En son 1 lira temettü vermiş işbir
Printable View
iyi güzel bi kağıt belkide bu pazarın en sağlam hissesi ancak oyuncusu yok gibi güçlü biri gelse tahtasına o zaman fiyata yansıyan bir durum olurdu
Egeen 66 tl verdi ne oldu? 740-530:210 tl zirveden ekside. Artık sadece sabır gerisi teknikmiş temelmiş grafikmiş hikaye. İŞBİR her şeye rağmen birazda konumu itibariyle çok iyi duruyor diyebiliriz. İnşallah bu süreci buralarda atlatırız. Yeni bir süreçte ise artık her şey İŞBİR'e göre şekillenir.
Su akar yolunu bulur kağıt 520 ila 600 arasında gıdıp gelıyor
Yuh ötesi o şeref yoksunu 4 lota kağıdı taban yapmış yazık tek kelime yazık. Madem olağanüstü bir durum yaşanıyor kapatın piyasayı milleti batırmayın. Yükselen hisselere bakın tam bir algı galiba yolun sonu görünüyor. Bu devran böyle gitmeyecek. Akıllılar yaşayacak akılsızlar ölüp gidecek.
iyi direnıyordu dayanamayıp bozuldu umarım yenıden toparlanma şansı olur
Bugün hacim güzel, bakalım haftaya ne yapacak?
Hacmi iyiydi umarım haftaya toparlanır
şirketin sahip olduğu gayrimenkulleri bulabileceğim bir link var mıdır değerli ortaklar?
23 senedir borsadayım, bu kadar uzun süreli dikine sert düşüş hatırlamıyorum, çok kötü...
O kadar belliki dibe bilinçli yüklü satıs gönderıyor kendı kendıne ıslem yapıyor bırılerı satsın dıye yahu 615 malıyetım kım burada satıs yapar pyasadakı düşüşü kullanıp düşükten almak için tahtayı mahvediyor bıraksa kımse zaten satmaz dolasıyla hıc olmazsa düşüş olmazdı yazık günah böyle zamanlarda öyle olurki inş biri çıkıp alırda baka kalır
Yapacak bir şey yok yeniden maçın başlamasını bekleyeceğiz. Sahipsiziz vesselam.
Boşverin yönetim gece gündüz demeden çalışıyor
Bugün de -10 yiyor böyle giderse 0 olur lanet hisse
Bu şirketin fabrikası Wuhan şehrinde mi, ne oldu da bu kadar düşecek?
YTD
Bu şirketi seven bir tane delikanlı hissedarı yokmu Allah aşkına..
bir kez olsun kağıdınızın arkasında durun yahu.:(
Adam piyasanın zaafını çok güzel kullanıyor. 17 lotla taban. Alan alıyor da satan öküz hala niçin bu fiyatlara satıyor anlamış değilim. Bu saatten sonra bu tuvalet kağıdına satış yazmak akıl sağlığı yerinde insanların yapacağı bir iş olmamalı. Yinede her şeye rağmen yazdıklarım beni bağlar asla yatırım tavsiyesi değildir.
Evet yinede bir çoğumuz hangi sahada top oynadığımızı biliyoruz. sakatlanmak bir kazaya uğramak elbette olacak. Olacakta satanın da ya portföy boşaltması yada yüklü satışı olmalı değil mi? Bu ne ya Allah aşkına toplam 1000 lotla hisse %50 değer kaybetti. Yatırım yaptığımız Holding hissesimi yoksa köy bakkalımı!
Artık şu tabanı boz hisseyi ne hale getirdiler.
Paraşütsüz düşme mantıksız.:Sad:
Ek 24485
Dönüşüde hızlı olacaktır.YTD
Geçen sene yaptığı hareketi nerdeyse 2 haftada eritti.Umarım bu tahtanın bir sahibi vardır ve istediği kadar toplamıştır artık.Teknik olarak buradan dönmesi lazım .
229'a çıkardığım maliyetimi yükseltmek istemiyorum. Bir yanımda geç kalırsın diyor. İkilem içerisinde elim ne alıma gidiyor nede beklemeye cesaretim var. Yalnız şu günlerde en büyük ihtiyacımız sağlık. Allah bu milleti korusun gerisi teferruat para kazanılır da kaybedilir de.
Amin.Şahsi fikrim 3 hissem var 3 ündende bu fiyatlardan alıcı olurum.En azından paçal olarak
Eşleşme verebilen barmı.
Bu tahtada spek filan yok.Şirketin kendisi var. Oda iş yat.Ara ara topluyorlar.Gerekli toplamayı yaptıktan sonra ben borsadan çıkıyorum 280 liradan ayrılma hakkı veriyorum diyebilir..Bu tahtada spek olsaydı dünkü dipteki 550 lot ile bugünkü 350 kotu kaçırmazdı.En azından dibi bozmaz ama belli bir miktarını alırdı.
Düzenli olarak kademeli yükselişi açıklamaz bu.Borsadan çıkacaklarını sanmam.Şu an için çıkış fiyatı çok yüksek kalır.Bu işi 2 sene önce yapsalar yarı fiyatına yaparlardı.
Bir yıl kadar önce şirketi arayıp böyle bir niyetiniz var mı diye sorduğumda yetkili bana sok ya böyle bir başvurularının olduğunu fakat spk nın bunu kabul etmediğini söyledi.Bence bunların kafasında sip ten borsaya açılıp Avrupa'daki küçük hissedarlardaki hisseleri toplamaktı.Diğer gibi şimdiye kadar borsada büyümeyi düşünselerdi sermaye artırımı yaparlardı.
İki gündür toplayan İş yat.Beni bu kağıt için acaba bir şeyler olur mu dedirten fonların aldığı 4000 lot hisse.(OYAK yatırım üzerinden.)
O zaman iş değişir.Bakmak lazım ama açıklık oranı %5 ten az olmalı diye bilşyorum.Bunlar için ekstra bir durum söz konusu.Oda hisseler kaydi değil.Yani önce tüm hissedarları bulup olayı kayıtlı hale getirecekler sonra toplayacaklar.Anca o zaman.Benim bildiğim bu şekilde.Umarım beceremezler.
Benimde demek istediği o hisseleri kaydileştirmenin yolu borsa.Diğer gibi bu kadar dağınık hissedarları tek tek nasıl bulacaklar.Zaten kaydileştirme için süre belirlediler.Mshkeme bunu reddetti.Çünkü 8 yıldır bu kadar kara yedek akçeye rağmen sermaye artırımı yapmalarının mantıksal izahı yok.
Kapanış tabandan olsada.. bozulmuş görünüyor.
354.80 alışta Yarın dön artık. Son takas durumunu atacak
olan arkadaşa şimdiden tşk'ler.:)
Hocam pöip te malesef bu sorun var.Kaydileştirme olayını mahkeme iptal etmeseydi büyük hak kayıpları olacaktı ve bu insanlar emellerine ulaşacaktı.Sermaye için bence fazla dayanaöayacaklar.
Adamların kottan çıkıyoruz gibi söylentisi bile bu hisseyi aklın almayacağı bir noktaya götürür. Buna cesaret edemezler. Kaydilik ise bu sekilde biraz daha fazla uzar. Rakam ne zaman dört haneli olur işte o zaman sandıkdaki hisseler gün yüzüne çıkar. Biz küçük yatırımcılar ne zaman satış yönlü işlemlerden vaz geçersek bir süre sonra süreç lehimize döner. Daha az maliyetle daha fazla hisse sahibi oluruz. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir çoğumuz bu hisseden ihya oluruz. Zaman tek ihtiyacımız zaman....
İstiraklerine bakiyorum;isbir sentetik sermayesi bizi alir katlar havaya atar geri tutar:) kafamda deli sorular
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi