Daha napim şahit abi, 100 puan kısa günün karı der yımırtalı pideyi beleşe getirmen lazımdı. Benden bu kadar, başıın çaresine bak :)
Printable View
Şahit seninkine az verseler bilanço için yanına atlarım ama zemin kaygan.
Birde havacılarla ilgili, 550 falandı tüh satamadık modu vardı pgsus için veya o dönemdeki Thy için.
Şaşırıp sağlam düşerlerse hiç düşünmem Ekim sonuna kadar onlarla giderim.
3. çeyrek bilançolarla neler olur neler?
Zaten sonrası düzeltme ve düşük sezon zamanı ama 3. çeyrek görmeden inilmez asla.
YTD.
Son düzlüğe girdik, uzun mumlar yakışır. Yönü bilmem :)
akbnk halkb ekside vakbn sürünüyo. ykbnk ile garanti hayvani artıda.nedir şimdi? Hakikaten saçma , coinmarket gibi bir piyasa oldu.
6620 kapatır. Ytd. :)
Ya kocbank yada yonca satılıyor dedikodusundan olsa gerek
SPOT da Y/F ve BofA alıcı geldikçe vermeye devam etmiş, satışları Piyasa, Garanti ve Ak Yatırım karşılamış görünüyor,
https://i.hizliresim.com/2eqtupd.PNG
kapattım tradelik pozisyonları ..kısa vade nötr izleyiciyim bir süre ..orta vade eylül ekime kadar bullum .. cümleten iyi akşamlar ...
Uzun zamandır akşam pazarı ucuzluğu yapmamıştı herif, biraz mallansak mı acaba ariston abi ne dersin
brsan gecen sene 30 lira şimdi 300 lira bizde viopta kazanıyoruz diyoruz... :)
Longcuyu üzen shortcuyu bir miktar güldüren ama çok tatmin etmeyen bir gündü.
39,10 ları 37,30 kapandım eregl shortları yarınki benjamin parası çıktı...
hocam şimdi bu yorumu yapmadan önce epey düşündüm.
borsada en fazla bilgiye vakıf şirket bence thy'dir. bu herifler orta-uzun vade tüm politikalardan haberdardır. kur, faiz, ithalat, ihracat vs her türlü beklenti veya bilgi önlerindedir.
tam 2 ay önce bugüne göre xulas %65 primli.
düzeltme olacaksa dahi bunun derinliğini tahmin etmek burada çok zor.
SPOT kapanış, Y/F ve Bofa satışı azaltmış, Garanti Yatırım alışı azaltmış, alışa Ak Yatırım gelmiş,
https://i.hizliresim.com/ih2uwct.PNG
İstanbullular çok ama çok dikkat ! İşi olmayan çarşamba öğlen güneş altına çıkmasın. Evden çalışma yapma imkanı olanlar evden çalışsın. 24 saatlik ekstrem sıcak hava dalgası yaşayacağız. Çarşamba gecesi bile hava çok sıcak olacak. Son yılların en güçlüsü...
Sıcaklık
38-41°
Hissedilen Sıcaklık
44-48°
Yer Hizası (Asfalt) Sıcaklığı
48-52°
Rüzgar
Güneyden 5 km/sa
Kuşta olası bi düzeltme olursa, yani bisttin lokomotifi olmayı bi süre bırakırsa, abka söylemesin dursun
Benim bikaç tahminim var
1.asels
2.tüp
3.kardmir
4.bankalardan da ykbnk ama lokomotif banka olmas gibime geliyor
Du bakalım kuşun yerini kim alıcak :he:
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
farketmez abi... 733700 orta bolinger... boru deel
aşağıdan ilave yapmasanda 1. turda zarar ettirmez, netekim öyle oldu
altta kalmadım de
habarini aldım; aaşamları vaaz verip, bizim ATAYİZLERİ hafız ediyormuşsun abi
birden yüklenme... çarpılmasın zerhoşlar :oleyo:
Paralı adamlar düzeltme bekliyordu, bugün aldılar bence.
https://i.hizliresim.com/t7ousih.jpg
ben spotta malda değilim el turco abi, trade maksatlı gir çık yapıyorum, maksat hacim olsun, dostlar alışverişte görsün.
Endekis düzeltmesini tamamlasın, hisse fiyatları biraz ucuzlasın o zaman bakarız duruma :)
Mesela Enjsa yı biraz ucuzlattılar ama halen pahalı geliyor bana, sen ne dersin
Üst akıl da insanı gün içi etkiliyor.
