Halkın davası olmaz derler.
Yok o başkaydı.
Bu arada haber yok.
Tamam.
Printable View
https://i.hizliresim.com/iw56ntk.png
Dow 200 günlük ortalama üzerinde haftalık kapanışlarda ,
önümüzdeki hafta olağan dışı haberler duymazsak borsalarda dip çalışması beklerim.33000-33500 ok bölgesi gündeme gelir. bilanço dönemi
biz dahil.
Bu banka rallisi ayarımızı bozdu..
Kamular geldiği yere yaklaşacak gibi.
Ya özelleri nereden yerine koyacağız..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence Ereğlidlr.
Böyük Şehirden köye
Pardon vioptan temettü ye yerleşecek huzur arayacaktır
.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadeli hisse hesaplamalarıma göre durum aşağıda.
Dikkat çeken
ISCTR yeni vadeye çok taşınmamış.
GUBRF'de sıra dışı pozisyon var, orada bir şeylerin hazırlığı olabilir. Yeni oyun arbitrajcılara hisse taşıtmak olabilir.
https://i.hizliresim.com/m52x1xk.jpg
Yalnız sayko abi gene bildi.
Nasil bir sayımsa adam tarih veriyor.
CrfsaRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow yardırmış...
MGK Bildirisi: "Kıbrıs Türklerinin haklarının savunulması faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanarak, tüm ülkeler KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya davet edilmiştir." -AA
MGK Bildirisinden:"Yunanistan'ın beyhude çabalarına karşı milletimizin menfaatlerinin muhafazası için her türlü meşru yöntem ve aracı kullanmaktan imtina etmeyeceğimiz vurgulandı."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ciddi dönüşümde meyvesini ne zaman alır millete yedirir mi bilmem? Sana bana kısmı ile market açtırıyor. Bir ayda hareketi var ama uzun soluklu iş... Temettucu işine dönmesin sonrada..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abi ben sadece ereğli gibi derinliği olan senetler hakkında kelam edebiliyorum.(o bile sınırlı)zaten farkındaysanız çoğu yazdığımıda siliyorum .
34 yıldır o kadar olay geçtiki başımdan....bazen dayanamıyorum yazıyorum sonra azıcık aşım kaygısız başım deyip siliyorum.
ot böcek hakkında paylaşımlarım hep.bir de çok abartılı mantık hataları olursa.:(
ot böcek demişken .kış geliyor.ve kış çileği tad olarak mükemmeldir.
https://i.hizliresim.com/pi40w9f.jpg
Akşam pazarı ucuzluğunda mal alan, sabah açılışla yüzde biri cebe koydu, bedava para :drunk:
Kapanış ne olur bilemeyiz, bize gösterilen şimdilik bu kadar :he:
ben çilekden para kazanmaya başlayıncaya kadar ...şu an gübreyi istifleyip sene sonu stok karı yazan benden çok kazanıyor.:(.
not:böle dolaylı yoldan yazabiliyorum ama :)
Sağol BIST konusunda başarılı olmam kolay..
Zor olan zaten başarız olmak bu dönemde..
Adamlar açık açık düşürmeyecez bu borsayı diyorlar ken çıkıpda TA aşşa hedef verenler kendini sorgulamalı zaten..
O yüzden benim ki büyük bi başarı değil aslında..
FED konusunda..
2008 de bütün dünyayı ters köşe yaptılar..
Hem önce lehman konusunda gevşek davrandılar (kurtarılabilirdi)
sonrada tetikçileri end of the capitalism şarkısı söylerken haşırt diye çıkarıp 4 trilyon dolar koydular masaya..
deniz hocanın topiğine de yazdım..FED kukladır..Büyük balinaların kuklası.
Poz alırlar..
FED gereğini yapar..
Şu son 2 aylık 0 ve 0.1 lik enflasyon verisi dikkat edilirse kimsenin ağzında değil..
Geçen sonbahar 0.4 0.6 aylık gelirken FED efendi geçici geçici diye sayıklıyordu..
0 ve 0.1 gelmiş bizim FED aslan ları oynuyor..heytt beaaa yavrum..
[QUOTE=sindoma53;6120880]Sindoma bu bilgiye TA ile ulaşmamıştın hatırlatırım
krdmd de satış vardı sende onu yazdın..
Ona binaen zaten zirvelerde idik teşekkür ettik (güzel bi bilgi yorum idi)
TA diye bişi yoktur..
O verdiğin grafik çorbaları ile anca günlük tırtık çılık yapılabilirse yapılır..
