Yabancı, GARANı satıyor..
Zararına, %-5..
Dönüyor, dolar alıyor, %3 zararda oradan..
Gelde bu piyasada kağıt al..!
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yabancı, GARANı satıyor..
Zararına, %-5..
Dönüyor, dolar alıyor, %3 zararda oradan..
Gelde bu piyasada kağıt al..!
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadeli pasta varmı arkadeşler
Garanti bankası bedava bence
Daha altı olursa beleş olur DİE düşünüyorum
Kademeli alıcıyım bankalarda
Şahsen 100 bin altı olmazsa eyi olur
Yoksa bu onarmak olur arkadeşler
Hemde öle böyle değil sağlam onarmak olur
Ben dedim bu 450 bin yatırımcı kardeş. Nereden geldi bu pompacı nereden geldi DİE
Başkan ne diyordu
Borsamız 120 bin daha da gidecek inşallah
Şu kadar yatırımcı kardeşim hoşgeldi diyordu
BAkan ve Başkan hiç açıklama yapmıyor
Darphane hiç çalışmıyor
450 bin yatırımcı kardeşim dik dur eğilme nerede destek
Bu dolar ne olursa asagiya iner arkadaslar...Yapacak birsey kalmadı mı??Koskoca ulkemizde...Herkes seyrediyor..gittigi yere kadarmi gidecek...hukumet artmasi taraftarimidir??yazik bu millete yaww...y.t.d...
Ne vicdansuzsiniz yav...longcular 5ayda aldigini 10 günde aldınız...
saat kaç olmuş herkes burda gece operasyon olacak mı diye bekliyor ellaam
6 bin puan
Şırıltı bana göre net batırma hareketi idi
Çok malda olan insan var
Bugün baya kişi zararına satmış yazılan çizilen okuduğum
bugün endeks opsiyonları kapatma fırsatı vermediler bizde başka yöntemlerle kapamış gibi olduk yukarıda kalan short call opsiyonları.. kotasyon vardı ama IV (implied volatility) değerlerini arttırdılar opsiyonlar epey pahalı kaldı endeksin değerine göre..
Yok öyle bişey ya bitarafınızdan uydurup durmayın. Burası geneli egitimli insanlar yemezler arkadaşım. Git yiyen forumlara yaz bunları. Ara ara altın döviz alır satarım zarraflardan, bi kere bile adamlar alırken nakit yok demedi. Satarken bazen yüklüyse o kadar atıyorum ata liraysa yok dedi ama 2 saat beklersen getiririm dedi. Dediginizin tersi var yani. Zarrafın en fakiri 10 trilyon sermayesi vardir senin 3 5 altınını mı almicak.adamın işi bu kaldıki. masal anlatmayın burda. Para yok diyen zarraf varsa zaten batmak üzeredir kendi şahsi sebeplerinden, buda istisnaya girer dediginizi yine dogrulamaz.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplantı başladımı peki merkez banksının...eskiden merkez başkanı vardı gayet iyiydi sanki..
6 günde nerdeyse 20 bin puan.. bugünkü hareket evet batırma hareketi olabilir..ama hemen V tipi hareket bence zor.. ayrıca mesela son 30 gün değerlendirildiğinde hala endeksi %15-20 outperform etmiş hisseler var.. mgros ve arclk primlerinin bir kısmını verdiler ama hala endekse göre primliler.. ne olacağını bilmek zor ama hisseler arası bir dengeleme olacak muhtemelen, bazıları alınırken (görece) bazıları satılacak.. ciddi trade fırsatları çıkabilir..
Doğru diyorsun abi
Bazıları endekse göre pahalı kalırken bazıları endekse göre ucuz kaldı
Şahsen korkarak ta olmuyor ben 100 bine kadar düşebilir altı beklemiyorum bakalım ne olacak ama belki yanılıyorum dur DİE usul usul paçal mal topluyorum hayırlısı gayri buradan shortlar sa pala shortlar ky satamaz gibi geliyor
https://twitter.com/AlbatrosZero/sta...631430147?s=20
Kapı kapandı artık.
[emoji23]
[QUOTE=Desperado;4653590]o toplantıdan dişe dokunur bir şey çıkmaz, boşuna bekleme...[/QU
desenize su akacak yolunu bulacak artık..borsa yükselirken döviz düşecek..bir yanlışlık olmasa döviz bu kadar artmaz..müdahale gücümüz bile yok...değilmi sayın başkanlar..y.t.d..
Türkiye'nin Lüksemburg'a haziran ayında 2 milyon 626 bin dolar olarak gerçekleşen ihracatı temmuz ayında yüzde 151 artarak 6 milyon 593 bin dolara yükseldi..
a haber okursanız herşeyde tozpembe birşey bulursunuz
Tamam borsa düşmüş,döviz çıkmış kazanmışsınız...tebrik ederiz,ama bu şenlik havası,bu coşku ne ya? Sonra söyleyince kızıyorsunuz..siz Türkiye'nin düşmanı mısınız?Hele yangına körükle gitmek,insanları dövize yönlendirmek...yazıklar olsun!
