Bu videoyu YouTube'da izleyin.
Yazan yere tıkla :)
facebook twitter gibi sosyal ağlara 10 ar milyon tl ceza kesilmiş.!
yabancı teknoloji hisse fonlarını etkilemesin ? :)
Her yer sessiz sakin.
Herkes mi beklemededir nedir yani? :)
Webster üstad,
%99 ihtimalle Damacana alır ve küreselci lüsiferyen satanistlerin egemenliği başlar,
Bir ihtimal senaryo var ve benim neden hala yeşil soğan stokladığımı anlatayım:
ihtimal var ki yakında ABD de iç savaş çıkacaktır. Evangelistlerin hepsi silahlandı, kiliselerde şeytan çıkarma ayinleri yapılıyor. Bu seçim netice ile sonuçlanmaz. Sonu kaos ve iç savaş .
Roma imparatorluğu da din savaşları yüzünden çökebilir. Lüsiferyenler vs Evangelistler
Benim planım Ocak sonuna kadar yeşil soğan taşımak ve sonra %100 fiziki Altın alıp çekirdek çitlemek! Ani bir yeşil soğan rallisi bekliyorum ama ölümden önceki son ralli son tango üstad.
Yeşil Soğan rallisi beklememin sebebi ABD nin güçlü olmasından değil, tüm dünya yeşil soğan ile trade ediyor, ama ABD de kaos olunca karar alınamayacak ve fiscal monetary stimulus paketleri çıkamayacak, kısa süre yeşil soğan kıtlığı olacak ve herkes yavaş yavaş yeşil soğanı global para birimi olarak kabul etme işini bırakacak. Bu iş en geç Şubata kadar sürecektir ve ondan sonra yeşil soğan kademe kademe paçavraya dönecektir. ABD diye bir ülke belki de tarih sahnesinden silinebilir.
benim portföy de zaten biliyorsun fon olarak sadece AFS taşıyorum. Sebebi bu süreçte ÇİN in tek kazanan olması senaryom.
Fiziki altın platin gümüş portföyüm demirbaş duruyor 5 senedir.
Sadece %25 lik yeşil soğanı günlük repo ile yukarıdaki senaryo gerçekleşirse diye kenarda tutuyorum.
Bu yukarıda yazdığım ZİHNİ SİNİR senaryosu belki de gerçekleşmeyebilir ama ihtimal hala masada diye yeşil soğanı komple altına dönüştürmedim. son bir atak olursa diye hala yedek kurşun tutuyorum, tetiği o zaman tırak diye acımadan çekerim, fiziki sarıkıza komple dönerim.
ABD'de rahipler halkı 'kötü ruhlardan kurtarmak' için toplu 'şeytan çıkarma' ayinleri yapıyor
https://tr.euronews.com/2020/11/02/a...inleri-yap-yor
webster üstad,
olur da Trump koltuğu sorunsuz bırakır ve hükümet düzgünce kurulur, iç savaş çıkmaz, o zaman aşağıdaki ZİHNİ SİNİR senaryo geçersiz olur, zaten 2 hafta içinde belli olur.
eğer ihtimal masadan tamamen kalkarsa o zaman yeşil soğanı Kasım sonunu beklemeden bozarım! çünkü fiscal monetary stimulus aniden gelir, ve yeşil soğan bolluğu olur, yeşil soğan altın karşısında çok hızlı çöp değerine düşer.
2,07 den verdi sonunda malum hisseyi. 17,39
Biden aldı.
NC , Pensilvanya daha bunları da kazanacak.
Trump 1000ali gibi kazanmadan kazandım dedi.
Nasdakk seçimi bekliyormuş çoştukça çoşuyor
Bu tweet iç savaş çıkacağının ve darbenin ilk işareti olabilir. Dikkatli okuyun.
https://twitter.com/MattMackowiak/st...380450309?s=20
Lan o nasıl bir değişim?
Biz de bile rakiplerine 3-5 oy değişim yapıyorlardı da hani "küsuratlı yazayım da salladığım anlaşılmasın" mantığıyla.
Biden dışında hepsi sabit kalmış he öyle mi? Biden'a 140-150 bin oy yazmışlar diğerleri ki Trump dahil bir (1) adet bile oy çıkmamış yani o geçen sürede?
Sarı pipiyi yedirmeyiz!
yazık...
ons baya bi rezil oldu.
ayakta uyuyor
yorgun.
kafasını kimin omzuna koysa itiyorlar.
Üstadlar,
Vertu hissesini nasıl bilirsiniz kalp gözünüzle bakın bakalım bir :) Bir arkadaş öyle dedi de dedim ustadlarla danışayım....
Faaliyet raporuna baktım da dikkatimi çeken şey bomonti elektriği hisse başı 1.6tlye almışlar ama şirket borsada 12tl civarından işlem görüyor. Ama küçük bir şirket hani pay satsa da pek gelir elde etmez vertu.
Şirket 3tl civarından bayağı kendi payını geri almış. Şu an 8tl.
Yazılım şirketleri var 2 tane. Unicorn olurlarsa patlayabilirler.
foça_beyi baksa iyi olur hisseye ama sanki fiyatlanmış gibi.
ytd.
Arkadaşlar muhtemelen içinizde borsada en yeni ve en aceminiz olan benim. Yorum yapacak ne uzmanlığı ne de haddi kendimde görürüm.
Ancak şunu emin bir şekilde söyleyebilirim ki tarihte hiç bir "tüyo" ne at yarışında ne iddaada ne de loto da tüyoyu alanlara kazandırmıştır. Borsada da bunun farklı olacağını düşünmüyorum.
Sizlere çevrenizden veya arkadaşlarınızdan veya herhangi bir yerden bir hisse hakkında "tüyo" gelmiş ise eğer bence bunun işaret ettiği tek şey elinizde o kağıt varsa satma zamanı geldiği, elinizde yoksa da kesinlikle uzak durmanız gerektiğidir.
Şu kısa zamanda binlerce KAP bildiriminden gördüğüm ve emin olduğum bir konu da "kağıdın sahiplerinin" zaten olacak olan olumlu yada olumsuz haberleri önceden haber aldığı ve fiyatlamanın da KAP'a bildirim düşene kadar yapıldığıdır.
Tüyo ve kağıt sahiplerinin aldığı haber birbirlerinden tamamen faklı iki olgudur. Bunları birbirine karıştırmazsak yaş tahtaya basmadan yolumuzda yürürüz.
Şu fakir kardeşinizin de konu hakkındaki görüşleri budur.
Saygılar efenim.
Önce kefirimi sonrada kımızımı içtim
Dolar gene 5,80 görünüyor.
Yarında probiotik şalgam suyunu deneyeceğim
Son durumu yazarım🙂
Kim aldi secimi myfinans ustadim
Sn sadece grafik in paylaştığı tweet sahibi tweet inj sildi. Sistemsel hataymis . Düzeltilmiş
ABD borsaları akıyor maşallah.
Böyle giderse AFT yarın efsane kâr yazacak gibi.
Minimum +%5 bekliyorum.