Borsa düşerken senin hisse sağlam sen satma diyor, sonra bu borsadan hayır gelmez sat kurtul diyor, sonra sen de çok acemisin gittin en dipten sattın tepkiye oynaman lazımdı diyor, sonra çok geç kaldın artık yükselmez vs diyor.
Hiç oynamasan hiç zararın olmayacak.
ASTOR'da kedi fare oyunu başlamış.
https://i.hizliresim.com/etgop1u.jpg
iş kritikya
adi MATRİKS vadeli pastalarını yayınlamadı (şimdiye kadar yayınlardı )
ta 20:30 da yayınlar... o zamana dek, PALA tahtayı oturtur yerine
akşam ekmeğimizde kesildi
gidem içem bari :drunk:
birde arkadaşlar
internete VINN ile bağlanıyorum, ama cihaz arızalı sanırım
MATRİKS terminali kesintisiz çalışıyor ama
chrome sayfaları habire internetten düşüyor
10 dakika var internet, kesiliyor sonra
o yüzden anlık yazamıyorum
VINN'ı çıkarıyorum takıyorum, günde 1000 kere takıp çıkarıyorum
taktığımda yakalarsa interneti, girip yazabiliyorum ancak
Az para olunca mecburen kısa vadeli kredili oynanıyor, zaman baskısı vs hata yaptırıyor.
%50 her zaman kenarda durmalı akşam üzeri fırsatlara bakmalı bence.
Bofa 10.000 kontrat ilave long poz açmış..31.000 kontrata çıkmış... Bugün de güzel shortçu toplamışlar....9400 kontrat diper short var...40.750 kontrat diğer short oldu:)
Endeksi de sınırda kapattılar...
Bugün piyasayı ağırlıklı YF ve bofa dan enerji hisselerini satanlar strese soktu...İyi de oldu... ileriki günlerde kartlar yeniden karılır enerjilerde... O sektör daha çok su götürür...
Ama günlük kapanışı teknik olarak sat yapmadılar.
YF ve bofa 3 milyar tl mal boca ederken yanında bir de ilave tacirler varken endeks devre kesmeyi bırak sert düşmüyorsa daha sert dönüş vakti değildir bence..
abi grafik atmayayım
SATIYOR bir rakamdan, 5 dakika sonra dönüp sürüyor yukarı
ALIYOR, dönüp basıyor
sisteme uyayım dedim, öğleden önce 2 kere denedim... 1000 puan verdi, beğenmedim maliyetine çıktım
lot sayıyorlar
1 haftadır THY aynı yerde idi... bugün tahtada AHLATÇI'yı yakaladılar verdiler eline
vop tahtası zaten berbat.. kademelerde 1-2 lot oluyor
1 saatte 742 den 724 e 18.000 puan sattı
geri döndü 738 yaktı... 14000 puan
18.000 puan satılmış piyasa 14.000 puan geri alınırmı ?
(hem spotta 3 milyarlık mal satmışsın, hemde dün satmışsın.. yabtksoran 29,53 ten 29,24 e gelmişkene )
ALINMAZ
ama galektersiz işte
Yapı ve kredı bankası a.s. (“banka”) sermayesının %27,02’sıne tekabul eden ve sahıbı oldugumuz toplam 2.282.666.574 tl nomınal degerlı payların 575.000.000 tl nomınal degere kadar olan kısmının (“paylar”) (cıkarılmıs sermayeye oranı %6,81), hızlandırılmıs talep toplama yontemı ıle borsa dısında kurumsal yatırımcılara satıs ıslemı (“ıslem”) kapsamında cıtıgroup global markets lımıted, j.p. Morgan securıtıes plc ve merrıll lynch ınternatıonal musterek koordınator ve talep toplayıcılar (****t global coordınators and ****t bookrunners, “musterek koordınator ve talep toplayıcılar”) olarak yetkılendırılmıs ve satıs surecı bugun baslamıstır.
2 gündür... bloombergde
TURİZM sezonunda beklenilen DOLARIN gelmeyeceği, şu herşey dahil sistemin yabancıya pahalı geldiğini konuşuyorlar
geçen günü, ev fiyatları nasıl yükseltilir yazmıştım ya
ENFLASYON ile gıda fiyatlarını tavana çekiyorsun ve bununla TURİZM GELİRİNİ vuruyorsun
bu da ; hesap edilmiş hareket
sağlayan BOPÇU'dan ALLAH RAZI OLSUN
kafaya koydu, BATIRMADAN KOYVERMEYECEK ÜLKEYİ...