SPOT da BofA satışı artırdı, dün VİOP30 tarafında short azaltan bu kurum Spotta satıyor, ilginç işlemler!
https://i.hizliresim.com/6r35ziu.PNG
Printable View
SPOT da BofA satışı artırdı, dün VİOP30 tarafında short azaltan bu kurum Spotta satıyor, ilginç işlemler!
https://i.hizliresim.com/6r35ziu.PNG
5 lik kırmızı alan devam ediyor,..OFF
bu gün dünden daha kritik ve çok daha belirleyici,...
17x5=85 dk,....
12:20+1.25=13.45
bu günü belli edecek ikinci durum,
birinci durumda sabah satmış, 5 lik ve günlük desteğe kadar,..
ikinci durumda bu satış sonrası bir noktaya gelmeli ki bu saat dilimi 13:45 i gösteriyor,..
işte oradan ya tekrar satacak yada alacak,
bu çevrimin oluşabilmesi için de şu sıralar bir tepkiye çıkabilmesi gerekiyor,...bu tepki 13.45 te 10022.xx günlük kriterle ile buluşmalı,...çünkü 5 lik 13:45 te 10022.xx te olacak
Saat 11.58 civarında bir atraksiyon yaptı x30 ile x100, bunun dışında seansın başından beridir 2.5 saat boyunca düşen yatay piyasa var.
Portföyün ağa babası, demirbaşı Sise uzun zaman sonra ilk defa bu kadar işlem yapamadan, heyecansız ekran izliyorum...
ŞİŞE için,
HİGH
12.09 40.74
03.10 40.38
07.10 40.22
DİRENÇLER BU ŞEKİLDE,...12.09 BARI , 03.10 BARINA ATLAMA YAPIYOR, ARADAKİ TEPE OLUŞUMU GİYDİRİK,...
BU 3 BARDA ''C''ve ''L'' DEĞERLERİDE KENDİNE GÖRE DİKKATE ALABİLİRSİN,..YADA ARAYI SİLİP O ŞEKİLDE İZLEYEBİLİRSİN
öyle bir şey yaptı ki,...
kırmızı alan içinde 13:45 e yan yan ortaya doğru geliyor,...
iki taraf ta eşit mesafede olacak,...yani alta veya üste gidecek
hangisi emin olmayacağız,...ama indikatör söyleyecek,...
artık,
ON,
OFF
N (nötr)
https://i.hizliresim.com/hb5jlxr.jpg
13:45 beyaz ok lar
şimdi pala,
düşebiliyor,
yükselebiliyor,
yan yan gidebiliyor,..
hatta geriyede gidebiliyor,...örneğin şişe ve xu030 analizi,...birer geri örneği
10.022 seviyesine 100 puan fark var. Şu an xu030 9.925 ve eksi 1.2
Muazzam trade ve atraksiyonu bol dakikalar olur.
1 ve 5 likler kendini hazırladı gibi bakalım yarım saat içinde neler olacak.
alan zaten kırmızı,...aslen bir şey yazmaya gerek yok ama yön değişebilirmi diye birde durum vermeye çalışıyorum,...
teknik analiz yok diyorlar ya,
bu adamların elinde bir master sistem olmadan bunu yapamazlar, mümkün değil,...
ben onları bu denli yaklaşıp ölçebiliyorsam, bunun bir ölçüsü var demektir,...
konfeksiyon bile kumaşları keserken kat kat yapıp bir kalıp dahilinde kesiyor,....kalıp olmadan olmaz,...
palanın en büyük silahı zaman, mesela seans kapanınca çoğu kişi net görür ne olmuş anlar, ama anı yaşarken bu böyle değildir,...
trend kanalı bende çift çizgi ya, üstteki ni ölçü aldım bu defa,....aralarındaki puan farkı zamana yatınca 55 dk yapıyor,...
bunlar işin sonunda bu gün günlük kriter olan 10022.xx e ayarlılar,..
5 lik trend o saatlerde 13:45 ve 14:40 da orada oluyor,...buna göre zaman veriyorum, muhtemel hareket yeri olabilir diye,...
Sabahtan beridir 3 defa atraksiyon oldu ama hacimle gerçekleşen yükselişler yok bilakis düşüşlerde hacim patlaması yaşanıyor.
teknik analiz yoktur,
vob yapman,...
:)