ironidir...mudiye dikkat...için...eskiden gecelik 5000 vardı bulsada mudi bizde girsek...
Anlaşma yapılan kurye firması sorunlu, diğer uygulamadan görüntülü görüşme ile açılış yapılıp mudi uygulamasına girebilirsiniz.
https://www.unlumenkul.com/online-pl...rimiz/piapiri/
ne dersiniz yoldaşlar
süper bono çıkartırlar mı ? şimşek durum kötü seyi kollamak lazım demiş ?
suriye'de tatsız gelişme " iddası "
Türk birliklerinin Suriye'nin kuzeyinde bir Rus askerini öldürdüğü iddia edildi.Associated Press haber ajansı Suriye Gözlemevi'ne dayandırdığı haberinde Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki topçu atışının bir Rus askerinin hayatını kaybetmesine, dört Rus askerinin de yaralanmasına neden olduğunu bildirdi.
AP bugünkü bombardımanın ABD'nin desteklediği Kürt savaşçılar ve Türk birliklerinin Suriye'nin kuzeyindeki dün girdiği çatışmalarda Kürt tarafında kayıplar yaşanmasının ardından geldiğini belirtti.
Rus ordusu, Suriye hükümeti ya da Türk yetkililerden henüz konuyla ilgili yorum yapılmadı.
Merkezi İngiltere'de bulunan muhalif izleme örgütü Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Türk birliklerinin Herbel ve Halep vilayetindeki Um Hoş köylerini birbirine bağlayan yola düzenlediği bombardımanda bir Rus askerinin öldüğünü, dördünün ise yaralandığını bildirdi.
Suriye'nin yarı özerk Kürt bölgesindeki Hawar haber ajansı da bir Rus aracının vurulduğunu, can kaybının olduğunu belirtti ancak tam sayı vermedi. Bir diğer Kürt haber ajansı North ise, bir Rus askerinin öldüğünü üçünün yaralandığını bildirdi.
https://www.voaturkce.com/a/turk-bir...i/7133344.html
geçen kaç yıl odu unuttum ,putin bize acayip ceza kesmişti...Reis onu ikna etmek için Türkiye'yi acayip bir borç yükü içerisine sokuştu...
şimdilik rusyadan ses falan yok...umalımda haber asılsız çıksın...
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
·
4s
Bu sabah da dolar kurundaki harekete baktığımda yine sanki Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın başında Dr. Nureddin Nebati, TCMB'nin başında da Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu varmış gibi hissediyorum.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
3s
Mevduat faizleri %50’ye yaklaşıyor. Bankalar 100.000 TL mevduata % 40 faiz veriyor Tutar yükseldikçe faiz artıyor.
10 milyon TL üstündeki tutarlara % 45 faiz veren bankalar var. Daha yüksek mevduatlara % 48’e kadar faiz sözkonusu…
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
·
3s
Elbette doların her gün çıkmasını beklemiyorum. Hatta hiç müdahale edilmesin de demiyorum. Ancak her gün müdahale edilmesi ve bunun için de çok ihtiyacımız olan döviz rezervlerinin yakılmasına itiraz ediyorum. Bu şekilde müdahale yanlıştır.
Haziran başındaki Dolar artışı sonrası TL nin stabil gitmesinin nedeni, serbest piyasanın tekrar işletiliş zamanının Emekli ve Memurların temmuz zammı sonrasına bırakılma kararı olabilir mi?
İng nin müdürü aradı.. %45 mevduat veriyoruz dedi.. Paramın vadesine var o yüzden vade sormadım, pazarlık etmedim..
Anladığım kadarı ile pazarlık ve doğru zamanlama ile %50 alınabilir.. Anketler %60 faiz olursa kkm den çıkarım diyenleri işaret ediyordu.. %60 faiz olsa çıkar mıyım?.... Döviz yeterince yükselmiş ise olabilir..
Her şartlarda 60 in altı kurtarmaz , bu ortamda 32 gün bile risk olamk için ,kkm 92 gün düşünemiyorum.bile
Bu millet alışmış 3 kuruş fazla alacam diye.Off shore cularda öyleydi.Ben nkolayın bonosuna bile güvenmiyorum.İmar bankası gibi.Adam altyazı geçiyor devlet güvencesi kapsamında değil diye.Bu yazıyı yazmaya neden ihtiyaç duyar insan.Minare kılıfmı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işler kastelliyle başladı
Çeşitli kılıklara bürünerek günümüze kadar geldi
Tüm bankalar yazsın o zaman mevduatınızın şu kadarı devlet güvencesinde diye.Hangi yatırım araçları kapsam içinde.İmar bankasına el koyduklarında off shore güvencede değil dediler sonra baktıkki hazine bonosuda güvence altında değilmiş.Sebebi ise hazine bonosu satma yetkisi yokmuş.Adam gece gündüz tvde gazetelerde reklam veriyordu 1 tam sayfa.
Mevduat faizlerinde son durum. 2-3 milyon TL ve üzeri için:
Kamu bankası A %45
Kamu bankası B %42
Büyük özel banka A %40
Büyük özel banka B %40
Küçük özel banka A %50
Merkez Bankası'nın faizi %8.5
https://twitter.com/SelvaBaziki/stat...haberi-6135836....199 milyar dolar yakmışız....ne bitmez dolarımız varmış arkadaş....
N Kolay’ın 36 hanedanlığı kısa sürdü.
Renkli Hesabın ortalama 1 milyonluk günlüğünde 25.000 TL pasif olmasına rağmen, N kolayı geçiyor net getiride.
