Çimento tarafında özellikle soğuk iklimlere satış yapan firmalar ayrışabilir. Normalde mevsimsellikten 4Q 'da gol yiyorlardı bu sene mevsimsellik olmaz havalar mis inşaatlar durmadı hiç.
Printable View
Çimento tarafında özellikle soğuk iklimlere satış yapan firmalar ayrışabilir. Normalde mevsimsellikten 4Q 'da gol yiyorlardı bu sene mevsimsellik olmaz havalar mis inşaatlar durmadı hiç.
Gördüğümü yazayım.
Bankacılık vadeli de 2.ay da 4182, 4190 ve 4196 yüklü miktarda satış oldu. Bu karşı ayaklı poz olabilir. Banka spotta alıp temettü vb.
vadelide satmış olabilirler. 10 20 adet görüyordum da 100 adet emir görmemiştim. Banka vadelide günü dibinden bu işlemlerin geçmesi garip geldi. (Tam dip sayılmaz yakın diyelim)
Bilgisi olan var mı?
Sayın Abka kardeşim ben öncelikle viob yapmıyorum. Abi son günlerde bazı hedefler veriyorsun. Buradaki her arkadaşın teknik vs bilgisi çok iyi değil illaki buradaki yazılardan etkileniyor. Bazen yazılarınız bazılarının zarar etmesine sebep olabilir. Pozisyonda olmayanlar için belki koruyucu bir tahmininiz ama pozisyonda olanlar için de zarar verici olabilir bunlara dikkat ederseniz sevinirim teşekkür ederim kardeşim.
Halkın Spotta aldıkları bunlar Sn. Ex2000
( Bu tarz işlemlerin karşılıklı olduğunu düşünüyorum, ama emin değilim tabiki , yoksa karşı bacak olmadan böyle işlemler bana mantıklı gelmiyor...)
https://i.hizliresim.com/hp2qc1h.jpg
tohatlı abimiz çok düzgün, çok iyi bir insan. çok samimi.
ama batmadan rahat edemeyecek :)
Kotu gun degildi sahsen dune gore. Trende şans verme taraftayim. Tabiki stop olacak/olmalı
Son dakika!
Türkiye talep etti! İsveç ve Finlandiya ile toplantılar iptal edildi
Hollanda'dan yeni skandal sinyali: 'Ankara Büyükelçisi kalıcı park yeri için izin alsın'
Parlamento önünde Kur'an-ı Kerim'i yırtan aşırı sağcı ve İslam karşıtı Pegida'nın lideri Wagensveld'e Türkiye'nin gösterdiği tepki manşetlerde. 'Erdoğan Batı ile çatışma arıyor' başlığını atan Trouw gazetesi, Ankara'nın kutsal kitabın yırtılmasını çok ciddiye aldığını yazdı.
Endeksde fışkırtma bekliyorum yarın :)
akşam akşam spot ile viop 30 yakın vade makas 180 puan nerdeyse ...hep hile hep hile.....
Niye hile olsun, gelişmelere veya yurtdışı piyasalara göre akşam seansında alıyorlardır ya da satıyorlardır.
Ben bakmıyorum ama önemli bir gelişme olduğunda akşam seansını izleyen ciddi avantaj elde eder.
Bence spot kapalıyken viop'un açık olması doğru değil.
Katılıyorum, tek adam sisteminden sağlıklı bir şekilde kurtulursak piyasalar zaten kendiliğinden rahatlar.
Bu senaryoda, bu anlaşıldığında, seçimden önce de gidecekleri belli olabilir, dolar satıp hisse alarak başlarım.
Sonra da Chp'nin tek adam sisteminden kurtulması lazım elbette.
Tek adam sistemlerinde karar mekanizmalarının sağlıklı çalışmadığı çok açık.
Dostum teşekkürler, sağlık olsun elbette.
Altın haberini bilmeden benim Gubrf'den para kazanmam imkansız, bunda üzülecek bir durum yok.
Yurtdışına ben hiç yatırım yapmadım.
Bilgileri, haberleri yüzeysel takip edebilirim, bu da işe yaramaz.
Ekonomilerini, siyasetçilerini, şirket sahiplerini, diğer dinamikleri, kültürlerini vs.. iyi bilmem.
