Dün blomberg tv de bir programa denk geldim. Konuk olan analist bistteki bu fiyatlarin yatirim yapmak isteyen yatirimcilar için ciddi bir firsat oldugunu dile getirdi.
Printable View
Dün blomberg tv de bir programa denk geldim. Konuk olan analist bistteki bu fiyatlarin yatirim yapmak isteyen yatirimcilar için ciddi bir firsat oldugunu dile getirdi.
Kesinlikle haklisiniz abi önce sağlık.
Şu 10 günlük karantina sürecinde bunu o kadar iyi idrak edebildimki.Insanin kafasinda farkli farklı senaryolar beliriyor.Deprem olayi zaten bambaşka bir olay.
Hangi firma acabaMi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
egeli ler...
Borsa İstanbul, Egeli &Co Enerji Yatırımları, Egeli & Co Yatırım Holding ve Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın borsa kotundan çıkarılmasına karar verdi
BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, payları Yakın İzleme Pazarı'nda (YİP) işlem gören ve daha önce 6 Nisan 2020 tarihinde uyarılan Egeli &Co Enerji Yatırımları (#EGCEY) ve Egeli & Co Yatırım Holding'in (#EGCYH) faaliyetini devam ettiremeyecek seviyede finansal durumunun bozulmuş olması nedeniyle borsa kotundan çıkarılmasına karar verildi.
BİST açıklamasında ayrıca, payları YİP'te işlem göre Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın (#EGCYO) da faaliyetinin bulunmaması nedeniyle kottan çıkarılmasına karar verildiği ifade edildi.
bileğinize kuvvet....
Son yıllarda milli savunma sanayimize önemli ürünlerle katkı sağlayan #ASELSAN, büyük projelere imza atmaya devam ediyor. ASELSAN, Emniyet Genel Müdürlüğünün kullanımı için rekor sayıda el telsizi teslimatı gerçekleştirdi.
Güvenlik güçlerinin yeni teknolojiler kullanarak güvenli bir biçimde haberleşmeleri adına ürünler geliştiren ASELSAN, dost ve müttefik ülkelere söz konusu ürünleri ihraç da ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ile geliştirilen ve kurumun 'Zafer' ismini verdiği 3700 DMR el telsizi, kompakt ve pratik yapısıyla kullanıcının memnuniyetini kazandı.
Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz haberleşme ihtiyaçlarının son teknoloji çözümlerle optimize edildiği el telsizi, özellikle yoğun ses kullanımlı kamu güvenliği kullanıcıları için tasarlandı. Ürün, GPS konum servisi, bluetooth, USB, renkli ekran, titreşim ve akıllı şarj birimleriyle dikkati çekiyor.
Kriptolu telsiz kullanıcıları için yazılım ve donanım kripto yeteneği bulunan telsiz, gizlenebilir ve standart formda farklı yan birimlere sahip bulunuyor.
ASELSAN, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzaladığı Sayısal Haberleşme Şebekesi (SHŞ) Projesi kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğünün Ankara ve İstanbul kullanıcılarına ses ve verinin entegre edildiği anahtar çözüm Milli Kriptolu DMR (Digital Mobile Radio) Sayısal Telsiz Sistemi sunuyor.
SHŞ Projesi'nde tüm malzemeler teslim edilerek saha teslimatlarında yaklaşık yüzde 60 oranına ulaşıldı.
hangi dine,hangi görüşe sahip olduğu önemli değil,hayvan her türlü hayvandır.
İzmir'de depremzedeler için dağıtılan erzak yardımlarını alıp, büfesinde sattığı öne sürülen bir kişi, duyarlı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.
İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremle çok sayıda bina yıkılırken deprem sonucu 58 kişi yaşamını yaşamını yitirdi. Tüm ülke İzmir'deki afet için kenetlenmişken bir fırsatçının depremzedeler için dağıtılan malzemeleri ihtiyaç sahibiymiş gibi alıp sattığı ortaya çıktı. Bu kadarı da fazla dedirten o görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı."YAZIK DEĞİL Mİ?"Sosyal medyada hızla yayılan videoda, görüntüleri çeken duyarlı vatandaşın, depremzedelere dağıtılan erzakları satan kişiye, "Sen neden depremzedelerin erzaklarını alıp buraya getiriyorsun? Ayıp değil mi? Yazık değil mi? Getirip buraya satıyor musun sen? Niye böyle bir şey yapıyorsun? 5 kere geçtin buradan. Cebinde poşetle dolaşıyorsun. Götür onları yerine koy" dediği görüldü.
