Vay vay vay 70 i yakmış. Hadi bakalım..şu 6* lanetini kırarsa 77 barajı var...
Printable View
Vay vay vay 70 i yakmış. Hadi bakalım..şu 6* lanetini kırarsa 77 barajı var...
Herkes 68 e satış veriyor...yarın görüşürüz!
68 kapattı. Burnu havada. Yarın 69 açarsa 6*belası kırılır
Aha da 6*kırıldı. Hanımlar beyler geçen haftaki gibi spekülatif taarruz olmazsa şayet istikamet 77..
72 yaktı.. aksilik olmazsa cuma günü 77 direncine gelebilir. 77 ni bu kağıt için şöyle söyleyeyim bir sur..suru kırarsa farklı bir evren kıramazsa bizim evren :)) oralara gelince konuşuruz
Burnu havada 71 kapattı...çok iyi. Valla arkadaşlar 7*yi aşarsa ya feza ya da mağma. 7* sonrası yoruma kapalı...herkesi aşar :) bakalım ne olacak
0.77 neden çok onemli
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltiyorum 77- 79 diyelim ..geçmişine bakınca anlaşılır
Ah şu 72 yi bi kırsa bi 73 yaksa rahatlıcam.. 72 de takılıp kalacak diye korkuyorum. Huyudur bunun, takılır kalır
O rakamlar eskilerde kaldı..
Mahkemeci , patron bizi soyuyorcu üstüne birde küfürbaz ekibin rakamları onlar..Unut o rakamları..Takılma.
fchopen burada seneler önce ben bu çete ile didişirken sende beni patronun elemanı diye ihtam etmiştin çete nin dediklerinin peşinden gidiyordun..:) alınmaca gücenmece yok..
o çete malını geçen sene mayıs ayında sattı..
Sonrasında da malum dolar 7.20 ve rahip olayları geldi faizler 30 ları gördü..
Bak tahta dipden double yaptı kimse yazmıyor..:)
Eskiden günde 10 tane manasız karalama olurdu..
Ben bu 72nin ...!
Hani direnç 0.77 demiştiniz anladım ama 0.72'ye neden takıldı acaba mazotmu bitti ne..:oleyo: Buralardan fazla uzaklaşmayın lütfen hissenin gaza ihtiyacı var..:hah:
74!!! 7* yi kırsın bu bu tahta yoruma kapanır arkadaşlar. Ya arz ya semâ
Bugün bi 0.77 denemesi bekliyorum. Tabiki kıramaz ve geri çekilir. Ancak önümüzdeki günlere hazırlık olur.
75 yaktı....!! 7* bi aksilik olmazsa çok yakın zamamda kıracak..sonrası bilim kurgu
75 açtı endeks eksideyken.72 yi muhtemel kağıda verme operasyonunda taban hale getirecekler muhtemelen.
Çetenin 100milyon lotunun patrona maliyeti 78 kuruş civarında.
Bu mal ellerinden güzelcene alındı..
Üstüne 35 kuruşa basılarak tahta suyunun suyu iyice çıkarılmış durumda..
Ben türk patronları biliyorsam bu malı 10 15 katına satılmadan operasyon bitmez..
vestl 1 tl de patron kendine bedelli sermaye artırımı yapmış bir kaç sene sonra tahta 14 tl lere hareketlenmiş idi..
Bu süreç aynı zamanda dolarında 2 den 7 tl ye gittiği süreç idi..
Bugünden yarına olacak bir hareket değildir bu..
1 den 8 e giden vestl takriben 3 sene oralarda zikzag yaptıkdan sonra 12 ye fırlamış
oradan 6 tl lerin altına düşüp 14 lere gitmiştir..
Dur şimdi gundwane sen ciddi adamsın,iki lafta biz edelim. Evvela rica ediyoeum şu türkçe ni düzelt gözünü seveyim:((( 0.78 i nasıl hesapladığını arkadaşlara bi anlat. Bana neden 77 deyip durdular, sen ver cevabı. vestel mali tablosu ile bizim mali tablo çol farklı. Yüksek hisse fiyatı muhtemel temettü dağıtımında yüksek meblağ demektir. Bunu vestel öder de sence bu bela zat öder mi? İhtimal veriyor musun? Birde vesteldeki mali tablonun hürriyeti ile bizim kinin hürriyeti farklı. Bilmem anlatabildim mi. Dediğin rakamlar bence hayalde. Bu fiyatların iki üç misli ni göreceğini brnde düşünüyorum.
Türkçem de ne var yahu ..:)
Önemli olan trendlerdir..
2011 2012 de emlak patlaması yaşandı ama büyük sermaye FED in 2013 de bu işleri sona erdireceğini ve global dolar fırtınasının başlayacağını biliyordu.
Nitekim dolar 1.8 den 7.20 ye gitti
Bu süreçte sngyo dibin dibine yuvarlandı da yuvarlandı
2011 ve 2013 de patron 2 parti 200Milyon lotu piyasaya sattı..
Bilanço falan hikayedir..
Mal sende tahta 50 kuruş Mal patron tahta 5 tl..
Borsada bir tek bu kural işler..
Önümüzdeki 3-5 sene içerisinde ben faizlerin 2013 de olduğu gibi 5 lere kadar düşeceğini ev fiyatlarının double yapacağını düşünüyorum..