N Kolay Bono % 36,08 verirse anca tekrar liderliğe yükselir.
*** TL GECELİK FAİZLER ***
%37 - Renkli - (2 M TL üst limit)
%36 - N Kolay Bono - (1 M TL üst limit)
%35 - e Turuncu - (2 M TL üst limit)
%35 - Marifetli - (1 M TL üst limit)
%33 - Kiraz - (2 M TL üst limit)
%33 - VOV - (2 M TL üst limit)
%33 - Oksijen - (1 M TL üst limit)
%31 - ON - (1 M TL üst limit)
%30 - ARI - (5 M TL üst limit)
* N Kolay Bono harici tüm hesaplarda birbirinden değişken miktarlarda vadesiz hesaplarda bakiye bıraktırma şartı var. Vadesizde bırakılan tutara faiz işletilmez.
** N Kolay bono bir mevduat ürünü olmayıp, TMSF kapsamında değildir.
Devlet izniyle kurulmayan Finans kurumumuzmu var.Hergün birşey öğreniyorum.
Renkli banka rumuzu değil, ürünün adı.
https://www.anadolubank.com.tr/sizin...t/renkli-hesap
Renkliye baktım da 91 gün geçerli hoşgeldin %35, görüntülü konuşma ile hesap açarsan %37.. %37 nin 91 gün limiti var mı anlayamadım..
odea ddkkm 45 doğrumudur...
[QUOTE=büyükşef;6452269]odea ddkkm 45 doğrumudur...[/QUOTE
41 veriyorlardı halen aynı oran.
45 belki çok yüksek miktarlar için olabilir
45 derken tl olarak vade sonunda verilen.peki dolar olarak vermiyirmu?
vakıf dolara 4 veriyo....250k üstüne 6 dedi...eskiye döndük...
vay eski Reis adayı Sayın KK...
Kırsalda AK Parti'nin oyunun fazla çıkmasıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun “Çok basit kırsaldaki insana ayda 500 lira verdiğinizde zaten köyde harcayacak yeri yok, ekonomik yıkımdan etkilenmiyor.†sözleri için seçimleri bilen kamuoyu araştırmacısı Hilmi Daşdemir, "Olayı çözmüş Kılıçdaroğlu.." dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam Sözcü TV'de yaptığı açıklamalar tartışılmaya devam ediyor.
"Benim açımdan yapılan her şey doğruydu" diyen Kılıçdaroğlu, "Ortaya çıkan tablonun ağır yenilgi olarak görülmesini doğru bulmam." ifadelerini kullandı.
Seçimlerde CHP'nin kırsaldaki oy kaybıyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmeleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.
Kılıçdaroğlu: Büyük kısmı TRT izliyor
"Kır nüfusunu ikna edemediklerini ve onların TRT izlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Biz oraya zamanında gidip kendimizi yeteri kadar anlatamamışız. Buradakilerin büyük bir kısmı sadece TRT izliyor. TRT'nin ne olduğunu da biliyorsunuz." dedi.
"Ayda 500 lira verdiğinizde zaten harcayacak yer yok, köyde nerede harcayacak para"
CHP'nin kırsalda yeterince etki gösterememesiyle ilgili olarak Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz ölçüde kayıp olmadı. Biz kazanamadık doğru. Biz şunu da araştırdık; acaba kırsaldaki insan neden ekonomik yıkımdan etkilenmedi diye, çok basit, ayda 500 lira verdiğinizde zaten harcayacak yer yok, köyde nerede harcayacak para. Deprem bölgesi de halkın kendi tercihidir. Dağıtılan paralar, imkanlar var..." diye konuştu.
Kılıçdaroğlu'nun tartışılan açıklamalarını seçimleri doğru bilen kamuoyu araştırmacılarından OPTİMAR Başkanı Hilmi Daşdemir, sosyal medya hesabında değerlendirdi.
https://www.internethaber.com/kilicd...i-2308670h.htm
başka bir alemdeler ,
A'sından Z'esine bol bol kibir akıyor...
madem köy yerinde yaşmak öyle kolay vatandaş neden asgari ücret için köyü ile ilişkisini kesip şehre adeta kaçıyor..
adalara nasıl olsa bir ceket koysak bu millet ona oy verir denilerek bir şey yapmayan birini koydukları tecrübesi var..
umarım adaları önümüzdeki seçimde kaybederler..
kafaya bak yahu...
abuk sabuk kalp işaretleri ,
vatandaşa cenneti vaad etmeler...
kaynak olarak hikaye anlatmları ..
% 48 çok iyi bir oran..
gerçekleri anlatmak yerine adeta masal anlatmak bu seçimi kaybettirdi...
hele bu yenilgi sonrası böyle abuk sabuk söylemler,mahalli seçimi AKP'ye bir kez daha hediye edecekler..
benim şahsi çıkarımım bu..
MV listeleri ortaya çıktığında seçmen tepkisini gösterip C*P bu seçimde baraj altı bırakmalıydı bu partinin aklını başına getirtmek için ama seçmenin aklı çok geriden geliyor.
Sonraki seçimde barajı geçerlerse yazıklar olsun zaten. KK = R*E
Syn riko66 sorun partinin sahip olduğu anlayışta....Ayrıca seçimi kaybetmediler hediye ettiler...
Ben bu politikadan iğrenmeye başladım...Artık kim kime korsa beni ilgilendirmiyor...Bende bu seçimle birlikte elimde viskim ne olacak bu memleketin hali diyenler sınıfına dahil oldum...:kahkah: