maliyet ile birlikte anlam kazanıyor. Tabii şirketler iyi devam ettiği sürece.
Bol kazançlar.
Bilanço gelmiş. Beklediğimden kötü geldi. Yurtiçi ve yurtdışı satışlar artmış ama maliyetler de artmış. Keşke maliyetlerde azalma olsaydı. Kısa vadeli Borçlar da artmış. Faaliyet raporunda yeni makinelerin kuruluş tarihleri verilmiş ve etkisi 2. Çeyrekte görülecek ama bilançoya ne kadarlık bir katkı olacak bu konu hakkında tahmini olan var mı?
Siz haklı çıktınız Sn. Yarımada. Tebrikler. Bu ceyrekte de 17 milyona yakın bir rakam 2. Ceyrege sarkmiş gene.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardo yeni cinsler türedi
-Yeni gördüğüm 3 nesil var biri bilgili 2 si tiye bile alınmaz
-Şirketin mali yapısına kısa bakanlara güle güle satın kurtulun
-Şirketin faaliyet raporunu okumadan yorum yazanlara gülüyorum
-Bilanço geldi beklentinin biraz altında olabilir zarar olayı apaçık kur farkı döviz girdisi olmamış olsa haklılar ama döviz girdisi var
-Alican kaptan 20 üstü hissedar oldu bunu hiçbir patron yapmaz bu olay şirkete olan inancını gösteriyor
-2 ve 3 çeyrek çok çok iyi bir bilanço geleceğine eminim kur terse dönecek o zarar kar a dönüşecek. Bilmeyenler 2018 in son çeyreğini hatırlasın
İsmail hocamız işin içinde biri olarak bilançonun kötü gelme sebebini özetlermisiniz
Durdo sevabına mı çalılıyor, olayı nedir acaba :))
Ramazan bayramınızı en içten duygularımla kutlar sağlıklı günler dilerim Sevgili Durdo yatırımcı dostlarım. Durdo bu dönem böyle sadece(Dönemsellik her zaman böyleydi), yatırımlar bitmek üzere daha Yaldız Makinesi ve glossandgreen gelecek. İner çıkar moralimizi kimse bozmasın ve lütfen kağıdımızı kötülemeye çalışan arkadaşlar; beğenmiyorsan sat kardeşim bize ne. Tekkeyi bekleyen çorbayı her zaman içer kesinlikle YTD
Bayraminiz kutlu olsun,sağlik olsun mutluluk olsun gerisi gelir arkasindan.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 sene once 3.45 idi simdi 16.5!! Ben de merak ediyorum 2-3 ceyrek sonra ne olur?!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başka topiclerde de gördüm sizin de bu düşünce yapısından kurtulmanız şart. Burası bir forum ve hisseyi güzelleyenler olduğu kadar kötüleyenler de olacaktır. Herkes yazılanları değerlendirip hangisini dikkate alacağına kendisi karar verir.
Yazdıklarından dolayı kimsenin kimseye posta koyma hakkı yok. Birisi de size beğeniyorsan beğen bize ne diyebilir.
tüm ortaklara iyi bayramlar dilerim..
Sizin anlayışınız elinizde olan hisseler hakkında en ufak olumsuz yazıya hemen saldırmak. Acsel pahalı dedim bu daha da pahalı olmayacağı anlamına gelmiyor. Hisseyi ben kontrol etmiyorum. Biraz temel analizden anlayan herkes Acsel'e pahalı der zaten.
Acsel'i de Durdo'yu da beğeniyorum ama bu fiyatları benim yatırım anlayışıma göre pahalı dememe engel değil. Ben kısa vadeli kar peşinde koşmuyorum.
İyi bayramlar herkes sevdiklerinlerinde nice mutlu seneler geçirsin.
Duran doğanım piyasa değerini neye göre hesapladığını meram ediyorum;)
2013 2 €
2020 2.5€ patron hisse senedi takası
Patron bizlere me anlatsan boş sen git başka formlara yaz gerçekten biz anlaşamıyoruz. Son 4 seneye bak 1 çeyreklere öyle konuş
Al işte biri daha. Bu kafaya ne anlatsan boş. Ben yazılarımda Durdo ile ilgili bir hesap mı yaptım? Şirketi beğeniyorum ama benim uzun vadeli yatırım yapacağım fiyatta değil. Başka hisselere bakarım. Sen 3 liraya 5 liraya almışsındır tutarsın. Bu kadar basit. Ben sana önce şuna bak sonra konuş diyor muyum?
Uv yatırımı yapacaklar beklediğiniz fiyatı yazın herkes kurtulsun
Alican Duran boss İleriZekalıymış ki 20 tl ile takasa girdi😂
Alican Duran Boss uv ciler gibi düşük fiyatı bekleseydi keşke 6 milyon tl ver bir oran satın al biraz daha beklese o paraya daha fazla hisse alabilirdi:) Bunu o düşünemedi malesef
İsmail başkan bilançoyu es geçtin bir kaç cümle dinlemek isterdik açıkçası
Bir gurubumuz var tekrar 10 ları bekliyor:) Bekliyoruz açtık kollarımızı gel duran doğan tahta yapıcı duy sesleri.
Ne tacirlermiş/ne fonmuş bir türlü bitmedi. Bu nedir ya?