24 faiz falan şaka gibi idi zaten..:)
Bu sngyo nun sakin sessiz arabistanda kurduğu birde şirketi var..Hiç haber yok..
Bunu da zamanı gelince cepten bütün haşmeti ile çıkaracaklardır..
evet fchopen sana katılıyorum emlak kulisinde Ünlü emlak uzmanı Tebernus Kireççi sinpasin 2. Elde zarar ettiren veya kar ettirmeyen projelere sahip olduğunu söylemişti gundi hayal dünyasında uzun yılların intikamını almak ister gibi ama simpaş bu isi yapamaz öyle bir vizyonu yok corumlu avni nin vestel in sahibi bütün dünyaya mal satıyor vestel adiyla ,hitachi adiyla ,toshiba adiyla regal adiyla ,daha bilmediğimiz 50 değişik markayla belki sinpasin genel kuruluna gitmiştim 2015 mi neydi belki 14 saba gacirt cayın tabagindaki çayı bardağın içine döktü ve icti evinde yapsa neyse de kalite bu kadar ,daha once yaptıkları sitelerin bahçesine yeni site yapıp satmaya çalışan bir acayip zihniyet esi benzeri yok , 10 lira sinpasin hayalinde olamaz ytd tabii ki
Birde şöyle bir tarafı var işin. Gundwane in dediği gibi halka açık hissenin ekserisi patronda diyelim, hisse fiyayının değerlenmesi için dişer hisselerin belli fiyattan alınması lazım. Neden alsınlar? Sebep? Tek sebep temettü olur. Para para para. Temettü içinde satış lazım kar lazım. Yüksek hisse fiyayıda hisse başına temettü fiyatını yerin dibine aokmazsan şayet yüksek temettü demektir. Bizimki yapar mı bunu.? Sebep aslında var. Bu şirket mecbur sermaye artışı yapacak.ayrıca, Elinde çok ciddi stok var ve arazi var. Bunları inşaa edecek satacak başka çare yok. Şimdiye kadar türlü dümen çevirdi
Lakin artık eli kolu bağlı. Zurnanın zırt dediği yere geldi. Kaçarı kalmadı.
Al işte 77 yaktı daha açılışta. Huyudur yaktığının bir foot altında kapatır.
Tek sebep temettü mü olur ???
Faizle 5-8 aralığa düşmüş borsa cayır cayır evler cayır cayır ise patron bu kağıdı sence 77 kuruşdan mı okutmaya başlar
TR de büyük sermaye 1-2 seneye borsa nerede faizler nerede ABD faizleri nerede dünyadaki genel ekonomik trendler ne yöne bilmiyor mu sanıyorsun..
Eylül de 3.5 puan daha faiz indirimi bekliyorum..
Reis tek haneye indirecez dedi..
Bu arada böyle yazınca hemen yarın olacak sanıyor millet..
Atıyorum şimdi 78 den bi çakar (borsa da düşer) hayde ver elini 61..
Orada bi 3-4 ay geçirir.
Tekrar 80 lere gelir çaktırmadan
Sonra tavan tavan 1.20
bas oradan 1 tl çek 1.50
bas 1.20 bekle 1 sene...
mesela....
Bu süreçte burada kimse kalmaz..:)
Bi merkezin zoraki indirdiği faiz haddi var birde piyasada fiyatlanan var. Arada ziyadesiyle fark oldu geçen sene hatırla. Artı 3 puan tenzilat hiçbir şeyi oynatmaz emin ol. Enflasyonu uçurur yalnızca..millet galeyana gelir olmayanı harcar
Yine iyi kapattı. Bu hafta 8 bandına çıkacak muhtemelen. Dolar euro daimi düşüyor. Borsa niye çöktü. Var mı bilen?
78. İki kademe daha çıkarsa cümbüş başlar. Lakin satmayacağım. Senelerdir bekliyouz. Asla satmam. Avucınu yalarsın mezkur zat,sana söylüyorum
İştirak Ottoman gayrimenkul hisseleri 1 tl ye satılmış. Bizimkiler 5.3m luk alacağı zarar yazmışlar. Geçmiş ola
Konut kredisine başvuranların sayısı 34 bini geçti https://www.dunya.com/ekonomi/konut-...-haberi-451724
Kafası havada kapattı. Perşembe 79 açar ,80 yakar muhtemelen. Herkese hayırlı bayramlar
Borsa yıkılıyor..
Buna 1 kademe satış gelmiyor..
ekgyo bile satış yiyor
ne dedik idi
mal patron da tahta 5 tl
mal mahkemeci grup da 0.50 kuruş :)
79 kapattı çok enteresan. 8 i görürse ben daha konuşmam. Da halka açık hissenin ne kadarı patronda gundwane. Gözünü seveyim ver şu rakamı. Hadi bekliyoeum
Bu arada bomontinin değerlemesi geldi. Bu kısa vadeli stoklarda portoranla beraber taşınıyor. Marttaki taşınan toplam değerle aşapı yukarı aynı. :(
Hiç satış gelmemesi gundwane in tezini kuvvetlendiriyor. Hisse nin ekserisi a.nide ise şayet uçurucak yakında. Sonrada verecek tekrar muhtemelen