bilanco ne zaman
Printable View
bilanco ne zaman
GAP map görmüyorum hocam bir ara 55 ciler türedi. Ben 63 altına düşmez diye düşünüyordum 66 lardan fişekledi gitti düşşeydi düşerdi zaten. Ha geri çekilmeler olurmu olabilir mi olur belki biraz dinlenir yataya bağlar sonra tam gaz yine devam jant bu tekerleğin ne yapacağı belli olmaz 😉😉
120bın lotla tavana kıtlendık sonunda
3. tavanı gördük, millet çıkmaya başlamış,
4. tavanı görür sonra verirler mi?
66 ve 64 önemli seviye idi 63 lerden seans içi dönüş yaptı düşüş çok sert olmuştu dönüşün sert olması şans belki bir olumlu haber vs vardır bilinmez ama 64 o gün tutmasa idi 54 ün görülmesi an meselesi idi maliyeti yüksek olanlar için bana göre yarın olmadı pzt karar anı herkes hesabını iyi yapsın.....
Şu an için olumsuz bir durum yok eksi kapanış olmadıkça tutulabilir
Eksi kapanış gün sonu iyi olmaz
Şimdilik ağacı silkeliyor
Yorulma işaretleri var gibi, 4. tavanı da yapsa güzel olurdu...
Eksi kaparsa gün sonu biter
Ben kısacı değilim, ama yazılan tarihten bu güne kısada %46 vermiş.
Kaçış boşluğu işte böyle oluyor.
Ortalama oturaklı bir borsa yatırımcısı, bunu görüp, riskini alıp, kademeli olarak artık bu seviye dipten de trene biner.
Hep üstten maliyetlenenlere bakmamak gerek.
Mesele kısada trendi yakalamak. Bu kesim gurme işte.
Daha ne diyeyim.
endeksin şu ortamında birçok hisse kırmızı iken jant bana göre iyi çıktı sayılır biraz dinlenip tekrar yoluna devam edecektir sıkıntı görmüyorum..
Brüt takas hayırlı olsun 7 haziran seans sonuna kadar..
Alıştık brüte....
yuh 365 gun brutte bu kahgit yeter. geberir artik pTesi
Adım gibi eminim spk-tahtacı-patron ilişkisi var bazı hisselerde..Gerçekten ky yi koruyan bir tane spk kararı yoktur..
Tam zamanında çıkmışım,
20 yılda İlk defa becerdim, aferin bana...
Arkadaşlar belkide bürüt takas daha iyi olacak durun bakalım günlükçü kısacı vurkaççılar hele bir kenara çekilsin. Orta ve uzun vade de sıkıntı görmüyorum. Şu 100 üzeri hacimli kapanışlar yapıp 100 ler kulübüne girerse çok daha iyi olacak.
Bu gun 2 tavan yaparmı:)
Asmalı konak dizisine döndü
Satanlara geçmiş olsun yok bürüte girmişte endeksin ülkenin şu durumunda sağlam durdu o kadar hisse %5-6 düşmüşken şirkete güvenin gerisi hikaye şirket daha karının yarısı ile b siz açıkladı.
acil paraya ihtiyacim var kredi mi ceksem jants zararina mi satsam :) valla bilemedim. satsam ucar mi acaba zor karar
Dıskettte Jants ı cızdıler .ustelık 150 bın lotta alısta kaldı.Bu sankı yarın ıcın ıyı haber gıbı.
YTD
MSCI endeks değişiklikleri nedeniyle alım oldu,yarından itibaren geçerli olacak bu nedenle ,sasa çakıldı,jantsa ,hektaş aksa karanlıkta yükseldi