Ben dedim. Etap bey in yerine Mustafa hocam geçsin diye dinlemediler Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben dedim. Etap bey in yerine Mustafa hocam geçsin diye dinlemediler Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temkinli getiri istiyorsaniz suan htt ve dzt ye bakabilirsiniz
Ustadim ben iyice risk almaya basladim
Hisse agirlikli fonlara geciyorum kademeli olarak. Yine agirligim tcd de
Islerim yogun birde bist suan tuzak yapiyor olabilir. 105k yi kirarsa tamamen uclu hisse agirlikli fon yapacagim
105 i kirarsa rahat 120k yi gorecek gibi..syg
MTF kuruyorum.
İlgililere duyurulur.
Fonumuz getiri sağlayarak değil tasarruf yaptırarak kazandıracak.
Giriş hemen, çıkış sadece benim iznimle ve uygun görürsem olur.
Yönetim ücreti gönlünüzden ne koparsa.
TEFAS'ta yokum.
Salı günün fiyatından Çarşamba hesaba geçer. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MTF fonu neyin kısaltması hocam bilemedim.
Tahminim şu yönde, myfinans tasarruf fonu. Sebebi de, getiri yok ama gönlümüzce tasarruf ediyoruz. Yani size uygun olan bir zamanda verdiğimiz parayı geri alabiliyoruz. :) :)
Devlet tahvili ve faiz arasında korelasyon nedir? Webster üstad neden tahvil fonu önerdiniz? Tamamen fon grafiği mi bir korelasyon var mı? Bazı günlerde düşüşlerde var ? Yükseliş ve düşüşlerin sebebi nedir devlet tahvillerinde?
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BloombergHT'yi açtım hepsi kırmızı fiyatların
Bu sorunun cevabınI aşırı merakilo ediyorum ben de satın mel. Mesela snadmustafa tahviller %10 %12 arasına gelsin bakarız demişti, oradaki politika faizi kaç olacak mesela? Yani ppk nin açıkladığı faiz ile tahvil faizi arasında hangi durumlarda fark olur veya eşit olabilir mi?
Sorunuz bu muydu bilmiyorum, ben de eklenmiş oldum ister istemez.
sevgili dostlar, burası bir çok bankacıyı cebinden çıkaracak güzel bir form olmasına rağmen t2 gibi basit bir konuya bu kadar takılmamalıyız. Son kez yazıyorım dedim ama tekrar yazma gereği duydum:
sadece t2 değil, eurobond ve petrol vs. Ağırlıklı t3 ve t5 fonlarda dahi saat 13'ten önce verilen satışlar, o akşam oluşacak ve ertesi günün fiyatından gerçekleşir. T2 t3 t5win esprisi, paranın hesabımıza geçeceği günü göstermesidir. Bu işin kuralı budur. Hangi fon olduğu önemli değil.
Dostlar
Forumda bir uye var
Pscyokinesis
Bu uye surekli beni tahrik ediyor
Sonunda gina geldi
Ben artik yokum
Sizlerden cok sey ogrendim ama biktim
Bir daha yazmam
Saglicakla kalin...syg