Yaz kardeşim.
Forumdayiz biz bizeyiz.
Hepimize sabırlar.
Bu arada takasda fona gene mal.geliyor.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yaz kardeşim.
Forumdayiz biz bizeyiz.
Hepimize sabırlar.
Bu arada takasda fona gene mal.geliyor.
Sabah sövüyodum ama şimdi azda olsa gönlümüzü aldı. Deli ettin la bizi polho :)
https://i.hizliresim.com/5x4rktz.jpg
Beyler o malum hisselerin o iyi patronlari o güzel atlarına binip sktr olup gittiler bize Mehmet emin bey gerek. :)
Bir de hani derler ya çirkin kadın yoktur az votka vardir. Onun gibi borsada iyi patron yoktur çok saf ky vardır. Sasaymis, hektasmis, Kontrmatikmis gorecgiz patronlarını
Beni az buz tanıdınız bugün tekrardan aldım 11.91 den yine elimdeki orana göre 25/1 kadar ekleme yaptım. Buralardan bu donemde satmak isteyenin malını elimden geldiğince alırım siz sıkmayın ortaklar canınızı
Syn thyshine :) içerde misin?
HERŞEY hayal etmekle başlar😊😊😊
Hah şöyle :) sıkmayın canınızı alın elinize çayınızı Sasa,hektas,smartg, kntrm yorumlari okuyun, zamanında ulan ne gidiyor bizim ki gitmiyor dediklerinizi izleyin ama keyif için değil ders için izleyin. Artık moralinizi duzeltinde kartalla neye sahip olduğunuzu bilin ve kendinizi araştırmaya verin sizdende bir şeyler bekliyorum. Artık twerda aktif olurum buraya pek bakmiyorum açıkçası burada olumsuz yorum oluyor diye geliyordum millet yanılgıya düşmesin.
Ee bu haftada kap gelmedi inş piyasa düzeltme yaparken gelir
Bist katılım temettü endeksinde olmamız hissemize pozitivist yansır umarım. Ziraat yatırımın bir aydır hisseyi toplamasının nedeni bu olabilir mi ? Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
*21/11/2022 tarihinden itibaren "BIST Sürdürülebilirlik 25" ve "BIST Katılım Temettü" olmak üzere iki yeni endeks hesaplanmaya başlayacaktır.
Kapsamında yer alacak paylar, kod bilgileri ve başlangıç değerleri duyuru ekindeki tablolarda yer alan "BIST Sürdürülebilirlik 25" ve "BIST Katılım Temettü" endeksleri, 01/11/2022 tarihinden itibaren gün sonu verilerden, 21/11/2022 tarihinden itibaren ise eşanlı verilerden hesaplanacaktır.
***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Arkadaşlar konu dışı ama coin e girmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz? Farklı fikirleri merak ediyorum. Coin dünyası dışındaki insanlar özellikle
Kanka polho daha mı güvenliydi senelerce terste bıraktı bizi. Şuanda kripto dünyası türk borsasından daha stabil ve güvenli emin olabilirsin. Bnm sorum zamanlama anlamındaydı. Herkes kripto dünyasından tiksindiyse bir daha rlimi sürmem modundaysa giricem de o bakımdan :))
Piyasada ederi olup hak ettiği yere gitmeyen 3-5 hisseden biri. Bunun speği kadar kahpeesi bistte yok. Ulan 3-5 kişi kaldık şurda ne bekliyorsun bıkmadın artı piyasada eksi kapamalara
Gitmesini engelleyemiyorlar meaşşallah, ulan şubata çok var ya :)
50 tane tavanda hisse var bizimki saçını tarıyor soran olursa çok gitti 4 e katladı
Ne 4u kardes en en en en dibi al ;))) simdi biri cikar oyle der.
Borsaya bismillah diyen yeni arzlar 10a katladi.
Buysa hala 2017 deki dolar bazli zirvesinin yarisinda. SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun hepimizi korkutan depremi yasadik.
Istanbul derhal dönüşüme girmeli.
Bu kadar kiymetli bir arsa belediyede bu kadar bekletilmemeli.
Hemen konut projesine baslanip istanbul dönüşüme girmeli.
Sadece burasi degil İstanbulun her yeri dönüştürülmeli.
Heh şöyle kap at arada zındık 😅
Bağlı ortaklığı Polisan Kimya San. A.Ş.; yeni*reçine tesisinin faaliyete geçtiğini, yeni tesisin devreye girmesiyle üretim kapasitesinde*%30 artışın öngörüldüğünü, universal reaktörler ile birlikte yüksek katma değerli reçine üretimi gerçekleştirileceğini bildirdi.
Başka hisse olsa bir hafta tavan gider bizimki 1 tavan görür mü acaba ?
Hayırlı olsun. KAP ları seriye bağla artık elini korkak alıştırma
Yarına dikkat edin arkadaşlar… şiddetli bir gün olacak :)
11 aralık tarihine dikkat edin arkadaşlar. İyi ya da kötü mü olduğunu söyleyemem. Hep beraber göreceğiz. Ytd