Ne yer ne icersiniz ağalar ben yarisini zararla verdim.ddd
Printable View
Ne yer ne icersiniz ağalar ben yarisini zararla verdim.ddd
700 bin acemi geldi ne hisseler nereye gitti bizim eşşek bir gitmedi. Borsada soluksuz uzun süre iyi gitmez ki çok olsa olsa 1 sene daha iyi olur endeks geri gelecek bahane çok bulur sonra yine kötü günler yeniden başlar. Millet uçacak kaçacak kağıt ararken çek yukarı afaki fiyatlara ver eline kardeşim bu netaştaki spek grubunun niyeti ne yıllardır taşırım çözmedim bu adamları sır gibiler.
29 u gecıp 30.60 ı eze eze gecmeli ...yada sürünmeye devam
sagdan soldan bulabıldıklerıme gore alıcı tarafı guzel...lakin parası cok olup sırf bunlara eziyet etmekten zevk alacak paralı biri lazım
bir 10.000 bir 10.000. alıp alıp bu nerden cıktı dedırtıp cil yavrusu gibi dagıtmalı
kront tavan cekmiş kokusu kac gun sonra gelecek :oleyo: parayonak olduk sayende netaş
Sevgili tahta sahibi sende takip ediyorsundur bütün forumları hepsinde 3-5 kişi var biliyorsun ki eskiden 50-100 kişi takip ediyordu buraları yani anlayacağın küçük yatırımcı kalmadı tahtada kalanların çoğunluğu sevgili emekli CEO muz( kendisine saygılarımızı sunuyoruz) onun zamanından yani 2012 tarihinden bu güne kadar tutuyor herhalde kimsenin satacağını beklemiyorsundur artık kaldır kağıdın üzerindeki 8 yıllık baskıyı sende rahatla bizlerde sana duacı da oluruz saygılarımla .
Arkadaslar hisse 1 ay once 20 seviyelerde idi.
Suan %50 yukarıda.
Yani niye 3lu rakamlar olmasin ki.
Belki de endeksin asagi düşmesini bekliyor.
Endeks asagi düştüğünde belkide bütün gözleri uzerine çekecek...
YTD
Ama
Altıncı hissim oyle diyor
Ortak kırbaç vuracak enerji kalmadı netas ortağı olduğumda saçlarım vardı , haftada iki gün halı sahada futbol oynayabiliyordum şimdi ise kalp tekledi ameliyat olduk taranacak saç kalmadı yani anlıyacağın kırbaçlıyacak enerji bırakmadı belki halimize acır tatlı dilden anlar yoksa miras bırakıcağım çocuklara hedefe gelmezse yeminliyim saygılar
Bilişim cagı derız teknolojıde ılerlemek deriz milletce...Ülkenin yarım asırlık sırketının halıne bak...beton fabrıkaları kaca katlamıs..dogaya zarar enerjiye zarar..saglıga zarar ..zararda zarar
cmbeton falıyet bır kere bıle kar acıklamıslıgı yok demek kı netasın zırve yapması ıcın kar acıklamasına gerek yok ...sadece Tahtacının keyfı.....SPK da izler bunu ...
krontun yukselısı gecen hafta cuma gıbı etki edecekmi bize bakalım
Son zamanlarda cok dillenen
Yerli ve milli mesajlaşma konuları hakkında NETAŞın da bir calismasi olabilir mi arkadaslar?
2 sene kadar once twitterda biri Turk telekomdan tahsil edilemeyen bir miktar oldugunu yazmıstı. öyle bir konu acmıstı biri ama devamını getıremedı vurdular adamı her halde. Söyledigi rakamlar ciddi idi . dedıklerınde ufak bir dogruluk payı olsa netaşın içi boşaltılmıs dersın. 300 mılyonlarda 900 mılyonlara yukselmıstı ticari alacaklar . bakmıyorum artık bılancolara . borc tahsıl edememe gıbı bır durumuda var gıbı netasın
tabii bu benım fıkrım ..telekom meselesını yazan elamanı bulup fıkrını almak lazım esasında
Birileri 28.90dan 29 dan aliyor.
