https://www.youtube.com/watch?v=8gBWHXwjfY0
Printable View
İsrail Hava Kuvvetleri pilot fırlatma koltuğundaki üretim hatası nedeniyle envanterindeki F-35 jetlerinin uçuşlarını askıya aldı.
Şimdiye kadar resmi 10 tanesi düşen birçok yazılım ve mekanik sorunları olan platform için İngilizler de kalan siparişleri iptal etmişti.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Özellikle aile hekimlerinde şöyle bir psikoloji var.Şimdi biz bunun işe yaramadığını söylesek millete heyecanla gelin aşı olun dememizi nasıl açıklayacağız. Bu size büyük ders olsun.Hiçbir sorumluluğunuz yok. Tüm sorumluluk bilim kurulundadır. Bir daha da memur değil hekim olun.
Ahlak olmadan hiç bir şey olmaz. Sıradan insan için ahlak, dinden kaynaklanır. Korkunç bir kötülük var ortada. Korkunç...Alıntı:
Yaşar Uysal
@YasarUysalDEU
·
2s
Sadece “herkes çalıyor” derken dürüst olalım diyor. Bir dönemin özeti adeta. Böylesi bir ahlak anlayışı ile toplum olunur mu? Huzur ve adalet sağlanabilir mi? Oluşumunda katkısı olanlar, eserinizle övünebilir misiniz?
Suudi Veliaht Prens Salman Joe Biden'a yaptırım uyguladığını Arabistan’a girişini yasakladığını duyurdu.
Bu adam yüzüme gülümsüyor ve arkamdan beni en korkunç suçlarla suçluyor. Biden ile bir daha asla el sıkışmayacağıma ve onunla iş yapmayacağıma yemin ederim.
Twiter hareketlendi.Alıntı:
▪️Fransa parlamentosunda 100'den fazla vekil, Suriye'nin kuzeyinde uçuşa yasak bölge ilan edilmesini istediler.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
2s
Merkez Bankası Başkanı Prof.Dr. Şahap Kavcıoğlu:"Döviz hastalığı var. Dediğim gibi herkes döviz alma yolunda" dedi.
Hastalığın nedeni nedir acaba?
Hükümetin uyguladığı ekonomi politikaları olmasın...
Alıntı:
İlker Kocael
@ilker_kocael
Yayınevimizin sosyal medya hesaplarını yönetmek üzere İsveççe bilen, en az 12 yıl Havana'da yaşamış, iş makinesi ehliyeti sahibi, askerliğini korgeneral olarak yapmış, en az üç filmin yapımcılığını üstlenmiş, videolardaki gibi yarım saatte elleriyle toprağı kazarak havuzlu ev yap
İlker Kocael
@ilker_kocael
·
14s
@ilker_kocael
adlı kişiye yanıt olarak
NOT: Gönüllü bir pozisyondur.
Alıntı:
İlker Kocael
@ilker_kocael
Yayınevimizin sosyal medya hesaplarını yönetmek üzere İsveççe bilen, en az 12 yıl Havana'da yaşamış, iş makinesi ehliyeti sahibi, askerliğini korgeneral olarak yapmış, en az üç filmin yapımcılığını üstlenmiş, videolardaki gibi yarım saatte elleriyle toprağı kazarak havuzlu ev yap
İlker Kocael
@ilker_kocael
·
14s
@ilker_kocael
adlı kişiye yanıt olarak
NOT: Gönüllü bir pozisyondur.
Çin Donanması’nın Tayvan deniz sınırını geçtiği haberleri düşüyor.
Teyit edilmiş değil. Teyit bekliyoruz.
“Kesin olan şu ki halklar uzun vadede, yönetim biçimleri onları ne yaptıysa odurlar: savaşçı, yurttaş, yönetim istediğinde insan; canı istediğinde ayak takımı, rezil insanlar.”
Rousseau
Çin Hava Kuvvetleri: “Çin hükûmetini ve ülkenin bütünlüğünü korumak için Tayvan Adası üzerinde düzenli uçuşa geçiyoruz.”
https://i.hizliresim.com/1b76giz.jpg
...........................................
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
12s
Sakın ha! Pcr yaptırmayın, zıkkım mRna yı olmayın, uzun süreli maske asla takmayın
Ihlamur için, Ginko için, curcumin ve propolis kullanın
İşe yaramayan antiviral ilaçlardan uzak kalın.
Bakanlığın bu sefer iyi direndiğini düşünüyorum. Umarım öyledir.
UzmDrOrhan Kara
@UzmDrOrhanKara
·
9s
Yoğun bakımcılara sesleniyorum:
Covid yoğun bakım hastalığı değildir.
Viral bir enfeksiyon hastalığıdır.
Yanlış tedavi sebebiyle enkaza dönüştüğü için size geliyor.
Covidlinin öksürüğü ile uğraşmayın.
Siz palyatif bakımınızı yapın. Anlayamazsınız.
Anlayamadınız zaten.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisi (Kongre) Başkanı Nancy Pelosi; Singapur, Malezya, Güney Kore ve Japonya'yı ziyaret edecek.
Rota dün itibarıyla değişti.
Çin medyası: "Yetkililer, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'yi taşıyan uçağın Tayvan'a iniş yapmaması için uçağın düşürülmesi dâhil bütün tedbirlerin alındığını kaydetti."
Britanyalıların yaklaşık %10'u benzin fiyatları nedeniyle tatil planlarından vazgeçti..
Murat AĞIREL
@muratagirel
·
5s
Cemevlerine saldıran şahıs 1998 Kars doğumlu İzmir’de yaşıyor.
İfadesine göre İzmir’den Ankara’ya geliyor ve geldiği gün üç yere saldırıda bulunuyor.
Neden yaptığı,kimin yaptırdığı sorusuna “İllimunati” yaptırdı cevabını vermiş.
Gerçek faillere ulaşılmasın diye dalga geçiyor!
Hava kuvvetlerini yenilemek ve güçlendirmek isteyen Bangladeş ordusu Türkiye'den Hürkuş ve Hurjet gibi egitim/hafif saldırı uçakları da alabilir.Alıntı:
Yusuf Akbaba
@ssysfakb
Bangladeş'in Türkiye'den;
Hava Savunma sistemi
Ek kasırga roketleri
Anti tank füzeleri
Farklı tiplerde İHA sistemleri
Farklı tiplerde anti dron sistemleri
Elektronik harp sistemleri
Zırhlı araçlar
Farklı tip ve boyda deniz platformları alımları ilerleyen günlerde netleşecek.
Bangladeş'in savunma sanayii alanında yüzünü Türkiye'ye dönmesi iki ülkeye ilişkilerini de tarihin en iyi seviyesine çıkaracaktır.
Kosova'dan iyi haberler gelmiyor. Arnavut Milliyetçiliği Balkanları patlatabilir.Alıntı:
🔴 Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: "Kosovalı Sırplar daha fazla zulme tahammül etmeyecek".
Sırp Ordusunun Kosova Sınırını geçtiği haberleri de var. Sınıra konuşlandı haberleri de var.
Sırp Ordusunun sınırı geçtiğini sanmıyorum, sınır ihlalleri vardır, sınır çatışmaları da olabilir. Sırp Ordusu sınırda. Yüksek ihtimal saldıracaklar.
Sırp Ordusunun Kosova Sınırını geçtiği haberleri de var. Sınıra konuşlandı haberleri de var.
Sırp Ordusunun sınırı geçtiğini sanmıyorum, sınır ihlalleri vardır, sınır çatışmaları da olabilir. Sırp Ordusu sınırda. Yüksek ihtimal saldıracaklar.
Kosova Mitroviçe'de sirenler çalıyor...
Çinde savaş çıkar mı usta
https://www.yenisafak.com/foto-galer...2067331?page=1
Alıntı:
Siirt’te 'yer altından ses geliyor' iddialarına AFAD'dan inceleme
İlginç haber...Alıntı:
Bazı köylüler de özellikle gece saatlerinde ses geldiğini ve köyün yakınındaki baraj suyunun boşlukları doldurduğunu ve sesin o nedenle geldiğini düşündüklerini söyledi.
Bilmiyorum. Bugün Pelosi'nin uçağı Tayvan'a gelse, uçağı düşüreceklerdi. Savaşın çıkması için Çin'in saldırması gerekiyor. Çünkü nükleer silahlar kullanılacak. Milyarlarca insan ölecek. Bu katliam sonrasında hayat yine devam edecek. Çocuklar yine okullara gidecekler. Okula giden çocuklarına, tarih diye anlatacakları masalları ayarlıyorlar bence.