Kaldıki eğer TA varsa sana 6 ay sonrası için endeks tahmine girelim dediğimde hık mık ettin..
TA varsa 5 dk lık grafikde de vardır 6 aylık da da..
Büyük paranın ayak izi değil miydi TA..
Büyük para 5 dk lıklarda mı pozisyon alıyor..??
Yaz 2023 bahar ayları..
Endeks için tahminin?
Erdoğan: Enflasyondan çok faize bakıyorum. Faiz %12'ye indi, yukarıya çıkmak yok. Daha da aşağı inecek.
bizim benjaminler dahada çıkacak demek...
enflasyon umrumda değil diyor...
geri dönmek inan işten değil
hani var ya tutamazsın kendini
bir ümitle ya olursa dersin hep
bile bile her şeyin bittiğini
sonradan kork sonradan kork
ayrılıklar an ve an akıp gider
zaman sana aldırmadan
Vıob 5 dk tobp yaptı ve boyun çizgisinş kırarak üste kapadı. Yarın iyi bir açılış olacak ve davamı gelebilir gbi
Sayımı sonucu kesin bilmiyoruz ama ihtimali çok yüksek diye paylaşıyorum kuşlu sitede de yazmıştım Pazartesi veya Salı son dip olacak diye şimdilik oda tutmuş gibi duruyor .
Darısı BİST’in dibini tutturmaya nasip etsin
aynen, artı açılış garanti gibi görünüyor, zaten akbnk-isctr falan kapanış eşleşmesini 5-10 kademe aşağıdan yaptı, maliyet gapı var, yüzde 1-2 artı açsa anca doldurur, o kısmı sorun değil biraz daha gider alıcı çekmek için, ama en fazla o olur.. ben her yukarı atağı açık fırsatı olarak izlemeye devam edicem yarın da
eylül vade büyük bi fırtına yaşandı, öyle böyle değil, sağlam karkışlama oldu, aracı kurumlarada bazı hesaplar sıkıştı eksi bakiyeler oluştu, ve şöyle bi şey var ki, eksiye düşenlerin başka tahtalarda malları da var, misal akderenin thyao yüklü malı varsa ve nakite dönmesi gerekiyorsa o malı da satmaya çalışabilir.. bu da satış baskısı yaratıyor ister istemez, bi de aylık taşınan pozisyonların aysonu uzlaşma eşleşmesine doğru genelde satıcılı oynandığı da düşünürsek, satıcılı oyun yarın da devam eder
dow dönmüş, dow +2 falan yemezler.. dow ne lan :whistling:
Borsadaki son spekülasyon en ince detayına kadar inceleniyormuş, sonra kamuoyuna açıklama yapılacakmış.
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Yıl sonuna kadar faizi tek haneli rakama indirmeliyiz.
:bravo: İşte bu.. matbaacılar tutar kismi geniş fatura basmaktan köşe olacak.. var mı matbaa hissesi ?
[IMG]https://resmim.net/cdn/2022/09/28/7gZdc.png[/IMG]
Let's dance
Put on your red shoes and dance the blues
Let's dance
To the song they're playin' on the radio
Let's sway
While color lights up your face
Let's sway
Sway through the crowd to an empty space
If you say run
I'll run with you
And if you say hide
We'll hide
Because my love for you
Would break my heart in two
If you should fall into my arms
And tremble like a flower
Let's dance
Let's dance
For fear your grace should fall
Let's dance
For fear tonight is all
Let's sway
You could look into my eyes
Let's sway
Under the moonlight, this serious moonlight
And if you say run
I'll run with you
And if you say hide
We'll hide
Because my love for you
Would break my heart in two
If you should fall into my arms
And tremble like a flower
Let's dance
Put on your red shoes and dance the blues
Let's sway
Under the moonlight, this serious moonlight
Let's dance
Let's dance
Let's dance, dance, dance
https://youtu.be/VbD_kBJc_gI
ayakkabılar FLO 'dan mı dedem
yok öyle değil. EROS'un dipten kalktığı bir bölge var oraya bakacan grafikte, sufi sufi odaklanarak. o bölgenin ağırlıklı ortalama fiyatına bakarsın. sonra tepede salındığı bölge tespt edip oraya da aynı işlemi yaparsın. Hareketli ortalama ile işin yok bu dediğimde !
https://www.youtube.com/watch?v=1ti2YCFgCoI
of be lucky abim.Hep mi damardan girecen.Atla uçağa gel yakınlardaysan. Dünyanın herhangi bir yeri Adana ya uzak değil diyorlar .uçan demir kuşlar varmış.