pala nın eli uzunsa ne yapmalı diye sorduk biz çömezler yıl 1993
"cebi derin dik" dedi hacıhüsrevli duayen..yaşıyorsa Allah sağlık versin...vefat ettiyse mekanı cennet olsun.
y.t.d.
Printable View
pala nın eli uzunsa ne yapmalı diye sorduk biz çömezler yıl 1993
"cebi derin dik" dedi hacıhüsrevli duayen..yaşıyorsa Allah sağlık versin...vefat ettiyse mekanı cennet olsun.
y.t.d.
halkı bilmemde vakıf kitlicek...
bugün aksam seansı var mı ?
kolay gelsin
metin68 dışında herkes long mu şimdi.
ben örn 100 k hissem var 1 tane short var 5 -7 bin puan yükselirse 1 tane daha ekliyorum shorta.
düşerse voptakini kar al yapıyorum hisseler sabit. tekrar yükselirse 5 bin puan yine yerine koyuyorum
shortlar öylece kalmıyor
rakmları salladım.
böylece elimi hep rahat hissediyorum
:drunk::drunk:
Malımı sabahtan aldım.
Palagiller sol tarafta
vede ciddi boyutta
ama sadece 0,40 eksideyiz
bi terslik var gibi :plc:
https://i.hizliresim.com/efnadt7.PNG
bunu yaparken önemli olan şu. yükselecek düzgün hisse bulmak.
yoksa bu taktik pekde işe yaramayabilir.
mesela bucim düşsse diye çok bakıyorum ama düşmüyor :he:
mal alırken kazanılıyor
Al işte yine fışkırttırdı, la olm pala dışarısı göçtü, daxın şoförü kamyondan aşa atladı, hiç korku yokmi sende
borsa çıkabilir 4 5 bin de olabilir ama şu an da long olacak hiç bir sebep yok fakat işte tek elden yönetildiğinden ne yöne isterlerse o yöne gidiyor sağlıklı bir piyasa yok..
Suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımlarda ismi geçen Ünsal Ban gözaltına alındı.
Sabah'ın haberine göre yakalama kararı olan Ünsal Ban deniz yoluyla yurtdışına kaçmaya çalışırken Muğla Milas'ta yakalandı.
bence eksi makas çarşamba kapanışının yorumu.
satmıyor ama ayın 24-26 sında oluşan 2 ayı barını da ihlal etmiyor. mümkün olduğu kadar poz kapatıp peşine güzel gömebilir.
sıktın pala biraz hareket getir yaw
mıy mıy mıy:drunk::drunk:
Bize saçma geliyor ama yaklaşık 60bin ceton uzl. ya gidecek, bu vade başı 2400 lerden ort. lönk poz. u olsa 3400 den uzlaşsa, kim bilir parasını ne kadar daha katlamış olucak.. Belki diğer vadede düşerken kazanırlar belli olmaz bu işler tamamen badem ekibine bağlı, teknik meknik yok, bam bam
açılan bir gül gibi ...ömür gibi....
Bir yıl içinde kaç iş günü KIRMIZI yakıyor borsa..
Yada ekside geçirdiği süre nin artı da geçirdiği süreye oranı nedir..
Nasıl bazı başka şeyler yasaklandı ise memlekette short ve düşüş de yasaklandı zaten de , millet hala uyanamadı..
Şimdi buradan salsa misal saat 5 de başlasa seansı eksi 5 ile kapasa..
etti 1 saat..
Yarın da sabah açılışda bi eksi 5 ...etti 2 saat..zınkkk...bitti..!!
Yakaladın yakaladın..Hem üstte doğru yerde short olabileceksin hemde tam dipte kapayabileceksin kiiiiii..
Zaten Sonra günlerce saatlerce yeşil..
https://i.hizliresim.com/ieucg4v.png
Normal bi grafik mi bu..?
Hacim yapıyorlar kendi tahtaları ile ,
bence oyun yeni başlıyor 15-16 barı yönü belirler.
Herifler bir aydır ereğli yi yatayda süründürdü, endekisi ise fizana çıkarttı.
Geçen sene dediğim olay vizyona girdi.
Senin hisse yükselmeye billur ama viob mecbur yükselir.
Vob yapmayın batarsınız.
alıcı geldikçe basıyolar gibi bir izlenim bıraktı bende :drunk::drunk:
hadi ulen cimsa dik bayragı 5 ten sonra :))
prkme yine tavan ah ulan son yıllarda ki en byük pısmanlgım :((
Büyük düzeltme bitti mi :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 yıllık düşen trende bile degememiş borsamızda eksi yasakmış...:rules:
bu grafiğin neresinde artı...
dünyanın en değersiz parasıyla bakarsan hep artı görürsün...
at gözlüğünü çıkarıp gerçekleri görmek istersen gerçekler aşağıda...
5 yıldır bokunda debelenen bist...
https://i.hizliresim.com/jyegzad.jpg
Hafta sonu bildiğimiz tahmin ettiğimiz bütün pislikler gün yüzüne çıkmış siz hala yok şu şu hisseler kazandıracak bir on gidecek diyorsunuz.Bu Türk milleti akıllanmaz.Adamlar düpedüz her piyasada tezgah kurmuşlar sistematik olarak Türk halkı soyuluyor aloo sesim geliyor mu?
Yıllarınız çalındı farkında mısınız?Hisseler siz satınca gider.En iyi ihtimalle 5-10 yıl arası bir hissede sabit kalırsanız belki enflasyon karşısında ezdirmezsiniz parayı o da milyonda bir ihtimal.Sizi öldü sayarlar işte o yüzden paranızı iade ederler o kadar
Bugünü yeşil kapatırsa çarşamba da yeşil, kırmızı kapatırsa çarşamba da kırmızı yapacak diye düşünüyorum..