onu özellikle yazmışlar sabah 5 e kadar diye :)
Printable View
Komediler ülkesinde yaşıyoruz.Tiyatroyuda iktidar oynuyor...Demekki ülkede yaşam suçu çok işlemişizki bize bedel ödetiliyor.
Dün işbankasına gittim,aramızda bir arkadaşla konuşuyoruz,konu piyasa,gündemimiz dolar,Merkezin rezervinden bahsediyoruz,yahu dedik bir adam 110 milyar dolar rezervimiz var deyip havalara uçuyor,3-5 gün öncede eksi 50 milyar dolar rezervimiz varmış beni kandırmışlar nasıl der diyoruz,hemen bir aktrolmuş öyle olması gerekir lafımızın arasına girdi gözünlen gördünmü demesinmi,yalan bunlar inanmayın,islamda herşey 9'muş diye zırvalamaya başladı,kardeşim bak biz denileni söylüyoruz,yalan bunlar inanmayın,açtım videoyu gösterdim,bu kurgu dedi,hadi kardeşim yaylan buradan dedim,alın size bir ot,işte biz bu insanlarlan yaşıyoruz,onlar iktidarın halkı oluyor biz düşmanı:seyt:
Acı reçete
Geçilmeyen yollar, tüneller, köprülerin garanti ödemeleri için bütçeden bu yıl için ayrılan para 8.3 milyar TL idi...
Bütçeyi en iyi değerlendiren isimlerden Prof. Duran Bülbül'ü arıyorum. Yıl sonu itibarıyla şehir hastaneleri dahil müteahhitlere ödenecek rakamı soruyorum... "18.9 milyar TL'yi bulacak..." diyor...
Ölümü göze alıp pandemi ile mücadele eden, zor günlerde ekonomik olarak da teşvik edilmesi gereken, ancak, "koşullar nedeni ile iyileştirme yapılamayan" sağlık emekçilerinin ücretlerinin ve bakanlığın tüm harcama kalemlerinin yer aldığı tabloda 16 milyar TL yazıyor...
Müteahhitlere garanti ödemeleri için 18. 9 milyar TL ödeyecek AKP'nin Sağlık Bakanlığı bütçesi 16 milyar TL...
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/tuncay-mollaveisoglu/aci-recete-kimsesizlerin-namina-1791812
Reçete bayağı acı da, bu tutumla içirilen ilaç hiç bir işe yaramaz yan etki yapar.:rules:
Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven görevden alınarak yerine Medipol Üniversitesi rektörü Sabahattin Aydın atandı.
Söyliyim de başım belaya girsin di mi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O diil de bu halı saha işi çok iyi oldu....virüs falan kalmaz yakında...
Not: Saha çimen olursa sakıncası olmuyor...
Ben ikna oldum !!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Koca: "(Kovid-19 vakaları) İstanbul, İzmir, Bursa gibi büyük illerimizdeki artış trendi neredeyse bütün ülkeye yayılmış̧ durumdadır."
Sağlık Bakanı Koca: Gidişatı durdurubilmek için radikal tedbirlere başvurmak kaçınılmaz oldu-NTV
Bakan Koca, ''Virüs bulaştırıcılığından hiçbir şey kaybetmeden adeta kitlesel bulaşma dönemine geçti'' / Hürriyet
Dün tedbir alindi ya....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1270 lere geldik gene..burası zurna / zırt yeri..
hacım aşırı derecede düşük..herkes beklemeye geçti anlaşılan..
dövize bakarsak yarınki MB FAİZ İŞİNDEN fazla bir şey çıkmayacak gibi...
yükseliş dünkü 33 puanlık düşüşe tepki niteliğinde görünüyor.
Aynen,şu sıralar 1228,devamlı algıylan hareket eden borsa,yine bankalar önderlik ediyor
,diğer hisseler sürünüyor,peşi malum küt aşağıya,gitmeyenlerde düşüyor bu sefer,yani borsada istikrar yok,bizde mecbur ona uyarak günü birlik takılıyoruz,çünkü bu borsada kalıcı olunmaz ön görünmediği için...ytd.
Tedbirin kralı paradır....
Virüs olup veya filyasyonda olup 14 gün işe gelmeyenlerden bir miktar kesinti yap bak virüs kalıyormu...
Bu durumda hastalığını gizleyen meselesi çıkar onuda ispiyon edene çok değil 100 tl vererek halledersin ))))
https://i.hizliresim.com/W0J9vX.jpg
Aha buyurun radikal tedbirler bunlar, ulan çalışma saatleri en fazla 2 saat hadi bilemedim 3 saat farkeder.
Yoğunluk mesai saatinin düşmesiyle artar, o da bulaşma riskini artırır.
Dövme salonunu görmezden geliyorum, restoran, lokanta, kahve, cafe, bar, meyhanede bulaşan virüs orada bulaşmıyor amq!
Arabayla tek başınıza İstanbul'dan yola çıkamazsınız ama uçakla yüzlerce kişiyle seyahat edebilirsiniz demişler
alıntı
Anadolujet, 20 Kasım 2020 itibariyle hafta sonları saat 10:00-20:00 arası dışında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağından, yolcuların muaf olacağını bildirdi.
ÖĞLEN ARASI SONRASI
https://i.hizliresim.com/lRNZ6C.png
Link paylaşınca bir şey olur mu ki ne:)
https://eksisozluk.com/kifayetsiz-muhteris--67746
bir şey soracağım dostlar temettü sınırlaması hasebiyle temettü ödeyemeyen egeenin bu yıl için kalan ikinci taksit temettü ödemesi belirtilen sürenin sonunda verilecek diyordu peki yıl sonuna kadar bir karar çıkmazsa ne olacak?Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
ERDOĞAN: YÜKSEK FAİZDEN ARINDIRILMIŞ ÇOK SAYİDA DESTEK PAKETİNİ HAYATA GEÇİRDİK
18.11.2020 14:58:25 ERDOĞAN: ARTIK ÇOK DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE YATIRIMA, İSTİHDAMA, İHRACATA ODAKLANMAMIZ GEREKİYOR
18.11.2020 14:57:54 ERDOĞAN: YÜKSEK FAİZDEN ARINDIRILMIŞ ÇOK SAYİDA DESTEK PAKETİNİ HAYATA GEÇİRDİK
18.11.2020 14:55:32 ERDOĞAN: YÜKSEK FAİZE YATIRIMCIYI EZDİRMEMEMİZ GEREKİYOR
18.11.2020 14:55:17 ERDOĞAN: YÜKSEK FAİZLE, ÜRETİM, YATIRIM YAPAMAYIZ, İSTİHDAM SAĞLAYAMAYIZ
haydi merkez...gelde arttır faizi yada yeterince arttır..
18 Eylül tarihli Resmi Gazeteye göre kar payı ödemeleri 3 ay süre ile uzatıldı.
Yarınki MB kararı beğenilmeyecek....
Artırırsa ya çok artırdın, ya az artırdın denilecek...
Artırmazsa zaten geçmiş olsun, piyasa yine terse gelecek...
Bugünki Covid önlemini (saat 10 ile 20 saattleri arası serbest) görünce ne yapmak istediklerini anlayamıyorum
Erdoğan:
- Fiyat ve finansal istikrarı birlikte sağlayacağız
- Enflasyon en önemli önceliğimizdir
- Büyüme ve istihdam odaklı bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz
- Sorunları piyasa koşullarına uygun bir şekilde çözeceğiz
Korkudan artıramazlar....
Bağımsızız diyebilmek için biraz artıracaklar...
Yada Öncekilerin yaptığının (faizi artırmayıp,dünyanın kullanmadığını geç likitideyi artırdığı gib) versiyonunu değiştirecekler...
Her şartta piyasa beğenmeyecek....
Bakalım biste etkisi ne olacak...
Belkide babayiğit çıkıp dediklerini yaparlar ona da birşey diyemem ekip yeni göreceğiz...
bankalara alım gelmesi ile hacım arttı.. piyasa ya bizim kadar ( en azından benim kadar ) tedirgin değil yada bir şeyşeri saklamak gereği var..
neyimi ? bilemem...