Bu gibi duyarlı vatandaşlarımızın sayısının artması dillegiyle.Keşke herkeste bu duyarlılık söz konusu olsa.
İlginç bir hafta olacak gibi...Bakalım neler yaşayacağız.
Bol kazançlar
craps, pawnstar, thejackalav
Hayırlı Haftalar... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Hayırlı haftalar bol kazançlar dilerim.
İzmir - Manisa taraflarında yeni bir maden cevheri bulunduğu haberleri var...
Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
gediz civarlarında maden bulundu haberi olsaydıda halaya kalksaydık :)
Benim kaynak biraz yavaş bilgi alıyor...
Dediğiniz gibi olsa herhalde şu anda fiyatlamaya başlamış olurdu...
Daha önce yanlış hatırlamıyorsam bir yetkili "yakında yeni bir altın madeni rezervi açıklayabiliriz" diye bir beyanda bulunmuştu...
Bu konu ile bunun bir ilgisi var mı diye sordum?
Malum altın yatakları da o bölgelerde bulunuyor...
Ayrıca bizim Merkez Bankası yüklü miktarda fiziki altın satmış. Bir şeylere güvenmese bu kadar altını satar mıydı?
Nasıl olsa yakında kokusu çıkar...
manisa-izmir bizim gedize biraz ters kalır. balıkesir-kütahya arasında denseydi olurdu..
Borsa da işlem gören Odaş Kütahya ilinde ve Gediz 'e çok yakın olan Murat Dağın da benim bildiğim Altın çıkarma ile ilgili olarak izin veya ruhsat almış ancak Danıştay tarafından bu iptal edilmişti.Yalnız şirket yeniden başvuru yapacağım demişti.Eğer o bölge için gerçekten izin alınırsa sonuçta Gedza da o bölge de faaliyet gösteren madencilik şirketi.Acaba diyorum bu işler de çıkarma ile ilgili olarak bir ortaklık veya benzeri birşey olabilir mi?Mümkünmüdür diye düşünüyorum.Bu konulara hakim arkadaşlar nasıl değerlendirir bu öngörü mü?
Yani demem o dur ki bazı sektörler de olduğu gibi fason üretim,madencilik sektörün de de oluyor mu?Ya da izni olmasa bile bölgeye yakın faaliyet gösterdiğinden alt yapısıyla bu bölge de çıkarılabilecek Altın dan şirketin bir şekilde nemalanması mümkünmüdür.Sektör hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim.
ASELSAN, trenin merkezi yönetimini sağlayan "beyin" niteliğindeki Tren Kontrol ve Yönetim Sistemi'ni özgün yazılım, donanım ve algoritmalarla yüksek güvenliği sağlayacak şekilde geliştirdi.
https://www.borsagundem.com/haber/as...etecek/1528670
Bizim gedzaninda artik stratejik ürünler gelistirmesi lazim:))
Son Dakika! Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihraçtaki kapasitenin korunduğunu belirterek ekim ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Pekcan'ın yaptığı açıklamaya göre, ekim ayında ihracat %5,6 artışla 17 milyar 333 milyon dolar olarak gerçekleşti ve ekim rekoru kırıldı.
https://www.haberler.com/son-dakika-...708126-haberi/
:)) abi beni güldürdünüz bu halimde
Kendimizce bir hayal kuralim dedik.Yoksa çok nazlanıyor namissiz.
blombergede konuşan aşçı oğlunu piyasaya tüm yeni gelen arkadaşlar dinlemeli, şu an dinleyemiyorsanız bu günkü kayıtları bloombergde bulabilirsiniz.
info yatırım
Sn.T/A teknik ne diyor acaba?
aşçıoğlu'nda yeni yatırımcılara!
nasıl ki ev alırken kira çarpanını kullanıyorsak ve bunu vatandaş biliyorsa
hisse senedinin de fk.sı odur.
18,50/19 üzeri atlayanlar çözülüyor ufak tefek , döksünlet kendilerini ...gerekeni yapar tahta ,akıllı tahtadır...
Sen maratoncusun rahat olmalısın, bilanço 7 milyon civarı kar ile gelecek , ve yatırım haberi yakında ....ciddi bi oluşum.
Relax dostum.
Saygılar
Unutmamak gerek, zor ve maraton tahtadır...Ama daha iyisi yok. cool:;;
İleride ne demek istediğimi anlarsın.
Saygılar.
Evet şimdi verebilirsiniz...cool:;;
Silinen mesaj mı oldu arada?
Biseyleri kacirdik anlasilan?
"Satmak isteyenlere izin vermek!" böyle bir şey olsa gerek...
https://i.hizliresim.com/ZRC4T6.png