NERDE O bomba atsan düşmez bu borsa diyen guguk kuşları.
50,000 tl tahsil edicem bidaHA AYNI ŞEKİLDE KONUŞURLARSA.
bi de bomba atsalar kimbilir ne olacak
borsanın ağzını / yüzünü mikecekler.
Mustafa KAMAR
@KamarStyle
·
2s
Şimdi kardeşim (üstüne alınanlar)bakınız ben sinirli adamım
Ya adam gibi defolup takip etmeyin gidin ya da adam gibi Sessizce takip Edin
Millet ne yapacağını şaşırmış yardımcı olmaya çalışıyoruz
komik adam geçen ay borsa yükselirken neler yazıyordu şimdi sinirlenmiş 6.80 lerden doalr alanlarla kendince .aşşak geçiyordu sahilde yürüyüş yapıyordu şimdi borsayı kanırtttılar doları aldılar asabi abi oldu
git sahilde yürü koçum rahatlarsın belki
Bear abey birde pasta atsa. Abey süper olur
Hazır paraya para demezken yakalamışken seni 😃😃😃
Son durum aşağıdaki gibi. Saatlik gösterge yeni dip yapmadığı halde fiyat 3 kere yeni dip yaptı. Yarın sabahtan itibaren kademeli alıcıyım. Eğer gösterge yeni dip yapmadan fiyat bir dip daha yaparsa daha yoğun longlarım. 1140 altına sarkarsa stoplarım. Shortlarımın tamamını bugün kapattım. Umarım insan gibi bir makas olur.
Kısa vadede yukarı tepkiye oynayacak olsam bile, sonrasında aşağı yönlü düzeltmenin devam edeceğini tahmin ediyorum. Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüşümdür.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...f113917345.png
Valla arkadeşler
İlk jetonu attığım da hep 10 bin puan yiyiyor
Yani ihtimal vermiyorum ama yine aynısı olursa
İlk jeton 123.900 den atttım allah var çok vurkaç ettik felan da bu yoldan gidiyorum 113.900 rakamı çıkıyor
Ama içimden bir ses de 100 bin altı olmaz diyor neyse
Faiz enflasyon nedenidir. E o zaman faizi sifira dusur enflasyon da sifir olsun.
Bir turlu kafam basmiyor benim bu faiz enflasyon iliskisine😂😂
ekranda gördüğü rakamı K/Z ters okuyanlara sevgilerle :)
yaş pasta.
https://i.resimyukle.xyz/PHHK7A.png
her zaman kazananlar ve kaybedenler vardır.. bunu kabul ederek masaya oturuyor olmanız lazım.. buradaki insanlar kadar milliyetçi ve vatansever insan ülkede bulamazssın.. ortalaması oldukça yuksek bir hassasiyeti var bu başlığın.. ümmetçilerle ve üfürükten sözde milliyetçilerle (püskevit) karıştırma.. gerçek vatanseverler burada ve her şeyi eleştirir ve tartarak karar verirler..
Burada yazan arkadaşlar çoğu akıllı bilgili
İnsanlar. Bilgilendirirse sevinirim Ben bir haber göremedim. Bu kadar düşüşten sonramı haber gelecek?
Ortada haber yoksa düşüş bitmemiş olabilirimi?
Saatlik göstergede yeni dip yapmadan fiyatlar devamlı yeni dip yapmış. 5-15 dakikalık grafiklerdeki uyumsuzlukları yatayda dinlenerek bertaraf etmiş. Tabiri caizse ıslatıp ıslatıp dövmüşler, dinlene dinlene dövmüşler, alıcıların toplanmasını bekleyip topluca dövmüşler. Sayın lagunanın dediği gibi dibe çekip dipte dövmüşler. Artık saatlik bazda ciddi bir tepki mi gelecek yoksa yataya sarıp göstergeleri mi dinlendirecekler göreceğiz. Kısa vadede buradan shortlamam, long açabilecek kadar da yürekli değilim. Long için şansımı endeksde deneyeceğim.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...1593519646.png
Eskiden demir, çimento, şekere zam gelmeden büyük tüccarlar kamudan alır sonra zam açıklanırdı. Çoğu özelleşti, son dönemde arazileri imara açılarak para kazanılıyordu orada da deniz muhtemelen bitiyor.
Acaba şimdi faizler artmadan kredi çekme veya dövize zam gelmeden ucuzdan alma dönemi mi var diye düşünmeden edemiyor insan.
Bugün ithalat ile uğraşan bir şirket biz krediler sıkışmadan ve faizler düşükken bolca TL kredi çektik o yüzden bilançomuz rahat diyordu BBHT de.
Üretim, hizmet, ihracat vs ile uğraşanlar kendi işlerinden soğuyabilir.
doğru mu acaba? LÜBNAN...termal kamera ile çekim yapılmış...sol çaprazdan bomba iniyor ve bum...
https://twitter.com/mtahagergerli/st...25734096027649