aynen öyle hocam saydığınız büyüklerin fiyatları genelde çoğundan iyi oluyor
Gercek enflasyonun en iyimser tahminle 30-35% arasinda oldugu bir donemde insanlar 18-19%'den paralarini niye baglarlar...
18.5 olsa ne olur, 20 olsa ne olur....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortalama olarak 25% gelir vergisi ödüyoruz..
Bir sey satinaldigimizda 18% vergi ödüyoruz...
Cebimizdeki paranin 35%'si enflasyonla uçup gidiyor..
Üçünü topla... ne çıktı 78 !!
Alinterimizin 22%'sinden faydalanabiliyoruz
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fibabankaa cığım kiraz hesap üst limitini 1.000.000 tl ye çıkartmış bilginize.
bunlar da bana özel faiz oranları. bana özel olduğu için bağladım :)
Ek 27130
O'nu bilmemde senin işinde kolay değil kardeş. Dolar başlığında her gelenin diline düşmüşsün. Necmettin Batırel misali arda gelse de şaakk diye 400 bin , 400 bin satsa yine nerde o 4 kitaplı 6 patlar diye kulağını çınlatan çok fanboyun var :)
Hele bir de dolar bozup pastırma yedim diye yazmışsın görgüsüz ayı buraya kaçtı diye yorumlar var epey arkandan, bence sen git orda namusunu temizle ilk adım senden gelsin. :kahkah:
Duyumlarima gore iluzyon hacmi inanilmaz artmis..
Allah sonumuzu hayreylesin deyip gittiydi adam.
Demek ki bi seyler biliyormus..
Syg,
Nerede çokluk ..... .....!![emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon hissettigimizden dusukmus[emoji2957][emoji39]
Odeabank mt fon alalım diyor ıop. İşbankası ile anlaşma yapmışlar daha iyi getirisi diyor
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar borsaya giren yeni yatırımcı sayısı 2 milyon 200 bin kişi bunlarin da ancak 220 000 i 100k ve üzeri yatırım yapan kişi yani işler söylendiği gibi değil yabancı girişi olmadan borsa yukselmez
Ikinci konu enflasyon bu sene 12,5 -13 arasında bir şey çıkar ki o da Tuik in dalaverasiyla çıkan rakamdır. Diycem o ki bu sene sonuna kadar 45 gunden fazla para baglanmaz tabi bu benim fikrim saygılar
Erdoğan: Faizleri tek haneli rakamlara indirmekte kararlıyız.
No comment.!!!:oleyo:
burgan temdit 50 dicez.aaaa niye pazarlık yapmadın dicek birisi 51 alabilirdin.ben o bir puanı tip olarak vericem :)
Evet guzel gibi
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IOP
Bakin garanti ne yapmis
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GUE
tek kisilik ppf (100 milyon TL)
Garanti kozainsaat iflas etmis.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%20 ile odeadan bağladığım parayı bugün çözdüm ve karşılaştığım muameleyi size anlatamam sanki bankaya zarar verdim! EFT ücreti dahi kestiler neymiş genel müdürlük sinirlenmiş :) temerrüde düşmüş bir bankayla çalışıp uykularım kaçacağına rayting i yüksek olan bankalarla %1 altına çalışıp rahat uyurum!
Para yatırınca iyi çekince kötü! Bu tip profesyonel olmayan bankalarla çalışırken 10 kez düşünmek lazım!
Bol kazançlar.!!