Satmadim ve uzun bir süre satmayi dusunmuyorum. Sessizce takip ediyorum.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Satmadim ve uzun bir süre satmayi dusunmuyorum. Sessizce takip ediyorum.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet satıp gitmedi kapatıp gitti . Onlar var ya onlar .... çalı arkasında pusuya yatmıştır onların hepsi ....
Evet satmak değil unutmak diyelim... :whistling::one:
Birleşme oranları açıklanmadan belirsizlik ortadan kalmayacak gibi görünüyor.Birleşmeye sözkonusu olan şirketlerin devasa yapılarını düşününce küçük yatırımcının nasıl objektif bir değerlendirme yapabileceğinin zorluğu kendiliğinden ortaya çıkar.Dilerim değerlendirme raporu en kısa zamanda yayınlanırda bizlerde önümüzü daha net görebilme imkânına kavuşuruz
son 3 gündür yabancı satıştan vazgeçmiş ve ufak ufak alıma başlamış, eminim ki durumu bizden daha detaylı değerlendirmişlerdir,
Virüs dolayısıyla herkez sabun deterjana sarılıyor hem bizde hem ihracatta satışlar önemli ölçüde artacak.ayrıca otomobil piyasasında sıra var üratim tam gaz inşaatta harketlilik var.dövizin artışıda cabası.grup olarak olumluyuz fakat soda ekstra olumlu tek sıkıntı birleşme ayrışamıyoruz.yoksa 7 üzeriydik şimdi.değerleme bari gelsede baksak ne düşebiliyoruzne çıkabiliyoruz.
Çok yazıyorsunuz. Hepsi de boş.
Giderse gider.
Güvenmeyen satar.
O dediydi, bu dediydi.
Aldım bekliyecegim.
Sorun varsa da satar giderim.
Burada yazılanlarla vakit kaybediliyor.
Yakında belli olur.
Oyak nasıl yaptıysa bu da öyle yapar.
Bol kazançlar.
Y.T.D.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
27/02/2020 09:22:02
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini -411, ortalama tahmin ise -514 oldu.
Foreks'in 37 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +190 puan olurken, en düşük beklenti -1.890 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 37 analistin 5'i pozitif, 32'si negatif açılış tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 806,74 puan artışla 115.171,27 puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -411
Ortalama : -514
Maksimum : +190
Minimum : -1.890
Katılımcı: 37[(+5)(-)32]
Hangi dağda kurt öldü?
Haber var mı?
Hergün birini öne çıkarma numarası mı?
içimde bir his var.. yüzde 2-3 yapacak gibi.
Geçen sene 13 Şubatta temettü açıklamış , bu sene fazla gecikti gibi bu hafta gelir mi acaba? Temettü,bedelsiz ve PWC haberiyle yukarı dönmesi gerekiyor gibi ..
Hisse bugün çok zayıf duruyor kaç günlük direnci kırılmış hoş değil.toplu tahsilat yapmaz inşallah.pwc ye kalırsak işimiz zor gibi.
Bugün toplu tahsilat var.diğer taraftan burdan alana %5 ten fazla garanti getiri var çağrıda.birleşme olmazsa zaten sert tepki verir.ytd.
6.00 :notr::vk:
Bunun ayrilma fiyati 6.37 degil mi? Bu fiyatlamalar nasil oluyor boyle yahu!
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaktı gemileri biri artık dur desin madem iş Bankası azınliğa düserim diye ağlaniyordu al iste firsat
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum dağılımını verebilecek arkadaş var mı.
Herşey soda nın lehine soda külü fiyatları 3.33 dolar artmış bugün uzunca bir
Zamandır yataydaydı yükselişe geçmiş gibi duruyor.ah şu birleşme olmayaydı.
Ve evet bu fiyata indiğine göre artık anlıyoruz ki hukuk geriye işlemiyormuş.
Açıklandığı tarihde elinde olanlanlari kapsıyor.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım bu konu bin defa işlendi geçmişte, geçmiş sayfalardan bir okuyuver sana zahmet sil baştan tekrara düşmeyelim.
Veya birbaşka ifade ile aracı falan kalmadı, direkt bizzati kendisi şey ediyor diyebiliriz.
diğer kagıtlar satış yiyebilir ,kar satışı...
ama sişe,soda, trakya cam, anacam, thyo satış zor yer çünkü kar yok...
9 lari hayal ederken, 6.32 ayrılma fiyatina şükür edecek duruma geldik. Hisseler bukadar aşağıya gelince Şimdide iş Bankası şerh koyup ben birleşmeyi onaylamiyorum der..
İş kulelere gidecez gibi duruyor.bugün ciddi prim potansiyeli sunacağı görüşündeyim şimdiden çağrı fiyatının %6 civarı altında özellikle açılılta bu oran %20 lere varabilir çok iyi bir kar.ytd.
valla ben artık çağrı fiyatına filan da güvenmiyorum. tam bir belirsizlik abidesine dönüştü bu iş. ki zaten şu an bile çağrı fiyatının %6 altındayız. bugün bu 10% unun bile altına düşebilir. sahipsiz bırakıldı KY, her zaman her hissede olduğu gibi...
İdlib krizinin tırmanmasının ardından Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Borsa İstanbul'da bugün açığa satışı yasakladı.
açılışı görenler kalp sağlıklarına dikkat etsinler...…………..
Nasuh hocam Ne derler bilirsin cümleten geçmiş olsun
Hep diyoruz en hüvenli liman diye az daha artıya geçecek namıssız.ytd
Hocam Ben de biraz mermi kalmıştı sıkayım mı biraz sodaya