Önce bize Çin saldırdı, biz de kendimizi koruduk diyeceklerdir. Bunun doğruluğu olmalı, işi kılıfına uydurmalılar.
Hava Forum
@HavaForum
·
5s
Bu gece yarısı rüzgar çok az. İstanbul'da nem %97 seviyelerine kadar çıkacak. İstanbullular kendinizi bu geceki bunalıma hazırlayın. Bu gece farklı bir gece...
#SONDAKİKA
🔴 Sırbistan-Kosova sınırında yaşanan çatışmalarda yaralanan Kosova askerleri, Mitrovica devlet hastanesine sevk ediliyor.
🔴Kosova, Sırbistan'a saldırmaya hazırlanıyor.
-Rus haberi ajansı TASS
https://i.hizliresim.com/o8fjamn.jpg
Alman Vakıflarını ilk kez duyuran kimdi?Alıntı:
🎙 Muhbir
@ajans_muhbir
·
8s
‘Türk’ yerine ‘Türkiyeli’ ifadesini kullanan sitenin sahibi Kemal Göktaş’ın Alman vakfı Heinrich Böll ile bağlantısı şıktı.
Necip Hablemitoğlu.
Analez yanlış...Alıntı:
Ugur Tutar 🇹🇷
@UgurTutarTR
·
56d
Rusya mevcut şartlarda Sırplara yardım edemez.
Eğer savaş olursa NATO Ukrayna'da yapamadığını Sırbistan'da yapar.
Sırplar çok ezilirler.
NATO'nun ve ABD'nin gövde gösterisine ihtiyacı var. Hele ki Tayvan da yaptıkları R'dan sonra.
Alıntı:
falso
@hayvanciIik
Kendi adıma, covid'in kalp ritm bozukluğu yapmadığını ama biontech'in yaptığını söyleyebilirim... Elimde aşı öncesi sonrası ve covid öncesi sonrası dönemlere ait üç yıllık sürekli kalp ritmi ölçüm verisi var...
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019...ocarditis.htmlAlıntı:
Özetle, aşı öncesi hiç olmayan bir sorun aşı sonrası ortaya çıktı, ikinci dozdan iki ay sonra geçti... İkinci dozdan bir yıl sonra covid oldum, ne covid süresince, ne de sonrasında böyle bir sorunum olmadı...
Bu öyle komplo teorisi falan da değil, cdc sitesinde bile aşıdan sonra kalp ritmi düzensizliği görüldüğü yazıyor. Ben şahsen bu yan etkinin daha yaygın olduğunu, yan etki raporlamanın karmaşıklığı sebebi ile eksik raporlandığını düşünüyorum.
Alıntı:
Esas sorun şuradaki durum zaten, bizdeki "uzmanlar" bu konuyu hiç açmıyorlar... Haşa aşıyla ilgisi olduğunu söylemek küfre giriyor...
Alıntı:
Demek covid geçiren, geçirmeyen herkeste, önce yaşlılarda başlayan, sonra genç nüfusa yayılan, kalp çarpıntısı, nefes darlığı gibi problemler görülmeye başladı... Covid geçirmekten bağımsız önce yaşlılara sonra daha genç nüfusa uygulanan ne vardı ki...
https://twitter.com/hayvanciIik/stat...32506325385216 linkte video var.
https://twitter.com/igorsushko/statu...31854574297091Alıntı:
Igor Sushko
@igorsushko
#KOSOVO: Reportedly, shots have just been fired from #Serbia into Kosovo at the border. Earlier, a convoy of over 1,000 law enforcement vehicles was sent to the border in Kosovo.
Dogu Beyazitli ve aşiret olabilirler, mafya da olabilirler.Alıntı:
Emir
@Dr_Emirsedat
Sırf 50 bin lira alacağı için 18 yaşındaki #zehrabayır'ı canice katleden milas selimiye Özkul gazino sahibi Emin İlter ve yegenleri İlimder İlter ile Ömer İlter..
Suçu yegenleri üstlendiği için gazino sahibi Ömer İlter serbest bırakılmış.
Böyle adaletin ta...
#SeçimSeninTürkiye
Ey Devlet gücünü göster.