Hadi be galip 2,60 lara cikarki hisseyi millet bedelliye girsin, cazip hale getirmezsen kim gelir bedelliye,
Printable View
Hadi be galip 2,60 lara cikarki hisseyi millet bedelliye girsin, cazip hale getirmezsen kim gelir bedelliye,
Bu Galip aga yı cok sevmeye başladım , bist de bu kadar ünlü başka kimse yok ........
her yaptığı olay oluyor .......
doğru ise bravo doğrusu ......
ekibide sağlam doğrusunu söylemek gerekirse ....
bravo doğrusu
Bir kağıt istikrarlı biçimde hergun gördüğü en düşük seviyeden kapatır mı? Her gün aynı oyun. Soyguncu başka kağıtlarda para kazanmaya çalışırken kendi kağıdına sahip çıkmıyor. Senin ve senin gibiler yerin dibine batsın.
Beni daha fazla mallandırmaktan başka bir iş yaptığı yok. Ytd
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
yep yeni bir kardeşimiz oldu avgyo
Galip efendi bu fiyatlarla bedelliye kimseyi tutamazsın çekemezsin. Bir tl ye hisse verip hisseyi 1,60 lara indirirsen kimse girmez bedelliye ,2,20 lerden, bedelli ye para istiyorsan bir defa 2,60 üzerine çıkarmalısın fiyatiki millete cazip gelsin fiyat. Çok zor tutarsın milleti burda.
2,05 dip gibi ?
Bedelli onaylanmazsa daha sert yukarı gider...
az kafayı kaldırdımı basıyorlar satışı
satıcılar
SEKER YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S. -6828736 % -96,48
A1 CAPITAL MENKUL DEGERLER A.S. -118279 % -1,67
INVEST-AZ MENKUL DEGERLER A.S. -33437 % -0,47
TURKISH YATIRIM A.S. -33292 % -0,47
GLOBAL MENKUL DEGERLER A.S. -31642 % -0,45
ALTERNATIF MENKUL DEGERLER A.S. -15269 % -0,22
hafta ya spk dan cıkar .... karar ,
bu hafta da pas geçerler , yaz tatili süreci
bu hisse de 2,40 lara atar diye baktım , ancak ;avgyo dan mıdır nedir ; bir mok olmaz kararı verdim ...
2,26 üstü alım yapacağım , o yüzden baktım......
ne yapalım kismet ten öte , olmuyormuş
2.20 nin altına gelmediği sürece sıkıntı çıkmaz kırarsa aşağı 1.80 lere gelir kesin ama bedelli mevzuu hepten biter o zaman.şu anki senaryoda ben şahsen daha aşağı geleceğini zannetmiyorum ama 2.45 üzerine atmadığı sürecede hiçbişey olmaz...ve çok uzun zamana yayılır...bedelli beklentisi olumlu olumsuz sonuçlanması lazım,onaylanmazsa daha hoş olur tabii daha öncede dediğim gibi...bedelli onaylanırsa en az 2,50 olmalı sonra zamana oynar bıktırma korkutma v.s....
Galibin yedek kurumu şeker topluyor...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fccf5813b3.jpg
Avgyo tavana kilitleyip buna gelirler mi acaba?
tahtayı ızlemek bıle mumkun degıl ne satıyorlar ama
tavan olurmu bugün bilen yazsın
buna dur demeli spk artık %5 üzeri ortaklar için yeni kararlar alıp bir günde %1 fazla satış/alış yapamazlar gibi bir kanun olmalı
tavanda satışta bekleyen
2,980 1.411.343 30
satışarda alışlar da tam kumar
AVG uçtu,acaba buda onun peşine takılmak için hareket edermi,zaten ben yazarken 2.30 oldu !!!
Sıra bunda sanırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi kapanışa doğru yap bir 40 :)...ytd.
bedelli öncesi ; avtur galip ağa nın olsun .......
ben kaçar , artık bölündükten sonra bakarız ... uygun yerlerde gerekirse pozisyon alırız ....
caw
Avg 4 gundur ucuyor gormedinmi
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-5 yapıp artıya geçti heyecana bak
Tik tak tik tak...😈😈😈
Bedelli kesinleşti mi ? tarihi ne zaman arkadaşlar ? teşekkürler
Galip burayı unuttu galiba, avgyo yu tabana yine yapıştırdı, avgyo nün daha iyi günleri, korkarimki 1,50 lere kadar indirecekler, yazık hemde ne yazik, oradaki operasyon bitmeden buraya gelemeyecek sanırım, bari bir el atsada 2,50 lere doğru sevinsek.
Daha ne operasyonu bekliosunz adam 8e cikardi sonra 2 lere basti...yatay surece girdi aylar surer... Ytd
...Adapazarlı
Günaydın dostlar
Anlatırlar abd de büyük buhran yılları.unlu yatırımcılardan biri ayakkabısını boyatirken boyacı borsa hakkında büyük yatırımcıya hisseler hakkında bilgi verir.unlu yatırımcı su sonuca varır.artık boyacı bile borsayı öğrendiyse borsada durmanın anlamı yok der ve tüm hisselerini devreder ve kısa bir sure sonra büyük kriz başlar.kıssadan hisse forumu baktığım zaman yok bedelliye adam bulamazsın yok su kurum almış oburu satmis vesaire vesaire yorumlar.herhalde piyasa yapıcılar bu yazılara guluyorlardir.şimdi bu hisse 3e yaklaşsa tekrar 8 olacak diye dalan da olur 2nin altına sarksa 1e düşecek diye satan da olur.diyeceğim su ki sürü psikolojisi yatırımcıya en büyük zararı veriyor.sağlıcakla kalın.
sen bunu biliyorsun da burda ne işin var birader, sat git evinde otur, laf öğrendi de laf söyledi bal kabağı diye bir söz bilmiyorsan öğreteyim, ayrıca hisse yıllar sürmez de bir iki ay içinde çıkarsa karşılığında burdaki insanlara neyini vereceksin, iddialisinya bal kabağı.
Bu yukarda yazdığın yazı tamda seni anlatiyor...
Bugün burayla ilgilenirler sanırsam...
spk nın içerden bilgisi önemli ...... cuma ..???
Burası olmuş ayetçi bakanın söylediği gibi makara takara yeri...neyse sabretmeye devam,25 altı al,40 üstü postala :)...zaten zamanında 1.40-50 arsı alıp 70 üstü postalıyorduk,peşinden pırr diye uçuvermişti 8'lere,şimdi biraz temkinliyim kuşu kaçırmayayım diye :)...çünkü böyle hisselerin sağı solu hiç belli olmaz !!!,genellikle ya hep,ya hiç mantığı ile çalışırlar...ytd.