Benim çöplüğüm burası.
Thy'deki aynı örneği vereyim.
Yabancılar savaş çıktığı zaman satmaya geldiler, yüzeysel bilgileri vardı.
Benim derinlikli bilgim vardı, ben de almaya geldim o sabah.
Savaşın bizi etkilemeyeceği çok açıktı.
Paralarını alıp yolladım onları.
Ben de yurtdışında işlem yaparsam benim paramı alıp yollarlar.
Ne herhangi bir ülkede yaşama niyetim oldu, ne de başka bir ülkede yatırım niyetim oldu.
Hiç düşünmedim.
Burayı rahat ve güvenli hissediyorum, burada doğdum büyüdüm, bu topraklarını ekmeğini yedim, bu toprakların çocuklarıyla arkadaşlık yaptım. Bu devletin okullarında, bu yoksul halkın vergileriyle okudum.
Benden 1 kuruş çıkmaz dışarı.
Çıkartanlar da doğru yatırımlar yapsın, ülkeye temettü getirsinler:)
Olav leopardlara izin verdi haberleri geliyor
.
.
.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...51bfd4e932.jpg
.
.
.
Haber yeni düştü.
.
.
30 tane de abrahams geliyor.
Ne oldu şimdi de savaş muhabiri mi oldun...Korku pompala pompala nereye kadar.
ABD'nin M1 Abrams ve Almanya'nın Leopard 2A6 tankları Ukrayna yolunda! Kritik kararı Biden açıklayacak
Daha öncesinde uzun menzilli fuzeler verilmisti . bir kaç gün sonra Ukrayna Rus savaşı daha da şiddetleneceği....Rusya bundan sonra daha sert söylemler ile avrupayı da tehdit edeceğini görmeye başlarız.....O zaman asıl ekonomileri o zaman darbe alacak.....bizi nasıl etkiler onu da siz düşünün....
Darphane Mikrobu...
https://twitter.com/ATA_ozTURK_19/st...eYx8HVsgA&s=19
Putin resmen oyuncak oldu bidona
Tek koz nükleer oda toto meselesi.
Kırım dahi sıkıntıda
Artık iran irak gibi yillarca sürecek moda sokulurmu bakaljm.
Korono maskesinden
Gaz maskesine terfi edilir..
Maskesiz yaşam bitti herhalde
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop güzel açtı......
İki günde ancak %3 düşebildi...
İki günde %3 düşüp, bugün +%4 yapması onun için çocuk oyuncağı...
Bugün pala gundwane'e "İki gün arkamdan saydırdınız ne oldu üçüncü de komple geri aldı" söyleme fırsatı tanıyabilir...
O yüzden 4500 altı, hatta 4000 altına kadar gıdıvanizm suyun içinde de dışında da tam bir darbe almış sayılmaz bana göre...
Para fışkırıyor artık o kadar da olsun.
Credit Suisse iflastan kurtuldu ama artık bir Arap bankası: Suudi Arabistan Varlık Fonu %10 hisseyle en büyük hissedar konumuna geldi. Katar %7'ye çıkardığı hisse oranıyla onun ardından ikinci.
Rusya Uknayna savaşı Avrupa'yı zayıflattı, Körfez hanedanlarını güçlendirdi.
alıntıdır
84 yaşındaki fon yöneticisi Jeremy Grantham, ABD hisse piyasalarına yönelik beklentilerini açıkladı. S&P 500'de sert geri çekilme hareketi bekliyor.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...yapti-42209342
sp500 de çoğu analist sert düşüş bekliyor .. bakalım .. bence grafiği güzel .. ralli başlatmalı gibi..:wu:
pazartesi kapanışın bile üstünde açtı.
ağayla marabanın b.k yeme iddialaşması gibi.
biz bu b.ku niye yedik?
BofA bugüne ASELS İSCTR alarak başladı, bakalım bir gösterge olacak mı!
https://i.hizliresim.com/8tmrh6x.PNG
Tüpraş.
510-633 non-stop.
Yukardan açtığım şortları kapadım......longa geçtim....6077.................
BofA güne ASELS alarak başlamıştı, şimdi en çok sattığı ASELS oldu,
https://i.hizliresim.com/dv9czb5.PNG