Sen Kral'sın zaten :)
Printable View
Benim başımdan geçenleri yaptıklarıma bakıyorum inanılmaz. Bunun tek sebebi var bu işlere çok koşturmam. Yeri gelmişken söylemek istiyorum arkadaşlar bu forumcak daha önce lift aldığımız arkadaş vefat etti. 8000 e yakın maaşı vardı birde bakım maaşı ile bir üniversite öğrencisini zar zor okutuyordu. Ayrıca birde zihinsel engelli kızı vardı. Şuan eşine muhtemelen 5-6 bin maaş kalacak bu parayla hem geçinmek hem üniversite öğrencisi okutmak imkansız. Geçen hafta bazi arkadaşlar ile biraz destek olduk ama eğitim hayatı boyunca buna destek olmak lazım bu konuda destek olabilecek arkadaşlar varsa özellikle uzun süreli burs verecek bana ulaşsın bilgileri vereyim. Öğrencimiz devlet bursu alıyor 1250 TL Karabük üniversitesi ilahiyat ikinci öğretim okuyor.
Hafta sonu da geldi ..katirlyonlarca milyar dolar kazandık :dvr:
Eehh artık bi aleme akayim müssadenizle :)
https://www.youtube.com/watch?v=hYaRoS71Mf8
Tüm dostlarıma huzurlu hafta sonları :)
Bugünkü düşüş şaşırtmadı ama bist30 un bist100 den daha fazla düşmesi şaşırttı. Hele ki karanlık oda hareketleri daha da bir şaşırttı. Bir şeye yoramadım. Kokusu çıkar pazartesi.
Otomobil üretimi Henry Ford'dan bu yana oldukça ilerledi, buna rağmen gayet otomasyonlu fabrikalar kapatılıp daha da ileri teknoloji kullanılıyor. Daha büyük presler, daha kolay üretilebilen kalıplar vs var. Fabrika tasarımları da parçaların kolay depolanıp kolay üretim hatlarına sevk edilmesine uygun tasarlanıyor olabilir.
Solar panel üretimi de gayet ileri birileri bunun makinalarını yapmış gelip kuruyor.
Öte yandan pil üretimi o kadar ileri değil gibime geliyor. Bugün zaplarken TV'de Pomega fabrikasını gösterdiler, binalar çok iyi ama içerideki otomasyonu zayıf gördüm. Patronu da bu daha yeni gelişen bir teknoloji, patentler yeni serbest bırakılı ABD'de bile ilk biz kuracağız vs diyordu sanki. Bizle beraber eko sistem oluşacak dedi.
Rüzgar ve solar santraller, elektrikli arabalar, veri merkezleri, ofisler, hatta evler vs çok ihtiyaç var.
Ucuz tarifede depolayıp pahalı zamanda tüketmek ileride yaygınlaşabilir.
Hafta sonu haberi varmış...
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlahiyatçı Prof. Dr. Hilmi Demir 'Şeriat' tartışmalarına son noktayı koydu!
[emoji3502] “Şeriat gelsin diyorsunuz da kimin Şeriatı? Selefilerinki gelse Sufileri keser. İslamcılarınki gelse hem Selefileri hem Sufileri keser. Osmanlının Şeriatı gelse hepinizi keser. O yüzden oturun oturduğunuz yerde Devlete ayar vermeye kalkmayın.”
https://twitter.com/yirmiucderece/st...1M1KnV3tw&s=19
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahdumu eğitiyorum sel abi, hep go go piyasası olmaz şır şırında tadını alsın ki,çelik gibi sinir ve bi o kadar zıpkın gibi dirayetli olsun, o daha yolun başında yaşı genç,hana geldik yağmur dindi olayı yok, yağmur hep yağıyor artık o üç sene sonra ki yağacak yağmura kadar toplasın dursun :) iyi geceler
Eskiler 7 yıl kıtlık 7 yıl bolluk demişler. Hayatta her şeyin döngüsel olduğu düşünülürse mantıklı bir önerme. Onların zamanında populasyon küresel ısınma gibi sorunlar yoktu tabi, haliyle döngü süresi de değişmiştir. Şimdi biz bu döngünün bolluk mu yoksa kıtlık mı dönemindeyiz. Bolluk demek güç ama beterin de beteri var. Kıtlık diyemiyorum çok şükür karnımız doyuyor. Bence dünya şu an arafta. Bi tarafa sert bi kırılım bekliyorum :)
Salih abime 8 saat ceza verdiler.
Madem ceza veriyorsunuz
Gündüz verin
Adam gece kalkıp gündüz yatıyor...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi canım eskiden olsa buralarda batıyordum genelde shortları tanga edip.
Stoplu deneye deneye deneye en sonunda yakaladım bütün inflection pointlere cesedimi serdiler ama pes etmedim.
İnadın sebebi spot malı hedge etmek değilse short yapılacak iş değil. Portföy de genelde XLEŞ, çok şükür x30 a çaktıkça keyfim geliyor.
cahille uğraşmak zor harbiden.
elimde pilot resmi var saf. sizin için çırpınıyom. asdasds. :he:
yok robot olacadı. asdasds. :he:
https://i.hizliresim.com/oeg5e1w.jpg
senin aile koruması bu fotoyu açmana nasıl izin verdi.
tövbeeee :drunk:
o ne :oleyo:
:drunk::drunk:
kod yazmayı bırak çoğunun türkçesini anlamadım bile :he:
:drunk::drunk:
denedin mi bunu abi.
böyle bir sistem anca lastik yakarmış gibime geliyor yerinde sayabilir araba :))
çok önceden yazmıştım,
yıllık izinde iken evde 10-15 gün çalıştırmıştım.
şimdi hergün aklıma gelen şeyleri robota ilave edip ertesi gün deniyorum çalıştırıyorum.
bu gün 500 emir gerçekleşen, robot + benim robotun işlem yaptığı hisselere manuel müdahale etmem ile gerçekleşmiş.
iş yoğunluğundan çok fazla araya giremedim, 1000 gerçekleşen emri geçebilirdi :he:
ben tek hissede bişeyler denedim.. gün sonu boyna uyarı yolladınız bana :)
sana neden olmuyor.
:drunk:
bana da gelmişti. pazartesi gene gelir. parasıyla değil mi kardeşim derim. robot yapıyor, ben hep 500 tl lik 1000 tl.lik alıyorum derim . :he:
aynı fiyattan sürekli 1 lot 1 lot lamba yakmıyorum.
https://r.resimlink.com/3GzxWU.png
500 tale demek.. zenginsin tabi :)
ben daha küçük denedim ama tek hissede hemde.
gün sonu baktım 7 binlik olmuşum. ona bile uyarı geliyor..
550 hissede naparlar beni düşün günlük :he:
bıraktım.. çözümü varsa aklımda strateji var.
işlem yasağı gelirse suç sende :D