Birileri 20 kademe 25 kademe altına çekiyor.
Anladimki daha toplayacaklari hisse çok.
Ayrica 28.76 dan sattıklarını
28.50den geri almadan hisseyi yukari tasimayacaklar
Ytd
Sahtekar bunlar, 29.80₺ eşleşmeden başlıyor açılış 28,65₺ ‘e kadar çekiyor. Hergün aynı hareketler , Ayrıca bu şirket neden zarar yazdı bilen var mı?
Eglenceye düşkünler kokteyler partiler ozel stres atma hobi kursları sagda solda acılış ..Giderler fazla belimizi bukuyor.birde sevap kazanmak ıcın yaptıgımız işler ulak gibi tamamen sevabına hayrına yapmısız sonunda onu ogrendık
Bilanco inceleyen arkadaslar daha ıyı cevap olacaktır
Teknik analizler 28.27 gösteriyor.
29a dogru bi kac hamle daha yapıp
Ele verecekler sanirim.
Ytd
iş yatırım malı götürüyor gibi
iş alıcı ıken ilk 5 ten cıktı cok buyuk dumen var ..sagdan sol cep hıkaye adam arka cebı bıle kullanıyor
yaa patlayacak yada gömecekler aşagı
bizim kucuk oglan kront aldı basını gıdıyor
Anlık takaslar alanlarda ilk sıradaki kurum 10 dakika sonra satanlarda başı çeliyor!! Ordan-oraya , bugün A1 de almış, pazartesi “tobo” dini olan 27.60₺ doğru gidecek diye düşünüyorum
kış kış tavuk taktigi yapıyor :) kademeler olgunlastı . kapanısı 29 ve üzeri yapacak dıye tahmın edıyorum...haber fılan duser ınsallah
Benim teoriyi cürüttü
30 dk daha var mıs bakalım ne olacak
O kadar güvensiz bir hissedeyizki endeksi eksi görmesi yetiyor boğanın kırmızıyı görmesi gibi tabana koşuyor...on yıl oldu bugün ile ertesi gün arasında bir bağ kuramadım..onun için teknoloji adı altına ne varsa hepsi bizi solladı gitti..1 tl kront bile bizi ikiye katladı..hakkımızdan hayırlısı...Bu netaş batana kadar burdayım..ytd umarım bu ikinci batık şirketim olmaz..hayırlı akşamlar
Valla öyle haftaya kront netasın ıkı katı olursa şaşırmamak lazım
Kademeler dolmuştu 29 a kadar sankı bırı alıp süpürsün dıye
Bu netaş ne çektiyse takmak ve büro memuru kel müjdat dan çekti....Alavere dalavere ile sonunda güveni yok etti..Birisi malı götürdü biriside defolup gitti malesef yük bizlere kaldı..İstabul un göbeğindeki arsayı da yabancılara yedirdiler...İnşallah bu ikili pay almamışlardır zaten bu ikiliye asla hakkımı helal etmem o dönemi yaşayanlarında edeceğini sanmıyorum...ytd.. Bu yazdıklarımdan kimse etkilenmesin..Umarım bundan sonra aslına döner adam gibi bir şirket olur..Bekleyip göreceğiz..Başınızı ağrıttım özür dilerim...
O arsayı değerinin çok altında vermişlerdi. Hatta arsa satıldığı gün hisse yine düşmüştü. Başka hisselerde böyle arsa satışı olduğunda en az 3-5 tavan yapmıştı. Tabi bunda OEP in payı büyüktü.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OEP ye bu yolu öğretende takmak ve vitrin mankeni kel di...Hazır mülkü satıp daha pahalı kiraya gitmeyi hangi mantıkla izah edebilirizki.. Ve bunca entikaya seyirci kalan kurumlara ne diyeceğiz..Birde yüzde 15 hissedar skv var hiç sesi çıkmadı bu olaylara... Kısaca olan netaş a ve biz yatırımcılarına oldu bunca yıl yerinden kalkamadı...ytd herkese hayırlı geceler